Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Sonarr és Radarr
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala2000
csendes tag
Szia IO.sys!
1. A leírásod szerinti sikeres végrehajtás.
2. EMUI frissítés a telefonon keresztül.
3. TWRP nem indul volume up + powerre, hanem egy "Android system recovery" nevű képernyő jön be. Jelzi, h "Y550-L01V100R001C150B265" készülékről / verzióról van szó, illetve választhatok, reboot, reset és update között.
4. Volume down + power: fastboot&rescue mode, ahol jelzi, h "PHONE unlocked"-dal van dolgom.
5. Root jog sincs.
6. Elindultam újra a leíráson, hátha sikerül visszaszereznem az eredményeimet. A "fastboot oem unlock 1234567812345678"-ra azt mondja, h már unlocked - mint vártam is
7. A "fastboot boot TWRP_y550_02150131.img" szépen lefut és elindul a TWRP a telefonon.
8. "fastboot flash recovery TWRP_y550_02150131.img" is lefut, azt mondj , h OK. Kipróbáltam a két img-t is, amit a #40-ben linkeltél be.
9. Újraindítva a telefont, a vol up + powerral, újra a 3. pont szerinti kép jön be.Köszönöm a segytséget.

-
lala2000
csendes tag
Sziasztok!
Rootoltam a telefont, szépen bejött a twrp is, ahogy kell. Ezután sajnos ráengedtem egy emui frissítést. Azóta már nem jön be a twrp. Megpróbáltam újra flasheni, ami sikeresnek tűnt a visszatérő üzenet szerint, valójában mégsem volt sikeres. Ha rádobok egy "flashboot boot"-ot, akkor szépen elindul. Mi lehet a baj? Kérlek, adjatok tanácsot!
-
lala2000
csendes tag
Igen sikerült. Le is futott szépen. Siker volt minden, unlock is (fastbootot elindítom a telefonon, akkor pirossal jelzi). A recovery is lefutottnak tűnt. Bár root jog checker app szerint sincs.
Recovery jegyzőkönyv másolata:
"fasboot flash recovery TWRP_y550_02150131.img
target reported max download size of 266338304 bytes
sending 'recovery' (18974 KB)...
OKAY [ 0.619s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 1.600s]
finished. total time: 2.226s"Annyiban különbözött a végrehajtásom a leírásodtól, h én eredetileg nem akartam twrp-zni, s ott megálltam. Bekapcsoltam a telt és beállítottam a kezdő beállítások szerint. Majd meggondoltam magam és folytattam a folyamatot, de az említett eredménnyel zárult.
Újabb próbaként csináltam a twrp-ben egy wipe-t és újra toltam rá egy recoveryt és SuperSU installt, de nem változott a helyzet, nincs root. Egyébként 4.4.4 van rajta.
Köszi szépen

-
lala2000
csendes tag
Sziasztok,
először is köszönöm a részletes és kiváló leírást IO.sys.
Másod részt lenne egy kérdésem, Végig csináltam a leírást, feltettem a SuperSU-t, majd elindítva az alábbi üzit kapom:
"Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem telepíthető. Ez probléma! Ha ön csak frissítette az Andorid 4.3-ra, akkor manuálisan kell újra rootolnia, erről konzultáljon az illetékes készülék fórumán."
Nagyon köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Alkoholista nevelde
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.