- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
silvergod #3191 üzenetére
Hát, ezért nagy kár volt beadni... csak pelepiszkáltak, ami tuti, hogy nem használ neki. Még ha nem is árt, azért még is csak elmondható, hogy már szervizelt volt és minden szerviznél benne van a pakliban, hogy már nem lesz gyári állapotú.
Szerintem a szerviz is tudta, hogy nem lesz jobb, de gondolom mint szerződött partner, így megkapták a javításért a zsét. Kivéve, ha a szolgáltató saját szervize csinálta. Nekem a régi Huawei-met egy pesti cég szervizelte, nekem is cseréltek még olyat is benne, ami csak szerintük volt rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged