- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
válasz
ANDROID??? #18199 üzenetére
Most,hogy megjött a bluetooth headsettem haldoklik a wifi szinte használhatatlan . ugye eddig be sem volt rajta kapcsolva úgyhogy erősen gondolkodom,hogy visszadobom a mediamarktba mert így spec nem tudok mondjuk YT-ról zenét hallgatni..Kezdjenek vele valamit nincs fél éves a készülék...
-
colonell
senior tag
válasz
ANDROID??? #18195 üzenetére
Támogatja az érintőkijelzőt is a gyári recovery,úgyhogy nyugodtan lehet tapizni is
-
törölt tag
Hopp ezt be néztem 2017-es! - Törölve -
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Refgisztráltam a huawei fiokba,majd bejelentkeztem..a témáknál miért nem jelenik meg több fül is,ahonnan tudnék letölteni témát..vagy valamit még be kell kapcsolni?köszi. -
ANDROID???
addikt
válasz
teleahocipöm #18193 üzenetére
összefoglaló....
"◆ Factory reset:
- Együtt kell nyomva tartani a hangerő fel gombot és power gombot, a szürke képernyőig ,vagy a recovery menübe lépésig. A recovery menüben, a mozgás a hangerő gombokkal történik, itt a power gomb megnyomása lesz az enter.
A belső memóriából az alap rendszer adatokon kívül minden adat elveszik!
Video a menetéről (a videón nem Lite, de a módszer azonos).
- Lehet Factory resetet indítani a tárcsázóból is:
A tárcsázóba ezt kell beütni:
*#*#2846579#*#*
Megjelenik a szervizmenü, ott az 5 Pontot kell választani a Reset Factory." -
teleahocipöm
senior tag
Most megnéztem egy másik telefont és ha ott a Google Fotók ikonra kattintok a felhőbe mentett képeket látom ellenben a P8 Lite -nál ahol a telefonon lévő képeket látom, agyrém
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
ANDROID??? #18184 üzenetére
Köszi, hogy kell?
Közben más gondom is akadt, a készített fotók nem mentődnek automatikusan a felhőbe (Google Fotók) csak a telefonon maradnak, beállítani sem lehet. Galériából nem tudok feltölteni oda, mert kéri jelentkezzek be előtt a GF-be, majd kilép, de ha beírom az emailcímet közli "ez az emailfiók már létezik", ennek ellenére a Driveból betudok lépni a GF-be. A lényeg az, hogy a telefonról nem tudok a Goggle Fotókba menteni -
zojjektum
őstag
válasz
nikkor #18189 üzenetére
Ha a sima j5, akkor eszedbe se jusson megvenni! Nekünk van mindkettő és a j5 belső tárhelye (mivel csak oda enged telepíteni) pillanatok alatt megtelik. És lehet szebb a kijelző meg "mittudomén", a szűkös tárhelyet semmilyen pozitív tulajdonsága nem pótolja. Nem győzzük gyűjteni a pézt a nejemnek másik telefont venni, mert a kezdeti szépség gyorsan odalett. De mindez saját vélemény. De mondjuk a Telenornál tudomásom szerint nincs hivatalos 6-os droid p8 lite-ra.
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok.
Miben és mennyivel jobb a p8lite a galaxy j5-nél? Telenornál a mi csomagunkban 20 és 15 ezer az áruk. -
rmikee
csendes tag
válasz
ANDROID??? #18186 üzenetére
Köszönöm szépen!
De a kiemelt link alatt error 404 jön...De megnézem a többit! -
ANDROID???
addikt
válasz
rmikee #18185 üzenetére
Keresőbe beírtam "Telenor" és lám-lám mik vannak...
Az igazat megvallva, picit izgultam, hogy sokkal több eredményt fog dobni, de szerencsénk van
-
rmikee
csendes tag
Sziasztok!
Telenor függő p8 lite-ra van frissítés?
Próbáltam keresni...De nem találtam! (ALE-L21C128B130)
A segítséget előre is köszönöm! -
ANDROID???
addikt
válasz
teleahocipöm #18181 üzenetére
Csinálhatsz egy Factory-t.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SimonJanos #18182 üzenetére
Elfelejtettem írni hogy már talált gazdát.
Úgyhogy már nem aktuális!
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #18176 üzenetére
Köszi, nekem jöhet, PÜ megy!
-
-
Zsocy155
őstag
válasz
teleahocipöm #18179 üzenetére
Szia!
Ha a telefonban van a névjegy, nem a sim-en akkor mennie kell. -
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Bocsi, hogy megint kérdezem, de akkor lehet névjegyhez csengőhangot rendelni, vagy csak az én telom sz@r.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
SimonJanos #18169 üzenetére
SimonJanos: Köszönöm a válaszod, a segítséged
ANDROID???: Ahogy mondat igénybe vettem a keresőt. De az összefoglalóban nem találtam semmi olyat aminek hasznát vehetem volna.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
szemesi69 #18171 üzenetére
Megköszöntem - de azért ez lényeges kérdés.
"Esetemben meg csak megesik hogy figyelmetlen az ember!!!
Egyszerűen C150-et nem találtam a listában.
OK, erre jöhet a válasz hogy így lesz tégla a készülékből..."
Azóta köszönet más(ok)nak is: megkaptam a garos Telekom-OS 6-OSt!!!
Fel is ment, szépen fel is forrt
Remélem minden rendben lesz vele és jobban fog teljesíteni az akksi.
Annyit nem értek eddig, hogy a remek felső (lehúzható) teljes ikonsort miért kellett megvágni?! Tuti volt hogy csak lehúztam és mindent elértem!Az offtopic nem véletlenül az, de látom jól elvagytok vele.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
ANDROID??? #18172 üzenetére
Én direkt offtopic írtam...
De tessék, legalább foglalkoztál veleEsetemben meg csak megesik hogy figyelmetlen az ember!!!
Egyszerűen C150-et nem találtam a listában.
OK, erre jöhet a válasz hogy így lesz tégla a készülékből... -
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #18172 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
válasz
SimonJanos #18169 üzenetére
Köszönöm kedvességedet, bár nem értem miért vonsz kérdőre!
Megkérdezném, hogy szerinted ami 1000-szer ki lett vesézve, miért kellene újra?
Ott az Összefoglaló, szerinted hányan veszik a fáradtságot és néznek bele, nem hogy végigolvasni még belenézni sem
Egyébként az ilyen jellegű kérdés esetén egyértelmű, hogy a kérdező sem a keresőt nem próbálta sem az összefoglalót meg nem nyitotta.Keresési eredmények, csak néhány példa:
fényerőEz tartott úgy 1 percig, hogy ezeket megkeressem belinkeljem, ez kevesebb idő mint feltenni a kérdést!
Akkor miért nem a választ írtam? -
szemesi69
addikt
válasz
SimonJanos #18170 üzenetére
Fogalmam sincs, kerestél, kértél, kaptál
Az enyém vodás, annál tudom, a telekomost nem tudom, mi a hivatalos legfrissebb
"Én inkább megválaszolom amit tudok (komolyan nem értem, amíg leírja vki hogy keress rá ezt miért nem teszi meg???!)" Talán már unják több százszor elmondani, ha már ki volt tárgyalva
Amit eddig tettél, az alapján talán még az összefoglalót sem olvastad el, ha c150-re c432-t akartál tenni
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Mbenyo97 #18167 üzenetére
Én inkább megválaszolom amit tudok (komolyan nem értem, amíg leírja vki hogy keress rá ezt miért nem teszi meg???!)
:
Akksi (szerintem) katasztrófa.
Nagyon kedveltem az elején a készüléket, azóta ha nem lenne másik mobilom, tuti ... nem örülnék.
Ld. kicsit fentebb pont tárgyaljuk hogy mi lehet a "lemerüléssel".
Alap válasz egyelőre az, hogy amikor csak tudod, kapcsold le a GPS-t!
Bluetooth nekem semmi gondom nem volt vele.
GPS: persze hogy működik! Csak nem teljesít jól ill. ld. szintén kicsit feljebb: (nálam) extra zabálnak a tracker applikációk...
Fényereje elmegy, nem egy (S)AMOLED kijelző, azt erősen érezni.Lehet megkövezni: anno ezt egy okos karpánttal vagy egy Samsung-ot kínáltak (cserélhető akksival!): most egyértelműen az (utóbbi) lenne a választásom!
Nmt.
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán de felmerült bennem egy kér kérdés.
1. Azt olvasgattam fórum helyeken hogy a bluetooth ok nélkül szétkapcsol, megszakad a kapcsolat, ez igaz ?2. Az akkumulátor mennyit bír ?
3. Offline módban müködik a GPS ? illetve ha igen akkor hogy teljesít ?
4. Fényereje az tényleg gyenge, főleg Nap sütésben milyen, látható jól a tartalom a kijelzőn ?Választ előre is köszönöm.
Üdv -
szemesi69
addikt
válasz
SimonJanos #18165 üzenetére
C150-re a C432, nem fog felmenni! Neked ez kell ALE-L21C150B565, mással ne is kísérletezz!
Tessék, csak full/ota romot szedj le [link]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Repsol600 #18164 üzenetére
Köszi, innen
http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm?keyword=ALE-L21
töltöttem le
de hibával nem engedi!HUAWEI P8 Lite Firmware(ALE-L21, Andriod 6.0, EMUI 4.0, C432B565, Hungary, Single SIM, Channel-Others)
=
HUAWEI_P8 Lite_Firmware_ALE-L21%28ALE-L01%29_Andriod 6.0_EMUI 4.0_C432B565_Northeast Europe_Single SIM_Channel-Others.zipkészülékem pedig: ALE-L21C150B205
Ha nem ez az, egy pontos URL-nek örülnék!
-
Repsol600
addikt
válasz
SimonJanos #18163 üzenetére
Felrakhatod, az enyémen is ez volt. Ez hivatalos T mobile rom nem jár gari vesztéssel.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Zsocy155 #18154 üzenetére
"ALE-L21C150B205 A Telekomnál Megjelent a 6.0 ALE-L21C150B565 build számmal."
Ez jár garvesztéssel, stb.?
Ha nem én tolom is fel!
gondolom így:
"Manuálisan ezt kell letölteni (Singe-sim, global EU ), ... viszont ez csak Single-sim modell.
SD kártya dload mappába bemásolni az UPDATE.app file-t majd a frissítő appból manuális frissítés . Figyelem! Adatvesztéssel járhat!"Várom még a választ!
Köszi!
-
teleahocipöm
senior tag
Üdv! Segítene valaki, hogy tudok névjegyhez csengőhangot rendelni, úgy hogy a hozzá rendelt hang szólaljon meg, mert csak a SIM-hez rendelt hang szólal meg. A névjegynél ott a hozzá rendelt szám címe és csakazértse ....
-
Karcsi1964
tag
válasz
eladogeppc #18156 üzenetére
A sima Google alkalmazást.
-
törölt tag
Felraktam én is C432B598 majd a C432B600 romot a három gombos módszerrel.
Azt nem tudom ha pl. megjelenik majd valmikor (PL!)B604-es rom és ki jön OTA frissítésen keresztül akkor az fel megy automatikusan, jelezni fog a telefon, vagy ezek után csak manuálisan tudom frissíteni? -
eladogeppc
veterán
válasz
Karcsi1964 #18155 üzenetére
Az összes alkalmazás, vagy csak a Play?
Én tiltani szoktam az Újságos, a Play zene, a Play Diák, a Play filmek alkalmazásokat.
Melyiket állítsam gyári állapotra ? A Play áruház attól még be fog frissülni nem ?Köszi
-
Karcsi1964
tag
válasz
eladogeppc #18147 üzenetére
Fentebb leírtam a megoldást.
-
Zsocy155
őstag
válasz
SimonJanos #18151 üzenetére
Szia!
Telekom:
ALE-L21C150B181 A Telekomnál Megjelent a 6.0 ALE-L21C150B565 build számmal.
ALE-L21C150B194 A Telekomnál Megjelent a 6.0 ALE-L21C150B565 build számmal.
ALE-L21C150B205 A Telekomnál Megjelent a 6.0 ALE-L21C150B565 build számmal.
A fenti buildekre közvetlen fel lehet tenni a 6.0-át a dload mappából. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
lacy027 #18139 üzenetére
Itt írnak erről:
http://forums.androidcentral.com/android-4-1-4-2-4-3-jelly-bean/295531-nlpwakelock-running-my-battery-down.htmlNa ugye, "NLP wakelock", "Google service", ... GPS!
-
Oldbiggy
tag
3 gombossal a 6-os-on belül lehet fw-t cserélni?598 után az 594-et fel lehet tenni?
-
SimonJanos
aktív tag
Vmi nagyon nem OK:
* k.ra illene már egy frissítés / Telekom (stb.)!!!
Van vkinek hivatalos 6.0 Marshmallow (firmware B600/B601)?!
Sok Huwaei-s ismerősöm, más készülékekkel megáldva jelezte hogy a 6.x nagyot dobott az akksi üzemidején!Ez (P8 Lite) vs 5.1.1-es OS*-es másik készülékkel** együtt használva, ~ 2 hónapos teszt
- ** nem írok gyártót, típust, modellt, de felbontás ue., akksi erősebb de képernyő sokkal nagyobb, igaz S.AMOLED, hexa-core (jelzem k. okos megoldás: 4 alap proc., két durvább proci csak akkor kapcsol be ha kell!), nincsen root, de gyárilag független*** -
(***jelzem nem jön annyi reklám - böngészőben, applikációban - miközben ugye root nincsenek letiltva???!)0. és van gyári takarékos üzemmód (egyszerűen lejjebb veszi a procit / ha nem kell, amúgy a fényerőt is) ami tuti sokat dob!
- de nincsen Ultra mint a itt (P8 Lite)
megj.: P8 Lite is alapból van CPU optimalizálás, ld. CPU figyelése vmilyen applikációval!1. sokkal tovább bírja
ha "2-3x többet használom" akkor tolja azt amit a P8 Lite2. jobban optimalizálja az alkalmazásokat
3. képernyő eleve jobb de tuti kevesebbet is fogyaszt
Akksi infóban: ma: P8 Lite képernyő 42 % (!), alig használtam, másik 12%: még olvastam is rajta jó pár órát, játszottam kb. egy órát...4. mintha GPS is kevesebbet fogyasztana
P8 Lite: nagyon megeszi minden GPS / tracker app!Google alkalmazást gyárira tettem de nem remélek sokat.
6-os Android remélem végre érkezik és meglátjuk...
-
kalasz
tag
Udvozlet a nagyerdemunek!
Az utan erdeklodnek, hogy mikent lehet jelszoval vedette tenni bizonyos alkalmazast. Egyszer mar megtalaltam de sajna elfelejtettem. most ujra szukseg lenne ra, de nem tudom a modjat. Valaszokat elore is koszonok.
Udv kalasz -
eladogeppc
veterán
válasz
scabiosa82 #18148 üzenetére
OKé, akkor megy fel az !
-
scabiosa82
tag
válasz
eladogeppc #18147 üzenetére
Az enyém független dualos, és az eddigi legjobb az 596 volt, persze kb a 3. naptól, addig merült rendesen. Ezt követően 8-9% volt a Google fogyasztása, 3-5% körül a chat progik, a kijelző persze húzza, ha használva van. Hagyd egy kicsit, hagy álljon be, hanyagold a messengert, facét, a ne mókolj rajta semmit. Reméljük a legjobbakat 😉!
-
eladogeppc
veterán
Na a B170-es sem oldotta meg.
Ez olyan merülős lett, hogy ha nem használok semmit, akkor is merül.
Már semmit nem telepítek a telefonra, és akkor is merül.Akkor most mi van evvel ???
-
scabiosa82
tag
Szerintem meg pont hogy meg kell neki adni azt, amit akar, és akkor nem fogja állandóan pörgetni a procit. Összességében így lehet a legtöbbet kihozni az akku időből.
-
eladogeppc
veterán
Vicc az egész.
B170 vissza rakva és minden rendben. -
lacy027
tag
válasz
aprokaroka87 #18142 üzenetére
Verzió? Bármelyik volt fent, mindegyikkel csinálta. Jelenlegi: 11.0.45 (440-155874144).
-
lacy027
tag
válasz
aprokaroka87 #18140 üzenetére
Root nélkül nem megy, ugye? Régen rootoltam minden telefonom, aztán ennél a telefonnál elgondolkodtam. Mi értelme van számomra? Miért küzdjek a rootolással? Csak azért, hogy élhető legyen a telefon? Reklámblokkolás, gyári szemét és nem használt, felesleges alkalmazások törlése, idegesítő üzenetek, (húzd ki a töltőt, mobilnet kikapcsolva) letiltása, stb. Idegesítő üzenetek ennél a telefonnál nincsenek, szemét nem sok volt, de mégis maradt egy-két dolog amit nem tudok törölni, reklámblokkolást megoldottam böngészőn belül... de hiába minden, nem tudom elkerülni. Most megint ott állok, rootoljam csak azért, mert nem képes alvó állapotba menni? Ez inkább csak költői kérdés, választ nem igazán várok, csak dühöngök.
-
lacy027
tag
válasz
lacy027 #18018 üzenetére
Merülés még mindig. Találtam egy root nélkül is működő alkalmazást, amivel meg tudom figyelni, mi tartja ébren a telefont. B600-as firmware, Google Play Szolgáltatások, azon belül az NlpWakeLock nevű folyamat a tettes. Rohadt idegesítő, mikor kellene a GPS, vagy frissítene az időjárás alkalmazás, de nem tudja hol vagyok, mert ki van kapcsolva a helymeghatározás minden formája. Bármit visszakapcsolok belőle, folyamatos ébresztés mellett azonnal az élre tör az említett szolgáltatás. Rohadjon meg az is, aki ezt így kitalálta. Megoldást nem találtam.
-
szemesi69
addikt
válasz
eladogeppc #18137 üzenetére
Ezzel megtudod nézni [link]
-
eladogeppc
veterán
válasz
aprokaroka87 #18136 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Valami ébren tartja a kütyüt. De mi ? Mert semmit nem tudok azon kívül, hogy a google csinálja. De mi ???
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
eladogeppc #18135 üzenetére
ő ez mióta "pörgetés" ?
Amúgy meg pl a system tuner app feladatkezelőjébén van olyan cpu % rendezés az megmondja
-
Oldbiggy
tag
válasz
sarkanyolo2 #18132 üzenetére
598-as nálam a hívóképet csak kicsibe jeleníti meg. 594-ben teljes képernyős volt.
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
A hívóképek beállítása másnál is bugol? Bármit állítok be, nem jeleníti meg hívás közben.
-
colonell
senior tag
Nah csodálatosan bebugolt a kis telefonom. Újrapakoltam szépen .most hozta fel,hogy akkor B598....mondom 'haddszóljon (Hozzátenném,hogy 3 napig semmi baja nem volt B594-en) Felraktam töltőre,itthagytam, kész lett kaptam közben egy sms-t amit engedett elolvasni bejön minden amit ikonokból el lehet érni (beállítások számológép kamera stb.) de az emui az csődöt mondott és amint mennék a főképernyőre dobálja végtelenítve a nyelv-régió-wifi-felhasználási feltételeket lapokat
Úgyhogy rámegy a factory mert se a kikapcsbekapcs se a reboot nem segít
-
ZolkoW
őstag
válasz
eladogeppc #18127 üzenetére
ez 0%-ig 3 óra lesz, az sem sok, de azért kevésbé drámai. itt a fényerővel nyerhetsz, mert
85%68%-ban a képernyő a fogyasztó. -
Trooper82
senior tag
válasz
eladogeppc #18125 üzenetére
Nem vettem észre különbségek merülésben. Régen is, most is piszok gyorsan merül.
-
ignisz
senior tag
válasz
eladogeppc #18125 üzenetére
Szia. Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, mintha jobban bírná az akksi.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
B600-as ROM nektek nem merülős?
Köszi
-
sanyesz90
újonc
Sziasztok!
Azzal a problémával találkozottmár valaki hogy a telón bekapcsolja a wifit és kiválasztja melyikre szeretne csatlakozni (az mindegy hogy kódolt vagy kódolatlan) és nem csatlakozik sem újraindítás után sem gyáribeállítások visszaállítása után.
teló Dual Simes
-
ANDROID???
addikt
Kérésre:
"Sziasztok elköszönünk a topikból, további sok sikert a telefonhoz használjátok hiba mentesen. Akit esetleg megsértettem volna attól elnézést kérek (van akire ez nem vonatkozok) tudom sokszor nem úgy kellett volna írni ahogy válaszoltam.
Egy user (akinek azóta sem olvastam egyetlen egy hsz-ét a topikba) miatta alakultak így a dolgok, ahogy alakultak, de nem bántuk, és most sem csinálnánk másképpen, meg nagyon jó volt a topikba amíg lehet.
Június 1-ig Logoutom elérhető lesz utána törlöm, az oldalamon már nem elérhető semmi a P8 Litevel kapcsolatba. A Romokat meg a Carbontesla oldalról lehet letölteni akinek nincs meg...
További jó fórumozást mindenkinek Üdv bubus66 egabi71" -
Tomikaa.
tag
70 ezer az alaplap? Hát ez érdekes, több mint 1 éve 60-ért vettük a telefont, de már 50 körül is ki lehet fogni. Amúgy a Huawei 2 év garanciát ad, ha nem hiszed el, nézd meg a jótállási jegyet. Azt javaslom, hogy üzletben leadás helyett postázd el a szervizbe (Telemax, röviden TMX).
-
Oldbiggy
tag
A B600-as romot érdemes feltenni? Valakinek van tapasztalata?
-
pee13
senior tag
Sziasztok,
C185B180 build van a telefonomon, frissítést magától nem talál. Fel lehet rá simán tenni a huawei oldaláról pl a C432B564 buildet, vagy valami mást kell először? -
Tomikaa.
tag
Azt olvastam régebben, hogy alaplap tervezési hiba miatt a Bluetooth chip túlmelegedhet, és mivel a WiFi-vel egyben van, azt is kinyírja. Gariztatni kell, ott alaplapot fognak cserélni. Gyakori típushiba. Talán csökkenthető az esélye azzal, ha keveset használod a Bluetooth-t. Nekem több mint 1 éve van meg a P8 lite és még nem romlott el.
----------------------
Azóta megjött a B598. -
HKorn
veterán
válasz
Repsol600 #18110 üzenetére
Nekem is rendetlenkedik a wifi antenna, az otthoni Telenoros Huawei routerre van, hogy egyáltalán nem kapcsolódik, van, hogy felkapcsolódik, de netezni nem tudok vele, kiírja, hogy nincs netkapcsolat és van, hogy nem is látja a routert. Meg olyan is van, hogy megy rendben.
Másik telefonnal semmi ilyesmi gond nincs.
Szerintetek szerviz?
-
Zsivi
tag
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra meghalt a wifi a telefonban.
Egyszerően nem tudom bekapcsolni, csináltam gyári visszaállítást is, az sem segített.
Mi lehet a probléma, valaki találkozott már ilyennel?
Köszi előre is a segítséget!
Andris -
eron
csendes tag
A Vodafonos romban működik a VoLTE opció? Most hogy a Telekom bevezette jó lenne kipróbálni.
Sajnos az XDA-s főzött romokban ez az opció nincs benne -
colonell
senior tag
válasz
scabiosa82 #18103 üzenetére
B59X-en is már ki lehetett kapcsolni a képernyőzárat.
Hát nekem nagyon hamar megy vissza az 596 'asszem -
scabiosa82
tag
A B600-on ki lehet kapcsolni a képernyőzárat! Na végre ...
-
colonell
senior tag
válasz
Oldbiggy #18100 üzenetére
Azokkal talán még semmi észrevehető gond nem volt nekem. Felraktam a B600-ast - mondjuk factoryt nem csináltam- de azóta a wifi is csinál furcsaságokat, routerünk se százas jelenleg de ilyeneket azért nem csinált. Plusz a szinkronizálással is vannak problémák, mondjuk úgy 2-3 óra csúszás a social medias cuccoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest