- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
im492
tag
Üdv. Hamarosan lejár a garanciám. Esetleg volt már aki próbálta cseréltetni a készülékét? Ha igen, mire hivatkozott? Amúgy is vinném szervizbe, mivel a képernyő érzékelés nem a legjobb. Olykor nem veszi az érintést. Valamint az akku is el van már gyengülve. Volt már javítva wifi hiba miatt, így jobban örülnék ha valahogy kicserélték. Ötletek?
-
zoli62
addikt
válasz
SimonJanos #20195 üzenetére
Én most tesztelem, pár alkalmazást levettem a fehérlistáról. Kopp-kopp, azóta nem fagyogatott, de nem tudom, meddig lesz így.
-
Con_Sole
csendes tag
Sziasztok! Fórum őslakosoktól kérdeznem hogy van-e megoldás arra a problémára, hogy bluetooth mellett nagyon lassú a wifi? Lehet, hogy már volt szó róla, de nem találtam. Köszönöm a segítséget!
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
zoli62 #20164 üzenetére
Tök ugyanez.
Akksi eddig sem volt tuti, elvileg Android 6 javítja ... de mostanra döglassult a készülék...
Ezenkívül az eddig működő Colro Band A1 nem kapcsolódik már (sem 5.x sem 6.0 verziókon és régebbi app verzió sem oldotta meg), a Samsung-ommal "szégyenszemre" örömmel pároodsnak...
Huawei Wear nem is ismeri már a régebbi Color Band modellt, nemsemmi.Ha nem lett volna ~ ingyen hát...
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Egy munkatársamnak ilyen telója van még 5-ös androidon.
Szinte naponta felajálnja neki,hogy frissítse a youtubot de sosem sikerül neki és csak kilép vagy azt írja ki,hogy az alkalmazást nem tudta frissíteni.Ez miért van? -
törölt tag
válasz
HurkaLES #20187 üzenetére
Kicsit részletesebben leírom.
Először törölni kell a hitelesítési adatokat.
Beállítások --> Biztonság --> ott megkeresed a Hitelesítési adatok tárolója részleget, ezen belül a Hitelesítési adatok törlése (összes tanúsítvány törlése) opcióra kell rákoppintanod.
Kidob egy kis ablakot, itt az OK-t kell megnyomni. Ezt követően már csak az a dolgod, hogy a Képernyőzár és jelszavak menüpont alatt kikapcsold a jelszót.(#20189) gmark86 : Az a furcsa, hogy nekem is mindig letiltja a képernyőzár kikapcsolását, pedig csak a Készülékkereső és a Google Pay található a Készülékfelügyeleti eszközök részlegnél...
-
gmark86
tag
válasz
Szia! Arra tippelnék, hogy valamelyik alkalmazás blokkolja a lehetőséget, nekem pl. a céges Activesync beállítása után nem enged a telefon, csak PIN-kódos vagy jelszavas képernyőzárat, a Nincs illetve a Minta lehetőségek szürkék. A rendszergazdai joggal rendelkező szoftvereket a Beállítások - Speciális beállítások - Biztonság - Készülékfelügyeleti eszközökön belül találod.
-
szemesi69
addikt
válasz
Esetleg így kapcsold ki a képernyőzárat
-
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Hogy lehet a telefont rendszergazdava tenni? A képernyőzarat szeretném levenni. De a nincs le van tiltva.hogy tudom levenni a zárat? Gyári vissza állítás? -
zoli62
addikt
válasz
ANDROID??? #20177 üzenetére
Azóta tesztelem, pár programot eltávolítottam a fehérlistáról, és egyelőre nem tapasztalom az említett fagyást.
-
Jofi81
őstag
Visszajött a telefonom másodszor is a szervizből a Wi-Fi probléma miatt, megint fődarabot cseréltek. A speedtest.net szerint a le- és feltöltés is 7 Mbps körül van, ami elég karcsú. Nálatok mennyi szokott lenni?
-
Zuzzancs
csendes tag
válasz
ANDROID??? #20163 üzenetére
Ha működésben nem korlátoz, akkor igazából engem nem zavar. Nagy frissítések am sem jönnének már a telefonra, mert Huawei-ék azt mondták, hogy hivatalosan nem lesz 6-os androidnál nagyobb a P8-asokra.
Úgyhogy ha nem frissíti magát akkor nem gond. Igazából eddig se tettem fel mindig a frissítéseket, most csak azt akartam h működjön a band. Ami sikerült, teló is működik rendesen, szóval nincs gond. Viszont azt vettem észre, hogy aksi jobban bírja mint eddig, így hogy folyton megy a bluetooth is. Ez lehetséges volt vmi energiakezelési update a frissítésekben? Vagy csak jót tett neki az update? -
törölt tag
válasz
ANDROID??? #20175 üzenetére
Tudom, nem is várok el többet a telefontól.
Amikor intenzívebben (több app, kb. 6 is fut egyszerre) használom, akkor van a közelemben töltő, tehát nekem akksi téren se kellett kompromisszumot kötni.
-
zoli62
addikt
válasz
ANDROID??? #20173 üzenetére
Esetleg a wipe cache is elég lehet?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nektek a P8 Lite max. hány órás kijelzőidőt tud produkálni? Nálam ma 4 óra után volt 11%-on, akkor adtam neki enni.
Számomra ez jó, mivel használok jónéhány akksizabáló applikációt.
-
zoli62
addikt
válasz
ANDROID??? #20165 üzenetére
Nincs kedvem egy csomó belakott appot újratelepíteni.
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Rotor82 #20159 üzenetére
Nos, válasz hiányában megpróbáltam a 3 gombossal rárakni a telekomos romot, de 4-5% -nál errort kapok...
Akkor akármilyen single sim -es romot hogy tudnék rárakni a legegyszerűbben erre a c432b613 -ra?
Csak mert nem hagy nyugodni ez az "állapot" menüpont, ahol meg lehet többek között tekinteni az uptime -ot... -
slyder81
tag
Jól kifogtam. Itt szerbiában csak fél év gari van az aksira. Most néztem a garancialevelet. Ha én kicserélem az aksit, s nem okozok látható jeleket hogy kinyitottam a telót, szervizben fogják tudni hogy cseréltem?
-
zoli62
addikt
Több mint két év után kezd lassulni a telefon. Android 6 fut rajta a hozzá való legújabb Emui-val. Néha az óra is pontatlan, pedig gyakran ultra energiatakarékos módban van, ilyenkor szinte lefagy, csak újraindítás segít.. Okozhatja ezt a magát megadni akaró akkumulátor is?
-
Zuzzancs
csendes tag
Vagy abból, hogy balongos lett, származik vmi hátrányom? Vagy az miért gond?
Mert a karperec így most tudott csatlakozni első körben. -
Zuzzancs
csendes tag
Sziasztok!
Nos felraktam a legfirsseb FullOTA verziót 3 gombos módszerrel, majd factory reset és megkaptam a jó kis balongot.
Nos keresgéltem itt a fórumon, hogy mit kezdjek vele meg miért lett ez és a találatok alapján a vendor lesz a hibás, de amit leszedtem pakkot abban sajnos nem volt vendor amit mellé tehettem volna.
Kérdésem, hogy erre ha egy másik korábbi build vendorjából megpróbálok feldobni update-e az lehet-e megoldás, vagy itt már csak rootolás után van remény normális build számra?
Előre is közsi a heplet és bocsi a noob kérdésért. -
Rotor82
aktív tag
Szaisztok,
Ha rábökök a beállítások/telefonról/állapot -ra, akkor visszaugrik a beállítások főmenübe...
Ez mitől lehet?
A teló eredetileg telekomos és jelenleg független rom van rajta (c432b613) kb fél éve.Más:
Erre a rom-ra amúgy vissza lehet húzni 3gombossal telekomos fw -ét?
konkrétan erre gondoltam: ALE-L21C150B595 (full OTA) -
lacy027
tag
A wifi hiba véletlenszerűen jön elő, ugyanazon chip látja el a Bluetooth és a wifi funkciót, ha ez tönkremegy, egyik sem fog menni. A kettő együtt talán gyárilag nem megy egyetlen P8 Lite telefonon sem, ez pedig a chip gyengesége.
Én beadtam ismét szervizbe, jeleztem ezt a hibát is, továbbá a gyors merülést. -
Pjotr
senior tag
válasz
lacy027 #20138 üzenetére
Mi ez a Bluetooth hiba? Nekem is van egy mi band, nagy nehezen parositom. És itt jöttem rá, hogy a Bluetooth és a wifi együtt nem működik. Ha bekapcsolom és csatlakoztatom a Bluetooth hangszórót, 35 Mbit-rol 3-10 Mbit köze zuhan a letöltés sebessége wifin akármit csinálok. Ha indítok egy zenét, akkor meg 0,3 Mbit. Mi a szar lehet ez? Volt valakinek hasonló problémája?
-
Joker88
őstag
válasz
Zuzzancs #20151 üzenetére
" 1) Download B629/B630 update for Huawei P8 Lite from above and extract it.
2) Now create a folder dload in the root of your SD card and place the update.app file in that folder.
3) Now turn off your device.
4) Now press “Volume Up + Volume Down and Power Button” together. The update process will start automatically.
5) Now wait for some time to complete the process.
6) Done. "
Kb. annyit tesz,hogy a memóriakártya gyökérmappájában létrehozol egy "dload" mappát,bemásolod az Update.app fájlt. Kikapcsolod a telefont, majd a 3 gombot (hangerőfel/le és bekapcs.gomb ) egyszerre nyomod le pár másodpercig. utána elkezdi frissíteni.
forrás megjelölése : [link]
-
Zsocy155
őstag
Lehet, hogy egy frissebb fw megoldaná a gondot, neki is segített.
Telekomos fw-k. A full ota-t kell letölteni és 3 gombossal feltenni, majd factory reset. -
Zuzzancs
csendes tag
-
Zuzzancs
csendes tag
Sziasztok!
Ide is felteszem a kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Tegnap érkezett meg a Huawei Honor Band 3-som amit szeretnék a 2015-ben vásárolt teljesen jól működő Huawei P8 Lite-omhoz csatlakoztatni, de a Jóistennek se akarja ezt összehozni.
A párosításnál Huawei Wearben látja a telefon a karperecet, de azt írja, hogy erősítsem meg a párosítást a viselhető eszközön, de nem történik a karperecen semmi. Íg aztán eldobja a párosítást hibával.
Munkatársam telefonján, ami egy asus zenfone tökéletesem működik és kapcsolódik a két eszköz.
Én vagyok a béna vagy igazak a rémhíreket, hogy a huawei kivette az okoseszközök támogatását a P8 szériából szándékosan? Ha pedig én vagyok ügyetlen tudnátok-e segíteni. Illetve ha nem gyári rommal próbálkoznék, hanem vmi custom rommal, akkor utána működik-e a kapcsolat?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
slyder81
tag
A készülékem tegnap óta furcssán viselkedik. Tegnap 24% volt az aksim, egyszer csak leugrott 1% ra s kikapcsolt. Be se tudtam kapcsolni. Este 18 ról csinálta ugyanezt. Kipurcanhatott az aksi? Egy éves a készülék. Még egy kérdés. Nem passzol a p8 lite 2017 aksija a készülékbe?
-
lacy027
tag
válasz
ANDROID??? #20137 üzenetére
Ismerem a hibát, szerencsére csak olvastam róla. Nálam mindkettő hibátlanul működik, csak együtt nem, az akku viszont eléggé merül. Ezért keresem az összefüggéseket.
-
lacy027
tag
válasz
ANDROID??? #20129 üzenetére
Hamarosan az lesz szerintem. Előtte még egy kérdés: A wifi és bluetooth külön-külön hibátlan, együtt használhatatlan, ami nekem belefér, mert sosem használom a kettőt együtt. Ennek lehet köze a merüléshez? Lényegében a bekapcsolt wifi meríti a legjobban, de nélküle is eléggé merül.
-
gojko.m
senior tag
-
Essejó
veterán
Szóval amikor karácsonykor megkaptam és bekapcsoltam, fogalmam sincs milyen verzió volt rajta, de egyből kiírtam hogy frissít, és fel is rakta a B608-at.
Most viszont hiába bökdösöm, hogy frissítések keresése, illetve a: Legfrissebb teljes csomag keresése.
A válasz csak annyi, hogy Nincs frissítés.Az már csak hab a tortán, hogy ahol a B630-ról szó esik ott azt írják, hogy tegyem az SD Cardra, nos vajon az Internal memoryra gondolnak? Mert ugye SD Cardot nekem nem kezel még.
Vagy miután nekem úgyis a Gariztatás játszik, addig ne pakoljak B630-at rá?
-
gojko.m
senior tag
-
lacy027
tag
válasz
ANDROID??? #20123 üzenetére
Az előző telefonjaim és a mostani telefonom sem merül bekapcsolt wifi mellett ennyire. Sőt, volt tapasztalatom néhány 30 ezres telefonnal, a bekapcsolt wifi és GPS kb. semmit sem jelentett. Ez kikapcsolt wifi, mobilnet és a GPS mellett is merül. Tudom, hogy próbáltam, rossz volt mindent mindig visszakapcsolni. A Wakelock Detector semmit sem mutatott. Ezért gondoltam az akkura, de a cserétől nem lett jobb.
A kikapcsolt telefon töltöttsége 20%-ot esik egy nap alatt, itt aztán már tényleg nem szól közbe a wifi. -
Pjotr
senior tag
Sziasztok. Ezekbol a szolgaltatos telok single sim-ek?
-
lacy027
tag
válasz
ANDROID??? #20104 üzenetére
-
mster
újonc
Köszönöm találtam is ALE-L21HUNC150B130 letöltöm remélem fel is megy..
-
Zsocy155
őstag
válasz
ANDROID??? #20112 üzenetére
Ő csak ma regisztrált, majd megtanulja, reméljük.
-
mster
újonc
Hello
P8 Lite készülékem Single Sim es T-mobile c150b205 volt amire ügyesen rátettem C432B619 amitől ugye balongos lett...(C52B311) Segítségetek kérném honnan tudok letölteni megfelelő verziot? gondolom downgarelni kell de nem találtam rá semmit
-
gojko.m
senior tag
válasz
Zsocy155 #20106 üzenetére
Magazine nevű mappát nem találtam, system/themes mappát igen. Szerintem, az abban lévő .hwt fájlokba az adott témához tartozó képek lehetnek becsomagolva. Már csak root jogosultság kellene, hogy kipróbálhassam. Esetleg, ebben egy linkkel tudnál még segíteni?
Nálam, a zárképernyő alját felhúzva csak ezeket az alkalmazásokat találom: felvevő, számológép, lámpa, fényképezőgép.
-
Zsocy155
őstag
válasz
gojko.m #20105 üzenetére
Szia!
Úgy emlékszem a belső tárhelyen Magazine ... nevű mappában vannak a háttérképek.Ha zárképernyőnél alulról felhúzod és ott ráböksz a galériához hasonló ábrára akkor bejönnek azok a képek amik megjelennek. Itt tudsz hozzáadni saját képet és beállítani, hogy azokat mutassa.
-
gojko.m
senior tag
Ismertek valami megoldást arra, hogy a Képernyőzár stílusánál hogyan lehetne saját háttérképet használni?Esetleg, meg lehetne valahogy heckelni a meglévő fájlokat? Egyáltalán melyik mappában találhatók?
-
lacy027
tag
Mennyi ideig tart a telefon teljes feltöltése? Fussak még köröket a szervizben?
Korábban írtam az gyenge akkuról és lassú töltésről. Ma kaptam vissza a telefont egy elméletileg új akkuval. 19% körül volt az akku, ekkor adtam szervizbe, mikor visszaadták, teljesen le volt merülve, se kép, se hang. 5-10 perc töltés kellett neki, hogy be lehessen kapcsolni. 18:20 körül, azaz több mint 2.5 órája töltöm és nem érte el a 100%-ot (98%). Tényleg ennyire lassan tölt? Kell neki közel 3 óra a teljes töltéshez? Megvan már az utódja, a P8 Lite-ot el akarom adni, de így nem merem. A szoftver szinte teljesen gyári állapotban, mivel már nem használom. Ebben az állapotban bekapcsolt wifivel, de hálózathoz nem csatlakozva meredeken zuhan a töltöttség. A telefon kikapcsolt állapotában egy nap alatt 20% csak úgy eltűnik a kapacitásból. Még folyik a tesztelés, de látom, amit látok. Mintha semmi sem történt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Call of Duty: Vanguard
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest