- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareius
tag
válasz
ANDROID??? #7199 üzenetére
Igen az, és előbb volt a töltő a konnektorba... (nem hiszem, hogy rögtön arra kéne utalnim hogy aberrált vagyok) Írtam is, hogy 10 perc után pukkant el. Ami szerintem nem rendhagyó.
-
Dareius
tag
Sziasztok!
Ma kellemetlen dolog ért. Munkahelyemen feldugtam töltőre a telefont rá 10 percre felrobbant a töltőm. Média Markt-ban vásároltam körülbelül fél éve. A telefon tökéletesen működik. Most töltő Hildán vagyok 2 év garanciát ígérnek remélem hamar megoldják a cserét. Tapasztalt már valaki ilyesmit ? -
bubus66
nagyúr
A Szerviz menüs az a gyári beállítások visszaállítás van egy úgy nevezett kettő gombos módszer a Kötelező Olvasmányba benne van Factory Reset címen Az biztos, hogy törli különben meg ha nem törli akkor meg nem is szabad ráeresztetni mert valószínű rossz helyre írta.
Factory Reset én egyet tudok az pedig a kettő gombos módszer stock recoveryvel
-
bubus66
nagyúr
válasz
terepkigyo #7189 üzenetére
De igen lesz bootloop van egy Kötelező olvasmány úgy hívják Téma Összefoglaló
Nagyon fontos:!!!
Root-olt készülék esetén nem szabad elindítani az OTA frissítést,mert a telefon bootloop-os lesz tőle.Minden esetben először egy Factory reset-et kell elvégezni,ami törli a Root jogosultságot is!!!) -
Melack
veterán
.aac file-t nem tud a rendszer csengőhangként kezelni?
-
terepkigyo
csendes tag
Lehet bugyuta kérdés, de hogy lehet hogy a Vodánál a B181-es rom 5.1 nálam T-s telefonon (szintén B181) pedig 5.0.1?
Tegnap nyitottam a BL-t és rootoltam. Frissítéssel nem lesz majd gond 6.0-ra? -
Moleman
addikt
válasz
bubus66 #7183 üzenetére
Ja igen, már késő volt.
Köszi!
Még egy kérdésem lenne, az összefoglalóban úgy értelmeztem, hogy vannak olyan romok, amik kétkártyásítják az egykártyásokat. Ez azt jelenti, hogy fizikai kialakításában egyforma a két telefon, és az átállás veszélytelen? A szolgáltatófüggőség gondolom megmarad.
-
bubus66
nagyúr
Akinek esetleg a Telekomos OTA 181-es meg van az legyen szíves keressen meg Köszönöm
-
egabi71
aktív tag
Moleman kollega által a vodás b 181 es, 5.1 rom letölhetö.link Bubbustól kèrhetö,köszönjük
-
bubus66
nagyúr
válasz
Moleman #7178 üzenetére
(#7178) Moleman
Gondolom azért nincs a Téma Összefoglalóba 5.1.1-ről ROOT mert nem lehet ROOT-olni. Úgy, hogy az 5.0.1 stock ROM-ra való visszatéréskor is lehet gubanc (megfeküdt már egy két telefon) szerviz szintig..
És a ROOT TWRP párosításra semmilyen OTA-t nem lehet rá engedni...
Viszont, ha nem Q betűvel kezdődik a S/N akkor elég sokat kell várni a BL kód le kérésének sikerességére.
(#7180) egabi71
Holnap meg csinálom amit kértél, hogy Honnan lehet letölteni az OTA frissítés.
-
egabi71
aktív tag
Forum társak,akinek vodás kèszülèke van ès felkinálja a b181 rom t.a telepitès elött le kène menteni.erröl lesz le irás nem soká.telepitès ès újra indulás után már nem található meg,az eddigi romok közül már csak ez hiányzik. Elöre is köszönöm
-
bubus66
nagyúr
válasz
Moleman #7174 üzenetére
A szolgáltatós csak nyitott BL lehet ROOT-olni a 181-es pedig 5.1.1 amire nem tudok root.. A Téma Összefoglaló elolvasása ajánlott.
(#7176) egabi71
Ja nem is tudom minek lett a Téma Összefoglaló.
Na akkor meg vagyok a 2 telefonal 2-ből 2 sikeres használatra átadva.
Igaz az egyik egy kicsit nehezebb volt a másik az bak fitty
-
Moleman
addikt
Sziasztok, ma kaptam egy ilyen telefont, csak másodlagosként tervezem használni, de szeretném a leghasználhatóbb állapotba hozni. Mit javasoltok?
Voda függő és most a 140-es végű rom van rajta, OTA-n kínálgatja magát a 181. Hagyjam frissülni, rootoljam, és kész is vagyunk? Vagy szerencsésebb lenne az új romot nulláról flashelni?Anno a Motorola Defy-s időkben hetente cseréltem romot, de már kinőttem belőle, hosszú távra szeretnék megbízható telefont (a Lenovomon lassan 1.5 éve ugyanaz a rom van).
Előre is köszi!
-
Gabesz87
veterán
Autós tartó vételében picit tanácstalan vagyok. Kettőt néztem, az egyik ez a csiptetős, a másik meg a levegő rostélyba dugós fajta. Melyik jobb szerintetek? A csíptetősnél azon aggódom, hogy elég stabilan fogja-e a telefont, nem esik-e ki függőleges helyzetben!? Nem nagyon kedvelem ezeket, aminek nincs alja. A másikkal kapcsolatban meg annyi, hogy nem szeretem, ha el van takarva a szellőző. Meg alatta van két gomb (egyik rostély alatt hátsó ablakfűtés, másik alatt központi zár [Renault Clio II]), és nem tudom, nem lógna-e rá. Segítsetek dönteni!
Ja, és olyan szivargyújtós töltőt hol vegyek, aminek nem ez a spirálos, feszes kábele van, hanem sima? Ebből inkább valami normálisabbat vennék itthon, nem kínai filléres ebay-est. -
egabi71
aktív tag
Sziasztok,kèrès.Bárkinek akinek bármilyen problèmája van a telojával,elsö lèpèskènt legyen tisztába vele,hogy mit szeretne.Legyenek letöltve amit szeretne.Legyen pl.memoria kártya,mert rom telepitès esetèn ha factory reset törtènik a belsö memoria törlödik.volt olyan megkeresès ami a memo kártya hiánya miatt hiusult meg.
-
gianone
őstag
bubus66 a legnagyobb király. Köszönöm szépen, hogy rám pazarolta az idejét, és kijavította a hülyeségemet, hálás vagyok!
És ismét hibátlan a P8 Lite-om.
-
Morzsibácsi
tag
"◆ "Hogyan állítsam be a telefonomon a csengőhangot, az SMS jelzőhangot, ill. ébresztőhangot,stb?"
-A saját csengőhang (sms jelzőhang, ébresztő, stb. bemásolását az SD kártya média mappán belül ilyen könyvtárszerkezetbe kell elvégezni hogy megjelenjen a telefon menüjében:SDcard->media->alarms
SDcard->media->notifications
SDcard->media->ringtones "
Belső tárhelyen,nem működik elméletileg.Legalábbis nekem,nem működött. -
bubus66
nagyúr
ALE-L21 EMUI 4.0 Android 6.0-ról visszatérés EMUI 3.1 Android 5.0-ra.
A Marley91 fórumtárs lefordította, én (bubus66) meg leteszteltem és működik DE CSAK DUALOSON...
Egyenlőre az oldalamon elérhető de hamarosan a Téma Összefoglalóba is bekerül
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Lassan egy hete boldog tulajdonosa vagyok a készüléknek
Egy apró dolog árnyékolja csak be a képet: B140-es ROM van a telón, Vodafone-os, BL zárva, viszont amikor rányomok a frissítésre, azt írja, hogy nincs frissítés, pedig olvastam, hogy van B181-es 5.1.1-es Android verziójú ROM. Honnan tudnám letölteni?
-
Rush77
aktív tag
válasz
Morzsibácsi #7159 üzenetére
Az a baj h melohelyen nincs sok ido gamelni.
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Azt meg tudná valaki esetleg mondani, hogyan lehet betenni a védett alkalmazások közé a Play-t?
Ha ki van kapcsolva a kijelző nem frissíti az alkalmazásokat és csak akkor folytatja amikor feloldom.
Néztem és a védett alkalmazások listájában nincs benne, -
király67
újonc
válasz
Morzsibácsi #7155 üzenetére
Köszi, megpróbálom
-
Morzsibácsi
tag
válasz
király67 #7151 üzenetére
Nálam ugyanez volt.Egy csomót mérgelődtem vele én is.Azután megpróbáltam azt,hogy azokat a névjegyeket,amiknél egyedi csengőhangot használok,áttettem a sim kártyára.Azóta tökéletesen működik,mindenkié megmarad.Semmi tudományos alapja,de nekem így sikerült
Próbáld meg.
-
bubus66
nagyúr
Én a 6.0-ra írtam, mert akinél én tudtam, azoknál mindenkinél megoldódott.
Vissza kell vinni a tmx-hez és azok majd meg csinálják..
(#7152) wolf033
Fognak frissíteni.
(#7153) Tusuka
a Recsegés nálam a Vodás hívásoknál volt ( és nem az én készülékemen hanem a másik félén igaz Ő hívott) fordított esetben nem állt fenn ez a jelenség persze van kivétel pl egabi71..
-
tkonya
aktív tag
válasz
bubus66 #7142 üzenetére
Az hogy másnál ez megoldódott, örömteli. Nálam NEM, és nincs okom senkit félrevezetni! A telefon mint egyszer már írtam fix 2G-n megy, mivel melóhelyen a kékT hálózata több mint nevetséges. Se hangerő csökkentéssel, se hálózat választással nem változott semmi,(végig zongoráztam a lehetőségeket) melóhelyen és itthon is, visszhangzik és recseg. Természetesen nem minden hívásnál, de a hiba jelen van, és ezen a 6.0 sem változtatott. A "mindenknek" meg erős túlzás, úgy érzem!
-
király67
újonc
Sziasztok,
Valaki meg tudná mondani miért veszíti el az egyéni csengőhangot a teló?
Köszi! -
pelenka35
őstag
P8 lite tulaj lettem eddig windows_os telefonjaim voltak, gondoltam kiprobalom az android rendszert es erre a telefonra esett a választas.
-
bubus66
nagyúr
Ha szolgáltatósod van és felteszed a 171 és arra ki jövő 6.0 akkor lehet, hogy már szolgáltatós nem tudsz fel tenni. Hangsúlyozom (és ezzel nem a felelősséget akarom hárítani) de ha fel teszed a 171-re akkor a bétát akkor az eredeti csak akkor tud feltenni, ha kijön és a Huawei Hivatalos oldalán megjelenik. A 171-re felmenő bétát nem teszteltem, tehát nem tudom, hogy felmegy e vagy sem...
-
bubus66
nagyúr
Nem a legfrissebben van javítva.
(#7141) redati
A 6.0-ba sem csinálja (beszéltem kormoscs fórumtárssal) az 5.0.1 alatt a 6.0-nál teljesen meg szűnt neki a recsegés.
(#7140) tkonya
A 6.0 gyönyörűen lehet kapcsolgatni 2G 3G 4G között és 2g érdekes módon megszűnik minden kinek a recsegés. Én kényszerből használom a 2G de nekem se a 3G se a 4G se recsegés se visszhang nincs
Viszont amit hozzáértővel beszéltem, és utána le is írtam a tesztbe hogy a mikrofon és a hangszóró hangerejéből vegyenek vissza egy egérfingnyit és akkor jó lesz.
-
D4ni
őstag
válasz
ANDROID??? #7136 üzenetére
Nem annak szántam
ez viszont elég rossz hír mivel a magyar mobilok 80%-át ott javítják gariban. Egyedül az Asust, Sonyt és Apple - t nem... Így válasszon az ember telefont...
-
D4ni
őstag
válasz
ANDROID??? #7134 üzenetére
Ugy tudtam hogy csak a samsung részleg gyatra
-
Gabesz87
veterán
Párom igényelt céges telónak P8 Lite-ot. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tokot ajánlotok rá, ami jó (mostani Lumia 735-ön felváltva hol flipes, oldalra/hátra kihajtható tokot, hol pedig kemény műanyag hátlapot használ. Szóval ebből a két verzióból kéne valamilyen. A másik amire kíváncsi lennék, hogy autós tartót tudtok mondani hozzá, ami stabil, fixen, rázkódás mentesen tartja a telót?
-
egabi71
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segitsèg nyújtási szándèkát,sikerült a Bl kódot lekèrni.A vègèn azt èreztem,hogy kezd összeállni a forum ,ha valakinek vakamiben segítsèg kell.Köszönöm Bubbus nevèben is.
-
bubus66
nagyúr
Tudok adni linket de semmi féle felelősséget nem vállalok mivel nem tudtam tesztleni mert csak most találtam olyat amivel vissza tudnák állni az 5.0.1 onnan a Singlera majd akkor a 171-re és csak úgy jöhetne a 6.0. BL nyitva van ugye?
Az oldalamon fent van a dual sime-sítés ha gondolod akkor meg csinálhatod.
De én azt mondom várd meg a hivatalost.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7119 üzenetére
Na ja.
Más a sok BL nyitó kódot kérő (nem látom a sor véget)
Most próbálta a S/N Q-val kezdődőt lelehet kérni a W vagy mással kezdőre meg kiírja a 14 napot.
(#7122) mumuss
Ha nem használod akkor minek tennéd fel lehet letölteni mokolt 171-re való 6.0-t azt kell feltenni.
Vagy SD/ Vagy SIM használata de ez is benne van a Téma Összefoglalóba
-
AMD Power
titán
válasz
ANDROID??? #7116 üzenetére
Media Markt.
-
Tamás88
őstag
válasz
ANDROID??? #7112 üzenetére
Nappali fényben cosplayesekkel fotózkodni nagyon is jó, de a sötétben már nem az igazi (igaz a legtöbb telefonnal sem jó). A sok szemcse oka a magas iso érték, illetve a hosszú zár idő. Na az utóbbit kellene valahogy lecsökkenteni a 1/20 körül 1/10 köré. Máris sokkal szebb képe lenne.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7116 üzenetére
24 hónap Termék Garancia de szépen is hangzik, főleg, ha még gyári is lenne és nem Sarki GSM-es. Miért nem lehet kiírni, hogy milyen garancia van rá...
(#7114) egabi71
Erre kíváncsi leszek.....
-
jegenye77
addikt
válasz
ANDROID??? #7111 üzenetére
Amit Én vettem azon pontosan ilyen volt
-
egabi71
aktív tag
Sziasztok,egy kis segítséget kérnék,valaki tudna e BL kódot lekérni nekem. elöre is köszönöm
-
AMD Power
titán
De jó árban van most.....
Mi 70-ért adjuk ,de így is úgy viszik mint a cukrot.
-
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
-
bubus66
nagyúr
válasz
terepkigyo #7099 üzenetére
Megérkezett az Android 6.0 béta verzió ALE-L21C432B524 build számon ami (csak azoknak elérhető akik jelentkeztek a tesztre). Most már nem!!
Letöltő link adunk de csak DUALOS-ra JÓ!!!!!! és csak privátba(#7110) Melack
csak akkor ha átalakítod dualossá a szolgáltatói 6.0 (ha lesz) az ugyan úgy single lesz.. -
bubus66
nagyúr
válasz
terepkigyo #7099 üzenetére
Logotumba benne van, hogy a legördül menü helyet mit kell beírni.
(#7103) Melack
Meglehet csinálni az enyém is úgy van Singleből dualos lett csak akkor ha DUAL-ként használod akkor csak a belsőtárhely van. Én a 6.0 miatt csináltam meg és hagyni is fogom, igaz én még az elején vettem és akkor gyárilag független, és nyitott BL-lel volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
nala1002 #7097 üzenetére
Igen biztos, hogy Dual SIM-es? Build Számot Írd le..
(#7104) BK87
A Téma Összefoglalóba le van írva az oldalamon meg még az is hogyan kell telepíteni.
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
HA NEM TALÁLTAD AMIT KERESTÉL AKKOR KÉRDEZZ A TOPIKBA!Én elhiszem, hogy könnyebb kérdezni de már milliószor le lett írva és a Téma Összefoglalóba is benne van
ALE-L21C432B171 a build szám.
Mondjuk nem tőled kérdeztem de t írtad is igen Single SIM-es
Téma Összefoglaló "Gyári ROM-ok Letöltése
A DUAL SIM.-es felrakható a Single Sim-re de attól még nem lesz dual SIM-es, csak abban az esetben tudod dualosra megcsinálni ha letöltöd a P8 Lite ALE-L21 Firmware-V100R001C432B046b ROM-ot Step1/dload mappába lévő UPDATE.APP-ot telepíted fastboot móddal lehet megcsinálni!! Majd ha végeztél, akkor Step2/dload ( máshol vendor mappaként szerepel) mappa update.app-ját felmásolod az SD kártya gyökerébe lévő dload mappába majd a Helyi frissítéssel el indítod a telepítést, a telepítés végeztével DUAL SIM-s lesz a telefonod.
Hangsúlyozom, hogy Csak nyított BootLoaderrel és fastboot módszerrel lehet telepíteni!!!!
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Van nekem egy ilyen készülékem, amit szolgáltatótól vásároltam, ezért csak egy SIM-et fogad. Azt szeretném kérdezni, hogy valamilyen módón meg lehet oldani szoftveresen, hogy két SIM-et kezeljen, vagy ez a készülék hardveresen ilyen? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest