Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Vexille

tag

válasz Putyin90 #12134 üzenetére

Szia!
    Én egy Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2-t használok a készülékhez, viszont teljes hangerőn macerás hallgatni, mégpedig azért mert, HWA-ba streameli a készülék az audió-t, ami azért problémás mert teljes hangerőn a hang elkezd valamiért akadni, amire a mai napig nem jöttem rá hogy miért. Viszont ha át állítom a fejlesztői bellításokon belül AAC-ra akkor tökéletesen működik, igen ám ennek egy hátránya van, a minőség nem olyan mint HWA-ba, érezhető.
    Na most hogy neked mennyire számít a minőség nem tudom, de ha pl neked így jó, akkor tudom ajánlani a fülest. Egyébként hívásra is teljesen jó, kivéve ha zajos a környezet akkor sajnos nem jó. Továbbá vagy 2-3 hétig rakoncátlakodott a füles a telefonnal, tehát hívás közben visszhang a másik fél, és halk voltam, de ez azóta valahogy helyre állt és azóta tökéletes.

Ami amúgy a legegyszerűbb ha találsz olyat akinek a két készülék közzül valamelyik van s kipróbálod hogy halk-e vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák