Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Silenzio #4928 üzenetére
Bocs, egy kis gonoszság azért hadd férjen bele részemről: az utolsó mondatoddal azért aláhúztad az elsőt
Biztosan az én szemem rossz => Blackmagicre gondoltam, de megnéztem pár teszt filmet a 6K-ról, és semmivel sem tűnt plasztikusabbnak, szebbnek a kép, mint a P30 videói.
Innentől kezdve tényleg biztos a Te szemed rossz
Jó, ez csak magas labda volt
A Blackmagic már az első szériától nagyon magasra tette a lécet. Igaz, az erejét és a széleskörű felhasználhatóságát főleg a prores 4:2:2 és a raw videónak köszönhette, dinamikában annyit tud mint egy FF Sony A7S.
Mit jelent az élesítés? Ezt a kérdést nem tudom komolyan venni. Egyébként nem kell messzire menni, hogy megláss egy túlélesített szart és ennek egy ellentétét. Csak indítsd el a P30 Pro-ban a videófelvételt és kis idő után vált a zoom egységre. Na az rendben van. De hogy annak a képi világa miért teljesen más, mint a főkameráé, a mai napig rejtély számomra. A zoom egységgel felvettem videó (jó fényviszonyok között) baromira rendben van, sokkal teltebbek/természetesebbek a színek, nincs az az ocsmány élkiemelés (élesítés), mint a főkameránál, sokkal természetesebb a végeredmény, és ez P20 Pro óta így van.
Raw videót egy telefon se tud és még nagyon sokáig nem is fog tudni, ha egyáltalán valaha lesz ilyen. Attól a gondolattól, hogy szart se ér egy S10 videóban radikálisan elhatárolódnék. Bár nem volt még S10-em, ha nem rontottak a Note 9-hez képest sokat, akkor bármikor szívesen fogadnám a Mate 20 Pro-mban az a "szart se"
Sosem adnám el, mert azzal meglenne a ultimate megoldás.
A FilmicPro-ban lévő Noise Reduction semmiféle hatással nincs a videóra sajnos, nem engedi hozzáférni a kamera vezérlő a szoftvert ehhez a dologhoz.
Így már értem, hogy miért keresed a számodra legjobb megoldást mobil vonalon (zseton). Nem emlékeztem a dologra. Azért egy RX100 Mk IV nem megfizethetetlen kategória a maga 120eFt-os használt árával
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest