Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrown26
csendes tag
válasz
Gaben-1971 #19532 üzenetére
Na igen, de az egész sztori.... Bementem ma kb 15percet vitatkoztam azon az amúgy lekezelő eladóval, hogy ez csere vagy nem csere, számomra ez nem fer csere, szerinte meg ez így működik. ( Ami igaz is, mint végül kiderült ) nade 15perc után azt mondja, ha nem hiszem hivjam fel az apple supportot,na mondom oké. Felhivtam és mint kiderült nálunk nincs ilyen részleg a supportba akik a reklamációkkal foglalkoznak, ìgy kapcsolt egy külföldi kollégát, akivel 20percig kellett beszélnem, meg szembesiteni a helyzettel és akkor mondta, hogy az apple szemlélete az, hogy a rossz készülékek működő alkatrészeit újra felhasználva ( hogy ne gyártson annyi szemetet ) beépìti új ( ?! )készülékekbe és amit küldenek telefont cserébe , na annak az árából kap az ember kedvezményt a régi telefonjából felhasznált alkatrészek alapján. Na szóval,ha ezt tisztázta volna velem az eladó a boltba, akkor nem vitáztam volna ott 15percet plusz 40percet az apple supporton.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Vadiúj SSD-k!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest