Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ezt írtam:
"Eladó szavatolja, hogy a készüléket a szolgáltató (Magyar Telekom Nyrt.) nem fogja az Eladó és a szolgáltató között fennálló hűségszerződés megszűnése (hűségidő vége: 2021. 05. 28.) és egyéb okok miatt sem letiltani. Amennyiben a készülék letiltásra kerül, úgy az Eladó köteles a letiltást saját költségén feloldatni vagy visszavásárolni a készüléket a teljes vételáron."Persze ha letiltják, akkor melózni kell majd a pénzért...
-
Sumptuous
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Én közben felraktam a dload-os módszerrel. Jött is szolgáltatói frissítés azonnal.
Jobb lett a kamera, illetve én nagyon vártam már a dc dimminget is. :) Az az egy hátránya van a dload-nak, hogy mindent(!) letöröl a telefonról. De amúgyis úgy teleszemeteltem már, nem árt egy tiszta kezdés :DNem tudom, hogy placebo vagy sem, de ilyenkor (újratelepítés után) olyan fürgének tűnik az amúgysem lassú rendszer, hogy emiatt is megéri néha egy full wipe. :)
Mondjuk a changelog-ban van egy sor, ami említ optimalizálást..
-
Macika66
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Egymással vitázzatok, ne velem!

Szerintem MA, 2019-ben egy 2019-ben megfelelően használható készülék minimum 6/128-as.
Az hogy mit hoz a jövő, mit hoz a Q, mi lesz, ha nem csak az idén szeretnénk használni a középkategóriás mobilunkat, az már más kérdés, senki sem tudja.
Egyvalamit tehetünk, hogy visszanézünk 2 évet, mennyit változott az elvárás 2 év alatt.Szerintem sokat.
Ha valaki MOST vesz új készüléket (és nem teheti meg, hogy fél évente cserélje még újabbra), akkor igencsak érdemes komolyabbat venni...
-
migabi24
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Minden szín beállítás gyárin volt azt átnéztem, kamerába biztos jobb ezt nem is vitatom, de nem annyival amennyivel drágább, csak azért írtam le mert a speckókat nézegetve a neten az ember sokkal többet várna, aztán élőbe meg nagyítóval kell keresni a különbségeket😁
Itt se látszik az a hatalmas fejlődés, de persze lehet csak én nem látom😁
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nekem is megjött a 161-es FW. De nem ebben van a DC Dimming, pedig amiatt vártam :D
Elkészültem az első 9.1-es témámmal.
Ezt kell letölteni/bemásolni a Huawei/Themes mappába, vagy ha szeretnél támogatni, akár Play-ről is megszerezhető.Kerek ikonok vannak benne, illetve amelyik alkalmazásnak nincs támogatva az ikonja, az is kap lekerekítést, így egy letisztult, egységes kép fogad a képernyőn. Minimalista fehér háttér és sötétkék szín a domináns. Ha valahaol hibát találtok, nyugodtan jelezhetitek emailben, képernyőmentést csatolva ;)
Remélem nem minősül hírdetésnek :DHasznál valaki vékony beasus tokot?
Most találtam alin, már berendeltem, de hátha van valakinek ilyen :D Védi megfelelően a kamerát? -
jano_77
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Azt hiszem holnap ha megkapom a Mate 20 Pro-t, kibontás nélkül küldöm is vissza a feladónak és kérem vissza a vételárat. Pedig annyira vártam a holnapot, hogy kézbe vehessem.

Így akkor vagy megbékélek az OP7 Pro hatalmas méretével vagy pedig áttérek egy olyan telefonra, amire sosem gondoltam volna korábban - Samsung S10 vagy Note9.
-
mjani1172
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem kezdek bele, mert ahogy írtam én ugyanebbe már belefáradtam.
Azt írta, hogy a tesztek (s)em írnak arról hogy ha nem statikus dolgokat fotózol, akkor nincs akkora előrelépés mint ahogy gondolná az ember,a tesztképek csak épületeket meg idióta bokeh képeket tartalmaznak.
A valóságban sokan pl: a gyerekük óvodai fellépését fotóznák és arra nem igazán jó.
De én kiszálltam. -
István971
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
minden gyári, nincsen semmi root és nem hibás a telefon sem, minden jól műlödik rajta.
egyszerűen nem az én telefon stílusom legalábbis ennyi pénzért biztosan nem.
mielőtt valaki elkezden okosodni, hogy miért nem próbáltam ki vásárlás előtt? kipróbáltam de ezek a dolgok ennyi idő alatt jöttek ki...
nekem nem jön be, ennyi. -
Astrolagoon
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
" Óra pedig jár MO-n is, ha nem szolgáltatónál veszed. "
Ez hol mentesíti őket az alajasság alól amit Hito ír?A világon mindenhol de az EU összes szolgáltatójánál IS! Járt óra.....
(#1128) macika69
Ebben meg ter vagy mondjuk a szépséghiba ,hogy butusságot állítasz tényként!.Semelyik foton nincs rajta ,hogy P+0 al késuült nem is állított ilyet a huawei.Ott a Zoomot promozták nem a kamerát.
-
soko70
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Köszi, sikerült is. Köszi a tippet. Akkor talán ez a leggyorsabb módja a frissítésnek, ha az OTA nem jelez. Tehát: Gépre csatlakozok, HiSuite a telefonról elindít, egyből a program frissít. Utána rendszerfrissítés, és 15 perc és kész. Szuper, ez talán jobb, mint a többi gyártónál van. Talán Sonyknak is hasonló programjuk van, legalábbis régebben volt.
Más: A töltést lehet állítani, hasonlóan mint Samsungnál, hogy gyors töltés vagy sem? Nem találtam még hasonló menüpontot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nemértem. WIFIről néztem itthonról, max felbontásban egy Macbook Air-en.

rendben. Kösz szépen!
nem szolgáltatói előfizura gondoltam,hanem független,feltöltőkártyásra