Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
aszti75 #1611 üzenetére
Merre vetted, vagy honnan van?
Az enyém független, mediamarktban vett. A szolgáltatósok sokszor más ütemben kapják a frissítéseket, néha nem is ugyan azokat.
De ezen kívül is lehet elosztani "branchekbe" az update kiadását.De mivel "csak" security update, így funkciókról nem maradsz le
-
-
illjo
senior tag
válasz
aszti75 #1563 üzenetére
Szia! Ebben a topikban foglaltam össze gms dolgokat:
[link]
Legfontosabb az első hsz, ott van az összefoglalás, de talán lehetnek érdekes dolgok még pár hozzászólásban. Nincs nagy élet, ha fb on belinkelem valakinek, ott szoktuk megbeszélni. Jó párszor felraktam gms t mindig sikerrel. Ha megnézed amiket hozzá írtam, láthatod, hogy egy alkalommal volt fennakadás, és azóta sejtem is, hogy azért volt, mert nem csináltam downgrade előtt fr-et. Kell, mert downgrade után is maradhatnak systemen olyan dolgok, amik bezavarhatnak.
Tehát amik fontosak:-
- Factory reset
- SIM kivétele
-wifi bekapcsolása csak akkor, ha feltétlenül szükséges letöltéshez, telepítéshez
- SEMMILYEN frissítést se engedj menet közben, hms t sem.
Látom, hogy te a hisuite os verzióval downgradeltél, azt egyszer csináltam, legelőször. Bár működött, sokkal egyszerűbb a dload-os megoldás, az is oda van downgrade részhez linkelve. Ha nincs type c pendrive csatlakozási lehetőség bármilyen formája, nem nagy beruházás akár egy sima pendrive ot is akár type c (vagy átalakítóval) otg kábellel, akár type c pendrive (vagy átalakító) stb Mert az kell hozzá, cserébe sokkal egyszerűbb. Amit xda oldalon kiválasztasz hozzá firmware t, nem fontos telefonnal letölteni, ahogy videóban mutatja, az csak a no pc feeling miatt van. Szerintem egyszerűbb pc laptop letöltés, unzip és a dload mappa pendrivera másolása. Egyébként ha újra downgradelni akarnál, az a dload mappa ha ott marad pendriveon mindig jó lesz új downgrade hez. Kivéve, ha megkapnánk EMUI 11-et, annál már nem működik dload megoldás.
Ne add fel, sok sikert
Szerk: ha mégis maradsz hsuite nál, én a 425250 sorszámú firmwaret tettem fel. -
illjo
senior tag
válasz
aszti75 #1504 üzenetére
Szuper! Én használNÁM, mert telefonom.jobban kéznél van, mint kártyán. Ha az app frissítésére kérdezed, akkor elvileg aurórából frissíthető.De egyébként szoktam ajánlani VMOS-t is google hez, az csak egy app, ami 7es androidot emulál és csak egy sima telepítés. Van google támogatás benne. Két telefont kap az ember szinte, bár korlátozott funkciókkal. Bluetooth, nfc stb nincs.Csak ha van olyan app, játék ami mégsem megy hms alól, arra jó.
-
illjo
senior tag
válasz
aszti75 #1502 üzenetére
Szívesen, sok sikert. Otp simple ha kell, fent van app galeryben, de sajnos az érintéses fizetést 'kedves' otp nem hajlandó megoldani gsm nélküli huawei telefonokon, arra a mókolt gsm sem megoldás. De a többi funkciója működik. Parkolás, qr kódos fizetés stb.
Elvileg az aurora app store ból minden play áruházas app letölthető. A kérdés már csak onnan a gsm hiánya a tekefonon. Ha az apphoz kell, nem fog menni, vagy nem minden funkció -
illjo
senior tag
válasz
aszti75 #1500 üzenetére
Gmail fiókod bármilyen levelező appal, akár a huawei mail appal is elérhető, de bluemail jó app igen. Otp smartbankot gms nélkül aurora app store ban éred el. Ott az a lényeg, hogy amikor feltelepítetted, a beállítások/hálózat részen jelöld be az enable costum tokenizert és ne a google fiókoddal akarj bejelentkezni, hanem a 'névtelen' bejelentkezési opcióval. Letöltés innen:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok