- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a 377 és 496 között nem elenyésző a különbség.Több mérést is csináltam mindkettőnél az upc szerverét kiválasztva és mindig az s8 és s8 plusz teljesített jobban.Noha a gyakorlatban nem érezni ezt sőt a legtöbb alkalmazást egy hajszálnyival még gyorsabban is nyitja meg a mate 10 pro de akkor is feltűnik és zavar a dolog.Főleg ha ugyan az a wifi modul van bennük akkor mitől éri el a samu az 500-as net majd teljes egészét minden esetben a huawei pedig még a 400-at sem?Sokat hallani,olvasni huaweis telókkal kapcsolatban(főleg a közép és alsó kategóriában) különböző wifis kapcsolódási problémákról.Bár itt nem beszélhetünk problémáról de jó lenne ha később sem lenne.Egyébként is csak érdekességképpen tesztelgetem más telefonokhoz viszonyítva és azért osztom itt meg hogy megvitassuk
pl: xiaomi redmi note 3 SE 200 mega/sec körüli sebességet ér el általában,xiaomi mi 5s plus pedig 240-270 körülit tehát aggodalomra semmi ok tudom csak témának is jó ez szerintem meg az sem árt ha más csúcstelókkal összevetjük a sajátunkat.Nem igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával