Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz mjani1172 #748 üzenetére

Én sem szakmai szempontból kritizáltam a céget, inkább erkölcsi, etikai és kulturális vonalon volt bajom.

- A kínai kollégák szemlátomást lenézték a magyarokat. Angolul b@sztak rendesen megtanulni, a csinglis elsajátítása számomra rettenetesen nehéz és hosszadalmas volt.
    - Egymással állandóan pöröltek, gyakran kiabáltak. Ritka volt az egyetértés.
    - Irreális kéréseik voltak lehetetlen határidőkkel. Logisztikai csomópont és raktárbázis a hely, ahol nem mellesleg gyártás is folyt, lehet most is, mégsem tudtak delegálni egyetlen kollégát se, aki fikarcnyit is értett volna a logisztikához.
    - Az ún. kettős felhasználású buzulmányaiktól (gondolom rakétaindító rendszerek vezérlőpaneljeit küldtük az oroszoknak, de ez a szállítólevelekből nyilván sosem derült ki, lehet sosem kerültek harcászati felhasználásra) olykor gigászi idegbaj uralkodott el rajtuk. Nagyon nem profi.
    - Az volt az érzésem, hogy a munkahelyem süllyesztő vagy épp gyakornoki "tesztpálya". Nem az a hely, ahová a cég alkalmazottai szívesen mennek, ekként kezelték egymást és a helyet is.

Ennek ellenére szerettem ott dolgozni, mert izgalmas volt. De váltottam, mert az Ericssonnak dolgozni izgisebbnek és szakmailag előremutatóbbnak bizonyult, még ha csak tech writerként is.

Új hozzászólás Aktív témák