Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mati12

senior tag

válasz Silenzio #4928 üzenetére

Milyen az az Osmo Pocket 2? Még a bejeletéséről sem hallottam,nem hogy a rendelhetőségéről.

• hito

nagyúr

válasz Silenzio #4928 üzenetére

Bocs, egy kis gonoszság azért hadd férjen bele részemről: az utolsó mondatoddal azért aláhúztad az elsőt

Biztosan az én szemem rossz => Blackmagicre gondoltam, de megnéztem pár teszt filmet a 6K-ról, és semmivel sem tűnt plasztikusabbnak, szebbnek a kép, mint a P30 videói.

Innentől kezdve tényleg biztos a Te szemed rossz :DDD Jó, ez csak magas labda volt :R A Blackmagic már az első szériától nagyon magasra tette a lécet. Igaz, az erejét és a széleskörű felhasználhatóságát főleg a prores 4:2:2 és a raw videónak köszönhette, dinamikában annyit tud mint egy FF Sony A7S.

Mit jelent az élesítés? Ezt a kérdést nem tudom komolyan venni. Egyébként nem kell messzire menni, hogy megláss egy túlélesített szart és ennek egy ellentétét. Csak indítsd el a P30 Pro-ban a videófelvételt és kis idő után vált a zoom egységre. Na az rendben van. De hogy annak a képi világa miért teljesen más, mint a főkameráé, a mai napig rejtély számomra. A zoom egységgel felvettem videó (jó fényviszonyok között) baromira rendben van, sokkal teltebbek/természetesebbek a színek, nincs az az ocsmány élkiemelés (élesítés), mint a főkameránál, sokkal természetesebb a végeredmény, és ez P20 Pro óta így van.

Raw videót egy telefon se tud és még nagyon sokáig nem is fog tudni, ha egyáltalán valaha lesz ilyen. Attól a gondolattól, hogy szart se ér egy S10 videóban radikálisan elhatárolódnék. Bár nem volt még S10-em, ha nem rontottak a Note 9-hez képest sokat, akkor bármikor szívesen fogadnám a Mate 20 Pro-mban az a "szart se" ;] Sosem adnám el, mert azzal meglenne a ultimate megoldás.

A FilmicPro-ban lévő Noise Reduction semmiféle hatással nincs a videóra sajnos, nem engedi hozzáférni a kamera vezérlő a szoftvert ehhez a dologhoz.

Így már értem, hogy miért keresed a számodra legjobb megoldást mobil vonalon (zseton). Nem emlékeztem a dologra. Azért egy RX100 Mk IV nem megfizethetetlen kategória a maga 120eFt-os használt árával ;)

Új hozzászólás Aktív témák