- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigfer90
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #11413 üzenetére
Nekem ilyen van. Egyet mar feltettem, egy meg uton van. Amire kell neked arra tokeletes. Amire nagyon oda kell figyelni az az, hogy a hangszorot es a gombokat jol ragaszd le celluxal mielott rafolyatod a ragasztot a kepernyore. Ha befolyik a gombokhoz es a hangszorohoz utana az uv feny miatt belekot es hasznalhatatlanna tesz mindent. Erosen ajanlott erosebb uv fenyu lampat hasznalni felrakaskor mint amivel adjak, az olcso gagyi szar. En asszony mukormos lampaja ala szoktam berakni, azzal hamarabb megkot. Letezik egy kulon technika, hogy hogyan kell feltenni, hova kell folyatni a ragasztot az uveg felhelyezese elott, javaslom nezd meg parszor youtube-on. Bonyolultnak es korulmenyesnek hangozhat amit leirtam de higgyetek el, ez a linkelt uv-s uveg meg a hasznalhato kategoria boven, ennek ellenere olcso nagyon. Javaslom egyszerre kettot rendelj minimum, ha az elsot elrontanad felrakas kozben... 😀
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest