Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
hockeyapu #21249 üzenetére
Azt nem tudom...az biztos, hogy van egy cég, amelyik gondolom ügyvédekkel van körülbástyázva és ad vesz (azt hiszem ismerünk ilyet számtalant) ahol is a bekerülő készüléket ellenőrzik szagemberek (gondolom) megállapítanak egy vételi és eladási árat, majd közlik az eladóval, aztán felteszik a weboldalra és ha eladták akkor kifizetik az eladót.
Na most itt azon van a hangsúly, hogy jóskapista hirdetheti 10 forintért, ha ez a cég 15 ért adja de a vevő jobban megbízik benne mint jóskapistában, akkor a cégtől veszi meg, mondván ez egy ismert vállalkozás, nem pedig magánszemély.
Kis betűs részt nem olvassa el, nyilván ha meghibásodik, mindent hárítanak, én sem vennék tőlük marha drágán semmit, de ne a mi eszünkkel gondolkodjunk, van egy más életérzés...
Leírtam a feleségem történetét, megrendelte ettől volt boldog, ki tudjuk fizetni a nagyobb összeget, én pedig nem vitázom vele, felnőtt ember...
Az már más kérdés, hogy egy cégnél dolgozunk, aztán rávilágítootam, hogy 21fe-t ingyen kaphatott volna, illetve havi 10 ezres törleszővel egy évig, ami ezzel egyenértékű és akkor lett volna új telója, így meg van egy használt 2-3 éves készüléke, de Ő szereti a p30pro-t és ragaszkodik hozzá.
Semmi nem fekete vagy fehér....szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest