- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szapeti40
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet az albumban különböző mappákat lekódolni?
-
mrgg
tag
Köszönöm az infókat, akkor az került beléjük, ami épp raktáron volt.
(Külön köszönet az IMX328-ról szóló cikkről, legalább valami datasheet-féleséget láttam róla.
)
És igazatok van, leírom én is az extra infókat:
ALE-L21, független
Back Camera Model: sonyimx328_sunny
Front Camera Model: s5k4e1ga_sunnyAhogy turkáltam a teló fájljai között, a /system/etc/camera/ alatt van egy pár fájl, ami arra enged következtetni, hogy azok használatával finomhangolni lehet pl. a zajszűrést vagy a kép élesítését egyes szituációkban. (És az ott lévő fájlok alapján is vagy sonyimx328_sunny vagy ov13850_sunny lehet a hátsó érzékelő típusa, az első érzékelő ügyében már nagyobb a variáció.)
Ha sikerült valami eredményt elérni ezekkel, akkor írom.(Persze a legideálisabb a RAW támogatás lenne, talán ha lesz a CyanogenMod-os próbából valami...)
-
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #8272 üzenetére
Nekem telekomos függő, és Sony.
Itt valami olyasmit írnak, hogy eredetileg a Sony a Huaweinek tervezte, és most egy UMI-ban is ez van. Huawei G7 Plus és a Huawei P8-ban is ilyen lehet.
-
Dzsonny6
csendes tag
válasz
Dzsonny6 #8263 üzenetére
Sikerült megoldani.
Letöltöttem egy témát (sima p8) http://www.huaweithemes.cf/ és felmásoltam SD kártyára HWthemes mappába, hogy lássam mit művel. Arra nem figyeltem, hogy a letöltött téma neve, simán Default.hwt volt. Meg is változott és el is tűnt a zöld háttér.
Ezután a Default(magazine).hwt -t önmagában másoltam fel az SD kártyára, hátha a név megváltoztatása segít rajta, azaz átneveztem simán Default.hwt -re. Így már remekül működik a dolog. A probléma az volt, hogy a letöltött téma eredeti nevével másoltam fel és azzal próbálkoztam.Köszönök mindenfaja segítséget, hátha ezzel másnak is megkönnyítettem a dolgát.
-
csabi10
senior tag
válasz
orsacchiotto #8269 üzenetére
Mosolyogtam,
persze csak nem értem mitől van. Amúgy most már teljesen random csinálja van amit letölt van amit nem.
-
csabi10
senior tag
válasz
orsacchiotto #8266 üzenetére
Köszönöm, ezt a segítő hozzá szólást, tényleg sokat segített.
Bármilyen hihetetlen ezzel kezdtem én is. Amiket írtak ki is próbáltam. -
AMD Power
titán
Az enyémben is ez a Sony IMX328 van. Jobb is ,hogy nem a Omnivision OV13850. Ebben a tesztben pont nagyon rosszul szerepelt ez az "optika"
-
Dzsonny6
csendes tag
-
peterdeme
tag
Üdv!
Mikorra várható a Marshmallow a telefonra?
-
Orionhilles
senior tag
SONY szintén.
-
erik365
senior tag
Szintén Sony
-
mrgg
tag
Sziasztok!
Akinek van egy kis ideje, az meg tudná mondani, hogy milyen kameraszenzor van a P8 Lite-jában?
Külföldi tesztek szerint Omnivision OV13850-nek kéne benne lennie, de az enyémben a telefon (és minden) szerint Sony IMX328 van (amiről olyan kevés infó van a neten, mintha nem is létezne...). Kíváncsi lennék, hogy akkor mi is a helyzet ilyen téren.Az adat, amire kíváncsi vagyok:
*#*#2846579#*#* - Veneer Informations - Apparatus Info - Back Camera ModelHálás köszönetem, ha jön valami infó!
Pár extra titkos kód:
*#*#2846#*#* - MMI Function test
*#*#6130#*#* - "Testing" (aminek a fele nem működik...)
-
mumuss
aktív tag
válasz
Dzsonny6 #8237 üzenetére
Nem is fog így megoldódni. Ugyanis gyárilag ilyen, a telepített programok ikonjai mögött ott van. Viszont itt egy társunk csinált egy témát, ahol nincs háttér. Keress rá. Vagy megpróbálom feltölteni
Nemsokára felrakom a linket, le tudod majd tölteni a témát, amin átlátszó a háttér -
zojjektum
senior tag
Hogy van ez a 4.0 emui? Ota-n nem jelez frissítést. Letölthetem akár telefonnal is? Vagy ez csak 6.0-val jön?
-
Dzsonny6
csendes tag
válasz
ANDROID??? #8239 üzenetére
Factory megvolt, de nem volt hatással.
Default témáknál is adja a hátteret sajnos.
EMUI ból a 3.1 van fent, 3.0-át le lehet tölteni a hivatalos oldalról. A kérdésem az, hogy a garanciát bukom, ha esetleg lecserélem? Előfordulhat, hogy ez a problémája.Találtam egy oldalt, ahol szintén valakinek ilyen problémája van. Ott EMUI 4.0 ról van szó. de olyat nem találtam hivatalosan.
-
Dzsonny6
csendes tag
válasz
ANDROID??? #8232 üzenetére
Módosítással sem szűnik meg. Lehet, hogy huawei-re nem annyira naprakészek ikonok szemszögéből? van olyan program, aminek ugyan így megszínezi a hátterét, de még magát az ikont is eltorzítja kicsit. nyújtja széltében hosszában.
-
csabi10
senior tag
válasz
Félre értetted nem az alkalmazások frissítéséről beszéltem. Hanem arról, hogy ha le akarok tölteni egy játékot az áruházból akkor elkezdi a letöltést végi is megy, de utána azt mondja nem lehet letölteni a hiba kód pedig 936. Én ezt tegnap este vettem észre.
Ha letörlöm az áruház frissítését akkor letölti és telepíti a játékot. Ha kiveszem az SD kártyát szintén telepíti, ezért gondoltam hogy valami az áruházzal van.
Hard reseten kívül már mindent próbáltam.
Viszont úgy veszem észre hogy a nagyobb méretű játékokkal van baj , mert pl. totalcommandert vagy es file explorert simán letölt.Valaki tegye meg hogy megpróbál egy nagyobb játékot letölteni.
Előre is köszönöm./dl/upc/2016-03/19/209399_zmv2jiyiu7pnwjaj_screenshot_2016-03-19-15-54-52.jpg
-
csaba1203
addikt
válasz
Nálam ez alap.
Csak az én engedélyemmel és csak azt frissíthet,amit én akarok.
Most frissítettem pár alap alkalmazást és hibátlanul megy minden rajta. -
ANDROID???
addikt
válasz
csabi10 #8226 üzenetére
Én a cuccok frissítésére gondoltam nem magára az áruházra (vagy félreértek valamit)..
Behúzod balról a menüt az áruházban és a beállításokban az automatikus frissítést kikapcsolod, erre értettem..Dzsonny6: Témák/ (lent) Testreszabás/ a kép melett Ikonok, lent kiválasztod és Alkalmaz.
-
Dzsonny6
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem meg eme készüléket, idáig Samsung Galaxy S4 minim volt. Az ikonok mögül azt a zöld hátteret hogyan lehet eltüntetni? -
csabi10
senior tag
válasz
ANDROID??? #8224 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a play áruház frissítését nem lehet kikapcsolni. Ha igen, akkor oszd meg velem hogyan kell.
-
rmartin94
aktív tag
Sziasztok!
Adva van egy Huawei P8 Lite ALE-L21 típusú mobiltelefon, a build száma ez: ALE-L21HUNC150B181.
Van valahol fennt a neten letölthető ROM hozzá?? Ugyanez a verzió kellene, ezzel is csak az a gond, hogy T-mobilos a szoftver, és a bootlogó is T-s, és nekem gyári szoftver kellene. Előre is köszönöm a segítséget.
Még egy kérdés: Ha most a B180-as T-mobilos szoftver van rajta, akkor a B171-es sima Európa régiós verzió rámegy a telefonra hiba nélkül? -
retroid
senior tag
6.0 ba hol találom az appok átrakását microSDre? Meg azt a funkciot hogy egybeolvaszthatom a ket tarhelyet?
Bontatlan teljesen új MicroSD kártyát mielött berakom a telefonbaa vagy utána le kell formázni?
-
csabi10
senior tag
Nálatok jó a play áruház? Nálam minden letöltésre 936-os hibát ír. Ha letörlöm a play áruház frissítését akkor nincs gond mindent telepít.
-
Gstyler
senior tag
válasz
ANDROID??? #8211 üzenetére
A 4 óra kijelző idő az teljesen reális szerintem.
Ezt kell beosztani, van akinek ez fél napra elég, van aki 3 napig használja, ez ilyen -
csaba1203
addikt
válasz
ANDROID??? #8209 üzenetére
Erről
Nálad is megvolt a 4 óra kijelzőidő. -
Robertó79
tag
Köszönöm a válaszokat!
Még annyit, hogy Pro és Kontra véleményeket leírnátok? -
csaba1203
addikt
válasz
ANDROID??? #8203 üzenetére
A felesleges appokat kell letiltani a Facebook-ot böngészőből nyomni és simán kijön ez az érték.
Ha folyamatosan nyomkodom megvan a 4-5 óra kijelző időm.
Ha rajtmaradnak az akku zabáló alkalmazások még a napot se éli túl. -
Zsocy155
őstag
válasz
Robertó79 #8200 üzenetére
◆Tárhely:
Memória bővíthetősége: microSD, akár 128 GB-os (használ SIM 2 slot)
Belső 16 GB, (Ebből a Névleges 10,49 GB a szabadon felhasználható 6,95 GB)
2 GB-os LPDDR3 RAMHasználat függő. Nekem másfél nap folyamatos üzem alatt 25%-ál volt, pedig beszéltem, böngésztem, játszottam.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Robertó79 #8200 üzenetére
Nem rosszból, de SPECIFIKÁCIÓ.
Töltés, ameddig le nem merül.
3 napot is végig lehet vele csinálni, de lemeríthető 5-6 óra alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Facebook és Messenger
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest