Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxmatyi
tag
válasz ArcherBazsi #701 üzenetére
Az biztos,hogy a 4 sokkal pontosabb mint ez ,nálam az is volt pár napig de nekem kinézetre a 3 pro sokkal jobban tetszik (ha a mért adatok a fontosabb akkor a 4 pro )
-
ArcherBazsi
lelkes újonc
válasz ArcherBazsi #701 üzenetére
Na, megjött a "várva várt" válasz Szó szerint idézem, nevessetek Ti is egy jót
Elnézést a megkéslekedett válaszért. Az elküldött képeket több kollegával is átnéztük, megnéztük a frissítéseket. Sajnos nem minden oldal közöl megfelelő információkat. Frissítések tekintetében is kizárólag a gyártó által feltüntetett hivatalos információkat szabad mérvadónak venni, a különböző oldalak sokszor nem valós adatokat közölnek. A frissítések az adott óra származási / gyártási órszágtól eltérhetnek, más időbe jelenhetnek meg. Véleményem szerint továbba nem írdemes minden kis frissítést telepíteni, mert az üzemidőre hatással lehet, érdemes csak a fő frissítéseket telepíteni. Amennyiben behozza a készüléket mi is szívesen megnézzük. Remélem tudtam segíteni, bármilyen felmerülő problémában állunk rendelkezésére.
Jelenlegi kütyüim: Samsung Galaxy S24 Ultra, Huawei Watch 4 Pro
-
saca23
aktív tag
válasz ArcherBazsi #708 üzenetére
Hát nem tudom, hogy ezen meglepődjek e , mondjuk ilyen szempontból nem is nagyon baj , hogy felszívódik ez a márka az európai piacról. Semmibe veszik a vàsárlót , terméktámogatás gatya hiàba egy prémium terméküket vásárolta az ember , ugyan azt csinálják mint a mobiljaiknál pár éve , és most a Honor név alatt futó teloiknál. Ez van , elhordom , mert jól néz ki , meg végülis működik , bàr néha be tud lassulni , de hogy nem veszek tőlük semmit többet az fix .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest