Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5868) illjo válasza sharp4 (#5867) üzenetére


illjo
senior tag

Tényleg nem szarkasztikusan gondoltam, írtam, hogy menni fog, bár utólag olvasva, elismerem, annak tűnhet, ahogy megfogalmaztam.
Szerintem, csak sima negatív vélemény volt, nem építő jellegű. A 'nem a legjobb' minősítés, csak sima minősítés, semmi építő jelleg nincs benne. Persze a vélemény szabad, meg az erre adott reakció is.
Nálam már ott majdnem elszállt a lehetősége, hogy zaklathass azzal, hogy segítsek, amikor a gms topikban kérdeztél pár dolgot, elég hosszan válaszoltam is rá, de semmi reakció nem érkezett, de ezt idáig az esetleges elfoglaltságod magyarázhatta..A kérdéseid olyan dolgokra irányultak, amik a topikösszefoglalóban le vannak írva. Egyértelműen, félreértelmezhetetlenül, ékes magyar nyelven. Egy percig sem gondolom, hogy kretén vagy. Viszont vagy nem, vagy nagyon felületesen olvastad el. Ennek ellenére válaszoltam. Aztán ottani reakció helyett, kapom ebben a topikban a kritikát, igaz nem nekem címezve. Csak hát én itt is jelen vagyok.
Szóval mindezek fényében én fenntartom a korábbi dolgot, ne keress kérlek gms ügyben.Sajnos be kell érned a nem túl jó leírással, vagy esetleg mások segítségével

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.