- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akosxyz #11784 üzenetére
Nekem a P10 előtt pont egy S7-es volt. Nem szándékosan váltam meg tőle, sajnos a Dunába kötött ki, jobban mondva a fenekén.
Azért van egy-két dolog ami hiányzik a P10-ből és amikben szerintem jobb az S7. Vannak dolgok, amikben pedig ez a telefon a jobb. De erről írtam is itt május környékén amikor megvettem a P10-et. Amúgy tényleg jó, ráadásul én a szolgáltatómnál 90-ért jutottam hozzá.
(#11785) PACSA75 Az S7 mellett nekem volt egy iphone SE is (belsőben ugyanaz mint a tied csak az 5-ös külsejében van), nyáron adtam el. Jók ám az Iphone-ok, animációban meg szerintem nincs is jobb náluk, de én nem tudtam megszokni ezt a zárt rendszert.
Ja ha már feljebb említették a HDR-t... ilyen jól még egy telefonban sem láttam működni ezt a funkciót mint az iphone-ban, ráadásul van benne automata mód is ami szintén nagyon jól működik. Ott van ám a kamerájuk nagyon. Videó felvételben meg pl jobb a P10-nél, de erről is írtam itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest