- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Eddig edzés közben nem jöttek meg az értesítések, csak a hívásokat jelezte ki. A legutóbbi frissítéssel azonban már megjön minden értesítés is. Elhiszem hogy ez sokaknak jó, de én örültem hogy edzéskor volt ez a "ne zavarj" mód... Valaki nem tudja, nem kikapcsolható ez? Az lenne a legjobb ha szabadon eldönthetném.
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Nincs a huawei band 6-on sem ez az opció amit mutatsz, csak ez az automatikus. Viszont nekem is állandóan mér, bármelyik napon is nézem az adatokat, szinte percenként.
A kijelzett ábrán viszont nem tüntet fel minden adatot, ez téveszt meg téged is szerintem.[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Érthető a kritikád, de legyen ellenpélda is:
Nálam ezekből nem sok tapasztalható.
A kapcsolódási problémának biztosan köze van a telefonhoz.
Tegnap edzeni mentem, otthon felejtettem a telefont. Még a bejárati ajtón sem léptem be, a csatlakozás megtörtént és az edzési naplót szinkronizálta. Ez az általános.
Az alvás minőségében valóban lehetne nagyobb szórás, mert nálam is 75-88 pont közé teszi minden alvásomat. Ugyanakkor a lefekvés, felkelés és ébredések szinte mindig teljesen pontosak.
Stresszmérésben egyetértek, nekem sem jelez semmi értelmeset.
A számlapok is elég gyérek, van kb 4-5 amit használok, ilyenért biztos nem fogok fizetni.[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
válasz Sántha Lajos #228 üzenetére
Azért tudta kiírni azt a sok adatot, mert gps-szel mérte. Anélkül nincs útvonal, meg minden más is sokkal pontatlanabb.
Ha főleg futás miatt vennéd, és nem vinnél telefont, akkor kicsit többet kell rááldozni, a huawei watch fit tartalmaz gps-t.
Vagy a huawei band 4 pro, de az egy régebbi széria, nem biztos hogy megéri.[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
válasz Skynet258 #219 üzenetére
Sajnos nem. Már évek óta fennálló szoftveres hülyeség, amivel egyáltalán nem foglalkozik a huawei.
Vagy kikapcsolod a truesleep funkciót, és semmire nem jó alvás adatokat kapsz, viszont intelligens módon ébreszt megadott intervallumon belül, vagy truesleep esetén teljesen mindegy mit állítasz be, a megadott időpontban ébreszt.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Nem jönnek, ez direkt van így, edzés közben csak a hívást jeleníti meg. (Bár lehet az smst is, azt nem szoktam kapni)
Én ennek örülök, nem kellene hogy edzés közben ezzel zavarjon, de egyébként nyugodtan lehetne beállítás kérdése, de valószínűleg ezt sem oldják meg.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Az alza nem sufni bolt, hanem pont ugyanolyan mint az edigital, gyári garanciával. De persze a te dolgod.
A bluetooth kapcsolódás nem kellene hogy telefon függő legyen, inkább valami optimalizálási gond. Meg ebben már magasabb verziószámú a bluetooth, a hatótávja is jobb.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
válasz beyruth82 #63 üzenetére
Szerintem csak a méret/kijelző méret, meg tényleg nagyon kicsi szoftveres eltérések.
Akiek nagyobb kell az olyat vesz. Meg némileg dizájnban is más, szerintem a huawei verziók szebbek mint a honorok.
(Én pont watch fit-et cseréltem erre, mert gps nem kell de nekem kényelmesebb méret.)Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Kipróbáltam, nálam jól működik. Belépek a szabadtéri futáshoz, felül elkezd szürkén villogni a gps keresés, és ki is írja hogy még nincs jel, ennek ellenére indítom vagy megvárom? Fél percen belül beltéren is megvolt a jel a telefonról. Nekem huawei telefonom van egyébként (bár pont pixelre akarom cserélni )
Sajnos ötletem nincs mi lehet a problémás nálad. Telefonon meg sem jelenik a felső sávon hogy gps-t keres?Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
Meg még két dolog: ezt is sokszor olvastam már, hogy a rezgéses ébresztés mély álomból nem kelt fel. Már akit. Nálam tökéletes, egyénfüggő.
A másik meg az ár, 24 ezer forint a legdrágább helyen, most épp 20-ért megvásárolható hivatalos nem dzsunka boltokban, több helyen is.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
"Az edzésfajták listája elég kurta: van kinti-benti futás, gyaloglás és kerékpározás, elliptikus tréner, medencés úszás (támogatott a sós vizes is 5 ATM védelemmel), ugrókötelezés, evezőgép, általános sporttevékenység és ennyi."
Kedves Bone! Ez konkrétan hibás információ, ha jól tudom 96 edzésforma van benne, edzésen belül a testreszabás, és a plusz gomb megnyomása után ott van az összes. Javítani kellene.
(Ha jól tudom ennyivel is több mint a honor 6, abban valóban csak néhány van)[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος