Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
eladogeppc #11591 üzenetére
Ne haragudj meg, de kíváncsi volnék, hogy ha a te fejedet mozgatnák folyamatosan előre-hátra, mennyire tudnál ráfókuszálni bármire.
A másik dolgot a task killer utáni állapotot kicsit nehezebb lenne szimulálni, ugyanis ahhoz alvásból felkeltve kellene egyből fókuszálnod az előtted lévő tárgyra.
Az applikáció indítás, mint írták miért a kamera hibája?
Ha ennyit sem tudsz várni, használd a gyorstüzelő módot, ahol egyből kész a kép mire a kijelző bekapcsol....
Alap működési dolgokba kötsz bele, értelmetlenül. Ha már ennyire demonstrálni szeretted volna, akkor egy másik gyártó hasonló kaliberű készülékét illett volna a videóba tenni.
Számomra semmilyen rendkívüli dolog nem látszik a videódon a fejfájdító folyamatos hintáztatáson kívül, ami lásd be, egyáltalán nem életszerű fotózáskor illetve kamera használatkor. -
sepyi
aktív tag
válasz
B@sszus! Én tényleg azt hittem h. baja van a telefonodnak. A mellékelt video szerintem látványosan bizonyítja, h jó úton járnak a huaweinél. A gyorsítótárból egész gyorsan betölti a kamerát. Itthon pillanatnyilag csak két készüléken tudtam kipróbálni, lg l70 samu galaxy s4 mindkettő lemarad a kamera megnyitásban a p9 litetól. 1mp az nem lag, hanem aljalmazás megnyitás. És ha nem jelenne meg a fehér kör észre sem vennéd az autófókuszt. Mire a szemed elé emeled már van autófokusz. Én sem vagyok szerelmes belé használom. Mint ahogy az autómat is.
De látom meg is előztek.
-
batai15
félisten
válasz
Mondjuk nem azért , de a 2gb ram ,a közép kategóriás soc és a ram urites miatt laggol be.
Aha baj hogy te veszett rosszul keresed a hibat , sőt ez nem is hiba ez a hardver korlátja . nálad ez már valami fobia hogy minden telefon fosh.röhejes hogy 1-2 sec erejéig belaggol a kamera és neked ez gond.erdekes mikor nem task killerezel nem laggol be .
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő