- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
workin
senior tag
Ahogy írtad is exynos, de már nincs exynos, snapdragon van . Nem voltál elég alapos :) összehasonlítva a fényerőt, kicsit még így is jobb mint a P30 :) illetve a ll teljesítmény is a duplája.
Ahelyett, hogy el fogadnád hogy valakinek más igényei is vannak, inkább ironizalsz és kritizálsz. De van akinek fontos, és nem a témák, meg a csicsa, hanem hogy a rendszer legyen legalább up to date. Tegyük hozzá, mivel gyakorlatilag a Huawei - t megfojtottak ezt a vonalat el is lehet engedni. -
workin
senior tag
Sziasztok.
Most szedtem le 1-2 témát, de a sima alkalmazás helyett, le szeretne tölteni valamilyen Huawei themes motor cuccot hozzá, ez azon kívül hogy a témához kell, mi a túró?
-
workin
senior tag
válasz
Csaky69 #6750 üzenetére
Nekem mindig azt tanították, hogy hülye kérdés nincs. Szerintem kérdezz bátran, aki tud segíteni fog.
Simple, feleségemnek CIB kártya van, neki nem ment direktbe, csak ilyen prepaid simple kártyával, de akkor előre at kellett tölteni pénzt.
Nem tudom, hogy azóta ez változott e (több hónapos sztori). -
workin
senior tag
Ez néző pont kérdése, nekem tökéletesen megfelel a frissítés.
Pedig eddig én aztán nagyon kritikus voltam ezen a téren, a legtöbb esetben maximum egy évig volt nálam egy telefon, de lehet hogy még addig sem... Ez már másfél éve megvan :)Chrome : nincs gond vele, de alapvetően edge megy nekem is, sokkal szebb, frissebb, lágyabb, jobb. :)
-
-
workin
senior tag
Van iphone, nem vagyok oda tőle, de bajom sincs vele. Teszi amit kell :)
P30 ideális, remélem jön ki még ebben a méretben.
MediaTek meg majd kap némi tudást, tapasztalatot, pénzt a Huaweitől is, és nem lesz azzal gond. Mire kell több proci? Antutura? Mobilba a 8,12gb RAM-ot sem értem igazán. -
workin
senior tag
Nekem pont a kijelző méret az ami miatt ez a kiváló választás, a nagyobb már nem az igazi nekem.
Viszont következő telefonnak, elég valószínű hogy Google nélküli Huawei-t fogok beszerezni, már csak azért is :) -
workin
senior tag
Jött másnak is vmi 8.71KB - os rendszer frissítés?
Beállításokat tartalmaz -
workin
senior tag
Már régóta elvaltak az útjaink a Chrome - al, mobilon egy rakás kaki. Helyette javaslom az opera, vagy edge böngészőt, utóbbi nálam most a favorit.
-
workin
senior tag
Jött megint vmi frissítés, talán csak biztonsági, 133 a vége
Ui. Megnéztem, júliusi biztonsági csomag -
workin
senior tag
lehet nyomok egy factory resetet is ennek ellenére, mert install közben nem is figyeltem mire kér engedélyt :)
-
workin
senior tag
nekem reggel jött a frissítés.
független euronics vásárlás. -
workin
senior tag
válasz
Pinyo16689 #5574 üzenetére
igen, van
-
-
workin
senior tag
-
workin
senior tag
Csak eljött ez a pillanat
Lecserélem az Opera böngészőt, a firefox preview jobb lett nála, ami meglepő, és érdekes.. nem tudom ki használja még rajtam kívül ezt. Az opera a fb reklámjai esetében nem bizonyult hatékonynak, viszont a firefox preview uorigin blokkolója ezt is lekapja szépen, ráadásul az operával egyetemben ez is szépen sötétté varázsol minden világos oldalt
-
workin
senior tag
kijött már egyáltalán ?
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4737 üzenetére
köszönöm a kimeritő választ ismét, akkor egyelőre ezt kihagyom.
xiaomi - ból néztem meg ilyet, az is ilyen 20 körül van. -
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4734 üzenetére
köszönöm a kimerito választ.
Nekem most egy ilyen is van még
Nem panaszkodom, bár a basszus nem az erőssége, szoftver frissítés meg nincs, vagy csak én nem találok.
viszont ebből a lightból nem lesz újabb? -
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4728 üzenetére
köszi. én szeretem a gumiharangos fülest, most van több is, de pl a Huawei AM61, annál azért akkor gondolom jobb némileg.
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4719 üzenetére
a nem lite és a lite között árban nagy a különbség, van értelme annyival többet kiadni érte?
-
workin
senior tag
válasz
Quent1n #4708 üzenetére
szia
bringához több is van, például a decathlonos, az szerintem nagyon rendben van, és jól tartja a telefont.
(ebből 3 felé is van, vázra szerelhető a legjobb szerintem.)
A másik, hogy Kínából rendeltem ilyet
:(nem innen)
link
Nekem ez bevált bringa során bármilyen terepen. -
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4642 üzenetére
ez annyira nem jó, bringa esetében kivalo, engem futásnál zavart, hogy a nyakam hoz tapadt, és fej forgatás esetén kényelmetlenül megfeszült.
én most egy ilyet használok :
Nekem ez bevált... egyelőre csak rövidebb távon teszteltem többször is, de nem mozdult
bringa esetében a Huawei magas üzem ideje kiváló -
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4529 üzenetére
rohadt sok zenét hallgatok, de sosem állítom a dolby atmost, ma is gyári beállításon van
-
workin
senior tag
hát, nekem van iphone és android is, ugye iphone8, és p30. általában fel evente telefont cserélek, mert egyszerűen megunom, vagy vmi nem tetszik. a P30 1 éves lesz, és eszembe sem. jutna lecserelni.
igazából nem tudok rá rosszat mondani... mindent tud, ami nekem kell.
nézve a mostani modelleket (6.7 col nyomasztó) nem is mostanában lesz a csere -
workin
senior tag
érdekes dolog ez a GMS, annyira engem nem zavar a hiánya, ahogy látom Black_Raven kollégát sem.
Persze az átlag mobil felhasználónak ezek fontosak, mert hozzá vannak szokva, és sokan nem akarnak újat tanulni. Anno amikor az Android mellett lett egy IPhone is (ez a mai napig így van), elsőre el sem tudtam képzelni a kettőt egymás mellett, mára már mindkét OS - t szeretem, minden hianyossaggal és előnnyel egyetemben.
úgy gondolom a HMS egy jó lehetőség lehetne, egy harmadik résztvevőnek, talán kicsit megtörne a Google monopol helyzete. Senkinek sem jó ez a heagemonia.. -
workin
senior tag
-
workin
senior tag
válasz
laaceee98 #3873 üzenetére
kamera védő fólia : teljesen felesleges, a tok védi a kamerát, viszont ha a folia koszos lesz, karcos, maszatos akkor a képek minősége is olyan lesz.
anno teszteltem ilyen fóliát, de több volt a hátránya mint az előnye.én az üveg fóliát sima hydrogel fóliára cseréltem, egyszerűen zavart a belógó fekete rész, nem bántam meg.
-
workin
senior tag
kicsit amúgy hibának érzem, hogy januári frissítés van még a telefonon. pont most kéne ezt pörgetni '+, hogy az emberek lássák, törődnek velük
-
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #3482 üzenetére
azt azért tegyük hozzá, hogy pontosan ezért is kezdték el a függetlenedést, szinte már mindent képesek lesznek gyártani magunkak, amerikai licenszek nélkül.
A google érzi ezt, nem véletlenül mennek a kérvényezések orrba szájba az USA kormánya felé, minenféle enyhítő körülményért, nem véletlenül jelezte a pentagon, hogy baj lesz, ha ez továbbra is így megy.
Nekem spec nem hiányozna a GMS , meglennék nélküle, előbb utóbb pedig a huawei app gallery -ben szépen benne lenne minden. Nem félek én ettől, van annyi pénz a huawei birtokában, hogy akár fizethetne is azért, ha portolják GMS -ről HMS -re az appokat.
Trump izmozik, jelenleg erre jól reagál az amerikai gazdaság, de amikor leválnak az amerikai licenszekről, és kína is bekeményít, lesz ott baj. Persze, mi fogunk majd szívni egyszerű userek.
Nem mellesleg, aki azt mondja, hogy a huaweri eszközök üzengetnek "kifelé" , akkor vajon a facebook, google cuccok miért nem?
Kicst partalan vitának érzem ezt... -
workin
senior tag
válasz
gabor907 #3325 üzenetére
szerintem sem fogod szétoffolni a topikot. Tényleg nyugis. Nekem is van mindkettő, céges iphone privát android. Megvagyok mindkettővel. Annyi, hogy az IPhone esetében több a kompromisszum, kell az áldozat. Ettől függetlenül a P30-at meg imádom, mindent tud, ami nekem kell, mindent is.
-
workin
senior tag
Használja valaki az Akkumulátor - > alkalmazás indítás részt? Konkrétan manuális módra rakom az appok kezelését, mindent tiltok neki, mégis fut, sőt notifcation is jön. Pl facebook.
Valakinek megy rendesen? Illetve van vmi profi app ami normálisan korlátot szab az appoknak? Régen a greenefy volt ilyen ha jól emlékszem -
workin
senior tag
Csak bt fülessek használom. Jbl, Huawei .. Sosem volt egyikkel sem gondom, az alábbi dolgokat sem tapasztaltam.
Igaz YouTube music, vagy spotify appot használok, esetleg YouTube. Zene appot nem, mert feleslegesnek az ítélem ezek mellett. -
workin
senior tag
válasz
sfdrakex #3023 üzenetére
Az, hogy amerikai cég van mögötte, nem jelenti azt, hogy a szoftver is amerikai
Amúgy ez nem tart sokáig, a Google már tudja, gondolom ezért is lobbiznak folyamatosan enyhitesert, de ha be jön a Huawei számítása, akkor a teljes kínai telefonpiac átállhat az új rendszere...az pedig a Google - nek nagyon fájna. Szerintem max fel év, és minden vissza áll a régi kerékvágásba -
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #3022 üzenetére
mekkora szemét vagyok mi?
amúgy megvan mindkettőnek az előnye és hátránya is.
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #3018 üzenetére
Nekem is van alma is, de valahogy a képek minősége elég szar volt. Cegesre azt kell használni. Mondjuk sosem voltam nagy alma parti, cserélem is egy Lenovora a macbook pro - mat is
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #2970 üzenetére
Lehet tudni az okát? Én rettentő sűrűn szoktam telefont cserélni, újdonság varázsa talán.
De ez a telefon, nekem nagyon bejött.. Talán az eddigi legjobb telefonom, pedig rohadt sok volt. -
workin
senior tag
válasz
Diamond500 #2903 üzenetére
Nekem is annyit, szóval szerintem ez nem olyan rossz, de megy minden, GPS, WiFi, adat, Bluetooth, GSM, meg amit csak el tudsz képzelni, de még így is jól bírja.
-
workin
senior tag
Sziasztok!
DIY módon építenék Android Autó eszközt a kocsimba, RPI3 -al
Ezt ismeri valaki ? Esetleg nem próbálta P30-al?
-
workin
senior tag
Adat forgalmi korlátot beallitom a telefonon, x GB, beallitom neki a dátumot, amikortól nézze, viszont az eredmény nem jo
Jelen esetben : 6GB, 19. től nézze, de 5.64-et mutat, ez hogy a túróba? -
workin
senior tag
Itt valaki nagyon pörgött az android auton, nekem ma bedobta mint frissítés. Vagy ez más?
-
workin
senior tag
van már valaki akinek a facebook dark mode- ban megy?
gyári böngészőt valaki használja? milyen a vélemény? a reklámok halálra idegesítenek a chrome -ban, így microsoft edge -et használok jelenleg.
-
workin
senior tag
Észrevettem egy érdekes dolgot a 10-esen, belepve a HiCare - be le akar tölteni valami Update-et, de nem engedi telepíteni, mert idegen forrásként érzékeli
-
workin
senior tag
Érdekes, nekem a kamera kicsit fura, mert ugye az egész szoftver más, de majd próbálgatom, egyelőre beállítgattam mindent ami fontos, azokkal nincs gond.
Nekem nincs bajom az ikonos értesítési sávval , megfelel ez is
FR -t csináltam, update után, biztos ami biztos. Ami érdekes volt, hogy DS -es a telefon, az első kérdéseknél megkérdezte, melyiket akarom adatforgalomra használni, kiválasztottam, hogy 2. , de miután a menüben megnéztem, az 1. -es volt bejelölve, ezt majd nézzétek meg, hogy nálatok is így jelentkezett e. Illetve eddig nem írta, hogy milyen szolgáltató van a 2-es SIM -ben, ez most megváltozott, ott is írja nekem a szolgáltatót.
-
-
workin
senior tag
nekem is meglett ezzel a módszerrel, nyomtam is utánna egy FR -t, de még nem volt tüzetesebben időm megnézni.
-
workin
senior tag
Nekem is a legfrissebb van, jöttek / jönnek szépen a frissítések.
Meg vagyok velük elégedveNekem az kifejezetten tetszik, hogy nincsenek epikus hibák egy egy frissítés után, más gyártó esetében ez simán előfordul.... Tapasztalat.
Nekem az utóbbi idők legjobb telefonja
le nem cserélném most semmire
-
workin
senior tag
Srácok, használja valaki az app Galeryt?
-
workin
senior tag
No, most jött valami 1.79 MB patch, az volt az üzenet, hogy azonnal frissítsem a telefonomat.
Valami nem sikerült ezek szerint. -
workin
senior tag
Amúgy mi a különbség? Régió? C431 VS C432?
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #2063 üzenetére
C431
-
workin
senior tag
Nekem 240 - és jött, két csomag egyben, ebben az októberi is benne van már.
-
workin
senior tag
Nekem nem jött frissítés.. De mintha ez már megjött volna. 193 - ön vagyok.
-
workin
senior tag
A Huawei app gallery-t mennyire érdemes / kell használni? Van értelme azt is futtatni a play mellett? Van olyan app ami csak ott frissül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest