- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala2000
csendes tag
Igen sikerült. Le is futott szépen. Siker volt minden, unlock is (fastbootot elindítom a telefonon, akkor pirossal jelzi). A recovery is lefutottnak tűnt. Bár root jog checker app szerint sincs.
Recovery jegyzőkönyv másolata:
"fasboot flash recovery TWRP_y550_02150131.img
target reported max download size of 266338304 bytes
sending 'recovery' (18974 KB)...
OKAY [ 0.619s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 1.600s]
finished. total time: 2.226s"Annyiban különbözött a végrehajtásom a leírásodtól, h én eredetileg nem akartam twrp-zni, s ott megálltam. Bekapcsoltam a telt és beállítottam a kezdő beállítások szerint. Majd meggondoltam magam és folytattam a folyamatot, de az említett eredménnyel zárult.
Újabb próbaként csináltam a twrp-ben egy wipe-t és újra toltam rá egy recoveryt és SuperSU installt, de nem változott a helyzet, nincs root. Egyébként 4.4.4 van rajta.
Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- VoIP telefonálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Nyaralás topik
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest