Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lacy027

tag

Mennyi ideig tart a telefon teljes feltöltése? Fussak még köröket a szervizben?
    Korábban írtam az gyenge akkuról és lassú töltésről. Ma kaptam vissza a telefont egy elméletileg új akkuval. 19% körül volt az akku, ekkor adtam szervizbe, mikor visszaadták, teljesen le volt merülve, se kép, se hang. 5-10 perc töltés kellett neki, hogy be lehessen kapcsolni. 18:20 körül, azaz több mint 2.5 órája töltöm és nem érte el a 100%-ot (98%). Tényleg ennyire lassan tölt? Kell neki közel 3 óra a teljes töltéshez? Megvan már az utódja, a P8 Lite-ot el akarom adni, de így nem merem. A szoftver szinte teljesen gyári állapotban, mivel már nem használom. Ebben az állapotban bekapcsolt wifivel, de hálózathoz nem csatlakozva meredeken zuhan a töltöttség. A telefon kikapcsolt állapotában egy nap alatt 20% csak úgy eltűnik a kapacitásból. Még folyik a tesztelés, de látom, amit látok. Mintha semmi sem történt volna.

Új hozzászólás Aktív témák