Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Bocs, hogy kicsit OFF, de a saját topicja halott. Mate 9 pro rendelhető bárhonnan 6GB verzióban úgy, hogy számlát is adnak? Jöhet priv-ben is, ha valakinek nagyon szúrná itt a szemét.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Black Phone #6793 üzenetére
Ok, de így nincs értelme az összehasonlításnak. Ha ugyanakkor lefotozol valamit az V20-al meg a Mate 9-el az reális összehasonlítás lenne. Amugy én is ide töltöttem fel a képeket szóval nekem is romlott a minősége
-
Black Phone
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6792 üzenetére
Ez is este és reggeli sétálás közben készült,semmi utómunka nincs ahogy te állítod ....,semmi homály nincs,csak ha tudnád a ide feltöltött képek minősége romlik .....jössz tök a G seriaval amikor én azokat direkt nem említettem én is tisztában vagyok azokkal, én csak ezt a egyetlen V seriát ,hogy ezt is érdemes meglesni és ennyi..
többi meg az előző hozzá szólásomból szépen kilehet venni No Comment -
H.Istvan25
senior tag
válasz
Black Phone #6784 üzenetére
Két beálított utómunkált képet hasonlítasz össze azzal hogy séta közben fotóztam párat? Amúgy elég homályosak a képek. Azt meg hogy milyen az LG azt hagyjuk. Szerettem a márkát, a Nexus 4, a G2 és a Nexus 5 kiváló volt (bár utóbbi nálam pont alaplaphibás lett egy héttel a bolti gari lejárta után), de azóta az LG hibát hibára halmoz. Volt már akadó rendszerű töredező házas G3, elcseszett bootloopos furakijelzős G4, forrósodó Flex 2, reménytelen G5, de a G6 se kapható függetlenül normális garival. De bolti garival is jóval olcsóbb mint ha bolti garival venném a tavaly novemberben bemutatott Mate 9-et. Szóval nem véletlen tart ott az LG ahol. Sajnálom őket, 2012-ben és 2013-ban ők gyártották a legjobb mobilt, de jelenleg semmi. Hasonlítsd össze a bolti garit a Huawei 3 éves prémium garijával. Egyetlen gyártó aki 3 évet ad. Az LG általában 1-et. Ez nem véletlen
-
Black Phone
senior tag
válasz
eladogeppc #6790 üzenetére
Az igaz,de azokból is kilehet fogni a jókat is Samsungnál a robbanó akkuk pl Huawei-nél meg ezek ,
1. a Huawei kamera nem működik
2. a Huawei Bluetooth problémák
(3) a Huawei Touch Screen problémák
4. a Huawei akkumulátorproblémák
5. a Huawei SIM kártya problémák
6. a Huawei Dongle problémákha mindenki a nép ítéletre hagyatkozna senki nem járna mobil telefonnal,én egyszóval sem ócsároltam valamelyik márkát is,csak amit én használok ,szebb képeket lehet lőni vele,sokkal több beállítási lehetősége van.
Még nagy maximális rekeszt (f/1,8) nem hiszem el ,hogy a mai világban nem lehetne egy ilyen árkategóriás telefonba minimum beletenniValakinek ,meg pont jó dolog lenne ez a másodlagos kijelzőm, csomó dolgot sokkal egyszerűben lehet megoldani vele és ki is kapcsolható ha valakit zavarna pl, v20 nál már ezt is javították még a kamerába olyan is bele tettek ,hogy a fókuszt manuálisan kifesti neked zöldre és ez szerintem nagyon jó dolog.
Ezzel zárom a témát ,mindenki maga dönti el mit és hogyan szeret,nem vagyok egy Lg Fun ,de ez a készülék nagyon bejött hangzásilag is amit a külön hang rendszerének köszönhető, egyik ismerősöm V10 zet használja már kb 1,5 éve teljesen meg van vele elégedve és nyüstöli kellően .
Ez is csak abból indult ki ,miért esett pont erre a választás.... Én is használtam és még meg is van a mate ,de én csalódtam benne és ennyi azt hittem ha már 2 kamera össze dolgozik azért jobb képeket is kilehet belőle hozni,de sajna nem így volt ,nem hozta az elvártat ,de lehet,hogy csak nálam túl nagy az elvárás.
Nem tudom ,hogy emlékeztek rá,de a Samsung K zoom nagyon csúnya készülék megmerem kockáztatni szebb képeket készített és az már mikor volt ..... -
eladogeppc
veterán
Az LG-nek iszonyat sok botlása volt már.
Kezdjük a G3-al, a G4-el, a G5-el és fejezzük is be a fix fókuszos G6-al. És akkor hol a Flex széria ? Na az meg maga a fos volt. 2-3 óra SOT-al. Flex2 nagyjából 2 órát ment, túl hevült, stb....
G3-at megjelenésekor vettem meg 150 körül, a szoftvere siralmas volt tele akadásokkal. Repedező házával. Vicc.
A G4 jó lett volna, de szintén akku idő bajok voltak.
A G5 kijelző fényerőben siralmas, akku idő szintén, illetve az összerakás minőségéről ne is beszéljünk. Nekem rendszeresen beakadt a szakállam a tized milliméteres résbe, a modularitás miatt. A Kamera szintén szar volt, ezt az LG-sek is beismerték. Torz volt a lencse.
Na és itt a G6 2 kamerával, amiből a nagy látószögű lencsét kapott kamera fix fókusszal rendelkezik. Illetve a fórumban olvasható egyéb faszságok. Plusz Snapi 821. És ez a csúcs. Lehet. Náluk. Már 835-nél járunk. Gondolom az lenne a csúcs.
A V10-et megint hagyjuk. Második jelző bevilágítási probléma. Sötétben igen zavaró. Kamera u.a. mint G4 esetében, akkuidő szintén siralmas volt.
A vicc, hogy ennyi hibából sem tanultak. Nem baj. Majd a HTC szintjére fog süllyedni, és lehúzhatják a rolót. -
törölt tag
válasz
Ezeknek a képeknek a Mate9-es verzióját is feltöltenéd?
-
mjani1172
addikt
válasz
Black Phone #6786 üzenetére
Hogyne olvasnám, ezért nem írtam a nyelvet, de a sufni gari nálam semmi, nem gari. Az LG nek meg nem egy botlása volt hanem nagyon sok. Jelen pillanatban ha benézel a g6 (jelenlegi csúcs) topicba látható hogy a kamera iszonyúan karcolódik, 1-2 napos telókon már. Ennél még a plexi is jobb. Ez már
g4 en is így volt. Szánalmas. -
tyotyiga
tag
Sziasztok! Valaki használja ezt a wifi+-t? Hogyan kell? Nekem nem csatlakozik autòmatikusan,ha hazaérek! Köszi!
-
Black Phone
senior tag
válasz
mjani1172 #6785 üzenetére
De kontrát írtam is rá,csak látszik sokan nem olvassák el mit is válaszolok,még a lg-t nem szabad általánosítani,mert igaz voltak vakvágányok,mint ezt akármelyik telefon márkáról elmondható és ráadásul annyira oda vagy,elmondom neked 90% TMX cég javítja az összes telefont és azt meglátnád,hogyan is csinálják szerintem lemondanál róla inkább.Vissza térve ez a Lg v-s széria elég jó lett és a v10 zest pl 2 év Magyarország Garanciával meglehetett venni ,ezt meg igaz bolti 1év ,de ha megbízható helyről veszed akkor nincs ok a félelemre ,nem sokára a v30 is lesz és azt már eu ban is fogják forgalmazni
-
mjani1172
addikt
válasz
Lehet hogy jól fotóz a V20, de amit írtam azok miatt nekem nem vetélytárs. (Garancia, üzemidő) Nem véletlen hogy az LG modellek borzasztóan gyorsan ejtik az árukat, és alig árulják.A G6 most 120 ezer körül van. Nyár vége és beesik 100 alá. Sajnos itt tartunk, a piac helyretette az LG-t.
-
Black Phone
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6779 üzenetére
Egyébként már írtam, Lg v20 itt van két kép és szerintem nem kell többet beszélni róla a kép elárul mindent
Másik fórumtársnak meg csak annyit,hogy nem nagyításról beszélek
Meglehet lesni miket tud és még miket lehet vele beállítani és utána kellene beszólogatni mindenkinek....
én csak a tapasztalataimat írtam le,nagyon sok képbeli különbségek vannak és ezek a szériásoknál mind hardveresen és szoftveresen megtudták oldani -
mtm800
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6782 üzenetére
Nálam aktív üzemben van a mate 9 , s7e és a lumia 950 xl. Ez utóbbi egy másik liga a mai napig is...igaz kicsit munkás , mert az US elcseszi a végeredményt sokszor , de ez látszik már exponálás elött is , akkor max napszaknak megfelelő állásba teszem. Mate 9 -be nagyon kellett volna az 1.8 lencse, s7e meg semmivel sem részletesebb mint a mate. Így ha kicsit szebbet akarok akkor / persze mobilok közül/ marad a 950 xl....gyors pillanatokra meg bármelyik jó a maradék kettő közül, nincs szignifikáns különbség. I7 plus volt pár hónapig nálam hivatalból , de nem győzött meg.
-
-
Szpisti
addikt
válasz
Black Phone #6777 üzenetére
Aki kinagyítva nézegeti a képeit, annak valóban nem lesz jó egy telefon fotója sem.
Én speciel maximum a telefonom, vagy a monitorom képernyőjén nézegetem, a legjobbakat meg 10x15-ös méretben kinyomtatom. Így nekem tökéletesek a készített képek... -
Nuada herceg
őstag
-
törölt tag
válasz
Black Phone #6774 üzenetére
Orvos latott? Halucináció súlyos következményekkel járhat.
-
Black Phone
senior tag
válasz
choco01 #6775 üzenetére
Minden egyes képet akár a rendes fényképező gépnél akkor beszélünk jó képről,ha teljes méretében nem esik szét ,magyarán szólva mate-nél 20mpx nél 5120 x 3840 pixel illetve 12mpx 4608 x 2592 pixel,igaz sokak
nem veszik észre mert full hd és qhd között sem látják a különbséget -
Nuada herceg
őstag
Hát ez a háztól-házig szolgáltatás nem olyan túl gyors eddig.
Tegnapelőtt jelentettem a hibát, 4 óra körül. Mondták, hogy másnap már nem jön érte a futár (azaz tegnap), mivel 2 után szóltam. Majd ma... Hát eddig még nem nagyon érkezett, úgy vélem már nem is nagyon fog.
Le kellett volna adni a postán, az átvevő ponton...
Na de mindig tanul az ember. -
choco01
addikt
válasz
Black Phone #6774 üzenetére
Hogy érted hogy teljes méretben?
-
Black Phone
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6770 üzenetére
én pont ezért váltottam,teljes méretben sajnos szét esik kép
-
válasz
tothjani81 #6769 üzenetére
próbáld letölteni a google home alkalmazást ... nálam a sony tv csak azzal müxik
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Vegitaa #6771 üzenetére
A válasz igen is, és nem is.
A frissítés milyenségétől függ. Ha a frissítés csak bug fix-et tartalmaz, nem indokolt esetről beszélünk.
Ha viszont ha te hibát látsz a programban, érdemes frissíteni, főleg ha az általad is tapasztalt hiba a frissítés leírásában is szerepel.
Sok esetben az applikáció funkciók tekintetében bővül.
Ilyenkor azt érdemes fontolóra venni, hogy az adott új funkcióra szükségünk van e egyáltalán, vagy sem. Ugyanis minél több funkciót birtokol egy applikáció, annál bonyolultabbá válik, gyakoribbá válhatnak ezáltal a fagyások, alkalmazás leállások.
Remek példa erre a Facebook.apk, a Messenger.apk.
Utóbbit már olyan szinten szét tuningolták, hogy a jobb felhasználóság, és a gyengébb hardverrel rendelkező telefonok gazdái miatt hozták létre a Lite verziót belőle.
(Amit anno még Indiában elesítettek először)Véleményem szerint viszont minden biztonságra vonatkozó frissítést telepíteni ildomos!
-
Vegitaa
senior tag
Egy részben idevágó kérdés:
Frissítek egy appot, de átlag rá egy hétre már jön is a még újabb frissítés...
Érdemes, ezeket heti rendszerességgel, minden új verziónál frissíteni? Mert eddig én 3-4 havonta frissítettem...(Jó tudom, ez inkább Android téma lenne...)
-
tothjani81
senior tag
Ötlet valakinek, hogy a Mirror Share mi a fa.... rt nem akar működni? Eddig kb 4 tv- látott és nagy ritkán az enyémet most semmit. Amúgy egy Panasonic 50ds 630 e tv van hátha érdekes lehet.
-
valaki már próbálta felrakni a 190 es firmwaret-t ... ha nem este megpróbálom én
-
mjani1172
addikt
válasz
Black Phone #6764 üzenetére
Nem tudom mik a szempontok, de az lg hibák(alaplap, elszineződés) a garancia, a magyar nyelv és támogatás hiánya, a nevetséges sot, nekem túl sok hátrány.
-
Black Phone
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6763 üzenetére
Ezt nem hagytam volna ki én szerintem :-) , erre váltottam mate 9 ről és egyáltalán nem bántam meg sőt...,igaz a mate is a családban maradt a párom kapta meg
-
H.Istvan25
senior tag
Kis beszámoló arról, hogy miért is vettem Mate 9-et: [link]
-
vwpolopg
őstag
válasz
gabesz839 #6757 üzenetére
Ebbe úgy bele volt tömörödve, hogy a PC-hez való sűrített levegő semmit nem szedett ki belőle. Szabályosan ki kellett kaparni a fogpiszkálóval. Melóhelyen lenyúltam egyet az IT-tól és azzal megfújkáltam 1 hónapja, de akkor nem lett jobb semmivel. Aztán most belenéztem egy refivel és ledöbbentem
Ja, a hangszóró is hasonló volt, 2x olyan hangos lett a teló...
Most majd odafigyelek rá, havi egy fújkálást fog kapni
-
vwpolopg
őstag
válasz
Tav-Csoves #6754 üzenetére
Problem solved, kvázi user error volt.
Zsebben hordom a telót és iszonyatos mennyiségű porral tömődött el a teló csatlakozója. Emiatt nem ment bele teljesen a kábel.
Tényleg rengeteg por volt benne, ráadásul jól összetömörödve az USB-C kábel csatlakozójától. Hosszában félbetört fogpiszkálóval óvatosan kiszedtem belőle a port és mostmár hibátlan, totálisan belecsusszan és szorul az összes itthoni kábel, kézbentartva sem csúszik ki, a gyárival frankó a gyorstöltés, mint újkorában
Köszi mindenki!
-
choco01
addikt
válasz
Tav-Csoves #6754 üzenetére
Egy kolléga próbálta ezt a 2 dolcsisat és megy neki vele.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Töltőcsatlakozó gondja nincs senkinek? Az enyém olyan mintha kikopott volna a csati. Minden alkalommal kétszer kell kihúzni-bedugni a kábelt, hogy szuper töltést használjon a teló, ami a legkisebb megmozdításra, vagy akár gombnyomásra megszakad (asztalon fekvő telónál, kézben tartva esélytelen a gyorstöltés). Ezenkívül ha mondjuk asztalon van a teló és erősebben megmozdítom ki is esik belőle a csati... Volt már USB-C-s telóm, de ilyet nem művelt egyik sem...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
H.Istvan25 #6745 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
choco01
addikt
válasz
Tav-Csoves #6747 üzenetére
Nekünk sajnos eddig akármire akármilyen fémes, vagy fóliás tokot vettünk mind annyira leárnyékolt hogy nem tudtuk használni..
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Nuada herceg #6744 üzenetére
Mindenképp szerviz. Vagy szoftveres hiba de inkább alaplapra tippelek, azt cserélik gariban. Ha csak két hónapos akkor teljesen újat kapsz. Ritka de minden telonál előfordul. Mondjuk nekem az előző két telomnál is volt rá példa
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Bár sejtem mi lesz, jómagam is a szervizre tippelek.
Röviden a történetem annyi, hogy 2 hónapja vásároltam ezt a telefont a Telekomnál. Boldog tulajdonos (voltam
). Tegnap olyat csinált a telefon, hogy játék közben lefagyott. de teljesen. Nem reagált a kijelző vezérlőgombjaira sem. A bekapcsoló gomb hosszan nyomásával tudtam újra indítani. Utána működött tovább. Majd később pedig a Play áruház böngészése közben is megakadt egy kicsit, és újraindult.
Ma reggel, pedig megint lefagyott.
Újraindítottam, de utána fél perc múlva megint megállt. Újraindítás, majd megint. De már éppen hogy csak bebootolt. Utána már az sem. A Huawei logónál megállt.
Van itt egy 5 perces videó. Hogy újraindítgatom.
videó
Utána behozott valami eRecovery menüt, teljesen magától. Próbáltam ott helyreállítani, de semmi.
Utána viszont már magától indult újra folyamatosan, és nem reagált semmire, közben elég meleg is lett a teló. Kicsit féltem is, én is indultam dolgozni, barátnőm is, mondom nehogy gyújtogatni kezdjen itt!
De megint előhozta a recovery-t és ott kiválasztottam a shut down-t. Na utána nyugton marad végre. Most délután, miután hazaértem, megint megpróbáltam, de ugyanez a helyzet. Lefagy, újraindul.
Javaslat? Gondolom szerviz.
Még jó hogy biztosítást is kötöttem rá.
Ja itt van egy kép, valami hibaüzenettel. Hogy nem tudta letölteni, vagy helyreállítani, vagy nem tudom.
Bár sok nem látszik a képen.
Kép
Köszönöm a figyelmet és a tanácsokat. -
choco01
addikt
válasz
Tav-Csoves #6741 üzenetére
Nem árnyékol majd le nagyon?
-
válasz
Tav-Csoves #6741 üzenetére
ez full fém az egész?
atomtámadás ellen vetted?
-
Tav-Csoves
őstag
Én egy ilyent rendeltem, csakazértis alapon....
[link] -
choco01
addikt
válasz
Leslie1966 #6737 üzenetére
-
Leslie1966
senior tag
válasz
thompherkins #6738 üzenetére
Köszi.
-
thompherkins
tag
válasz
Leslie1966 #6737 üzenetére
ha esetleg más nem reagál, gear s2-vel semmi problémám nincs, működik ahogy kell
-
Leslie1966
senior tag
Samsung Gear S3 és ezen készülék közötti házassággal van-e valakinek tapasztalata ? Most szeretnék venni egy ilyen okos kütyüt.
-
choco01
addikt
válasz
H.Istvan25 #6735 üzenetére
Meg kell kérdezni hogy magyar forgalmazói-e vagy EU-s esetleg ázsiai..
-
chab7
addikt
Emagon kuponkóddal most csak 176e a Mate 9
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Tav-Csoves #6730 üzenetére
De ez miért van...?
-
Vegitaa
senior tag
Szerintetek azt miért csinálja, hogy olykor nagyon durván belassul a net?
Oly annyira hogy be sem tölt oldalakat.
Ilyenkor vagy várni kell egy kicsit, vagy egy újraindítás megoldja... -
tothjani81
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6716 üzenetére
Ez is jó ilyenem is van ebben az a jó hogy vékony nem vastagítja el. Csak az enyém terrakotta színű
-
tothjani81
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6718 üzenetére
Nekem ilyen tokom is van ezt szeretem a legjobban jó passzos, jók a kivágások nem izzad rá a kezem hoszzú használatnál na meg szerintem nagyon jól néz ki
-
chab7
addikt
válasz
Na én nem vagyok a tokok, fóliák híve, de ez egy ezres és ha jól néz ki akkor legalább fekete lesz a telefon. Rendeltem én is egy ilyet.
-
válasz
H.Istvan25 #6718 üzenetére
rendeltél ilyet?
-
pepetech
őstag
válasz
Leslie1966 #6720 üzenetére
Javít a billentyűzet
vezetés közben erre futotta épp stauba voltam
-
choco01
addikt
válasz
Nekem is van ebből 3 db, teljesen patent! Csak én aliról.
-
-
tynus121
újonc
Sziasztok, péntek óta e telefon boldog tulajdonosa vagyok. Előtte Lenovo Vibe Shot-om volt.
Ez első használatra szerelem, remélem, a továbbiakban is így marad.
A másik telefonról az fotókat, videókat a clone-it nevű programmal csináltam. Az a problémám, hogy azok a képek, amiket nem az előző telefon kamerájával csináltam, hanem pl whatsappon küldték, azok nem tartották meg az eredeti dátumot, hanem a szombati napra lettek átdátumozva. A videók közül például az összes.
Ti hogy oldjátok meg az adatok másolását.
Csináltam szombaton egy teljes törlést is, aztán a telefon által felajánlott klónozót használtam, ott minden a szombati dátumra került.
Már letöltöttem a QuicPicet, ott név szerint tudtam rendezni és átnevezni a képeket , de ekkora mennyiségnél ezt nem győzöm.
Kíváncsi lennék a ti módszereitekre, kérlek osszátok meg velem.
Valamit még egy kérdés, ha a másik telefont rádugom a laptopra, az intézőben látom a telefont, itt nem. Ez beállítás kérdése, vagy szokjam ezt meg, hogy csak a HiCaret lehet használni? -
-
hogyorgy
csendes tag
Már egy hete használom a telefont. Egyszerűen imádom!
Akkuja szuper, nekem a FB appal sincs gondom. Ahogy többen írtátok, egy jó energiabeállítással minden probléma megoldható. (Már Honoromnál is így használtam.)
Két SIMmel külön hálózattal könnyedén megy minden.
Melegedési gondot sem találtam. Optikai képstabilizátortól lehaltam, annyira jó, a képe csodás. Lassítás felvétel is profi. Szép nagy képernyő, egyszerűen hibátlan!
Aki még gondolkozik rajta, ajánlom nagyon ezt a telót! -
Decske
senior tag
Sziasztok.
Pénteken én is Mate 9-es tulaj lettem.Egy telekomos dual sim-es személyében, nagyon kellemes áron 😁. Eddig nincs panaszom vele, most a belakás fázisában vagyok. Azért esett a választás rá, mert a többi lehetséges telefonnak kicsi volt a kijelzője számomra.
Csak egy kérdésem lenne, hogy ismert-e jelenleg valamilyen típus hiba, amire érdemes odafigyelni?
Szép napot mindenkinek! -
mjani1172
addikt
válasz
eladogeppc #6698 üzenetére
Én is kikapcsoltam(nem csak ezt egy csomó mindent, (bezárás a képernyő után ) és így egész jó, csak akkor lépek be ha akarok, éjszaka szinte alig merül.
Nekem nem is ilyen a beállítás! Honnan van.? -
törölt tag
válasz
eladogeppc #6700 üzenetére
Azért, hogy ne szívja az akksit az Fb app. De ha legközelebb az egész hozzászólást elolvasod, amit írtam, rájössz, hogy több lehetőség is volt benne az Fb app kiváltására. Köszönöm.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
eladogeppc #6700 üzenetére
Nem, max a messengert. Használj litle-ot.
A Facebook programot pedig tényleg lehet kukázni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Képregény topik
- Cyberpunk 2077
- Nem adják oda a Robotaxi nevet a Teslának
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest