Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz
1stVikman
üzenetére
Semmiben nem furcsa, effektíve ugyan olyan csak nincs főmenü ikon. Nem hogy hogy szokatlan lett volna, hanem simán jobb.

Ha az neked bejött, ez sem fog csalódást okozni. Ha bemész egy MM-be, akkor ott simán meg tudod nyomogatni, tesztelni, és meglátod.Amúgy én már csak amiatt jöttem el a Sony-tól, hogyha ezt a minőséget szeretném ott megkapni, akkor kemény pénzeket kellett volna kifizetnem, azt meg nem szeretem.
Az "is" csak egy telefon.Visszatérve a képminőségre. Simán vállalható, persze ha valami profi cuccban gondolkodol, abban elmarad. A jó fotókhoz én is viszem a tükrös Nikon-t
Ezt még csak ráadásként: Egy buli alkalmával többen összeverődtünk mint a bika t@ke, akkor már készüljön róla fotó is. Este, lámpafény, előkerül több masina-alma6-Z4 és Lite9. Az első kettő simán lemaradt az utóbbihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az "is" csak egy telefon.