- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Többek között tablet vásárlásnál ezért sem ragaszkodtam a foglalathoz, elég nekem egyetemistaként egy korlátlan netet fenntartani, az S7 edge meg elég jól bírja szuflával hogy menjen pár órára a megosztás ha kell (hiszen csak ha mozgok akkor van rá szükség, szálláson, otthon, ismerősöknél van wifi).
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
válasz -=RelakS=- #89 üzenetére
Mondjuk nekem meg 12,5"-ös, az meg túl nagy.
De mondom: Ahány ház..
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
válasz -=RelakS=- #87 üzenetére
Értem én viszont azt nem egyszerűbb mobillal? Én egy ekkora tabot nem tennék már ki, az 5,5"-ös telóm például sokkal megfelelőbb a célra, nem is beszélve a fényerőről.
Sok lesz itt az OFF, bár szerintem így általánosságban belefér..
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
Amilyen alkalmazásokat tableten használok (FB, Messenger, Insta, Viber) megvannak, a maradékot meg használom billentyűzettel, nekem ez így komfortosabb, nyilván preferencia kérdése.
t72killer: Otthon, az egyetemen és a kollégiumban is van wifi, ha ezek szarakodnak akkor megosztom telóról a korlátlan Hipernetet, az S7e sokáig bírja, ez nálam nem is volt szempont, nem fogok két SIM kártyát fizetni ezért. GPS? Az minek egy tabletbe? Telón nem elég? Ezt igazából nem is értem..
De akkor persze visszakérdezhetek: Normális játékok futtatása? 8GB RAM? HDMI kimenet? Sőt (bár nekem van bt-s fülesem, ezért nem használom) 3.5?
Nyilván mondom kinek mi a fontosabb de pl. tartalomfogyasztásra ez is tökéletes még tabletre optimalizált appok nélkül is (tapasztalat, majdnem egy éve megvan).
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
Én sokáig gondolkoztam egy Androidos tableten, végül sok (majdnem fél év) agyalás után lett egy 12.5"-os Windowsos tablet mint elfogadható komprumisszum (értsd.: belefér a hátizsákom notebook zsebébe), pedig ezen kívül van még egy nagyobb laptopom is.
Nem bántam meg, hozza a 3-4-5 órás üzemidőt (használattól függően), ha akarom tablet, ha akarom laptop, egyedül a több mint egy kilóval kell megbarátkozni (laptop módban, természetesen). És tud mindent, ceruza, FullHD, microSD, SSD, sztereó hangszórók, kis töltő, gyors proci, 8 GB RAM.. Próbáltam elcserélni egy S3 Tabra, aztán hamar kijózanodtam amikor ilyeneket írtak hogy fizessek rá 50et.. Nane Feleennyit nem tud és még bill. sincs hozzá, hát inkább marad, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Tomato firmware
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- Politika
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980