Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz839
senior tag
válasz
tal-garius #2629 üzenetére
Kérdés az hogy ez az egész csak az usara terjed ki vagy globálisan mindenre Mit érdekli az usa államot hogy én itt Magyarországon milyen készüléket használok. Remélem az amcsikon kívül nem változik a helyzet. Mindenesetre tőlem jöhet egy új rendszer csak tudjam azokat az alkalmazásokat használni amiket eddig.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tal-garius #2629 üzenetére
Na én is erre gondolok. Meg erre:
Azért végiggondolva nagyot nevettem. Ma a gyereknek csináltam gmail-t. Ugye nincsen 13 éves, ezért a google alapból kivágta a youtube elérhetőségből. Agyaltam sokat, állítgattam és semmi. Hát mondom faxom, mi legyen.....a megoldás: Opera mini és nem kell bejelentkezni...csókolom. Szóval böngészőből is lehet gmail-ezni, youtubozni, van apk mirror, aztán app galery.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest