Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
gbal65
üzenetére
De a B161-is felteheted
"Packages kézi beillesztése" - világos (itt adom hozzá manuálisan az oem info & custom.bin fájlt és ezzel fejezem be a B130-as ROM telepítést) Ezzel semmilyen ROM-ot nem telepítettél, a Rom majd csak ez után kell..
Ezt fel másold az SD kártyára és az oeminfo+ custom bin csere után Telepíted.
Csak 6.0-án működik
-
bubus66
nagyúr
válasz
gbal65
üzenetére
Szia Igen ugyan az csak akkor a B161-es lesz és nem a B131 azért adja ki mert ahhoz való ROM is ott van.. Remélem tudod mit akarsz csinálni, mert ha nem akkor lesz egy blokktégla... Minek kell elakadni, ha valami mást ajánl fel? Mivel nincs P9 Litem, ezért nem frissítem mert nem tudom ki próbálni de a Toilkitben lévő az biztos, hogy működik. Csak a megfelelő build számút kell feltenni.
Különben meg a logoutomból lelehet tölteni a B131 SS-t és azt az SD kártyára kell fel másolni
A Toolkitbe fele nem működik most néztem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest