- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loewes
csendes tag
válasz
NoMagix #14146 üzenetére
Enyém is gyári Telenoros, B199-es ROM és nincs root.
Beállítás nálam: fókusz infinity, az exposure lakatot zártam, amikor megfelelő volt számomra a fényviszony, majd klikkeltem a displayen a fókuszálás helyére, zöldre váltott. Én pedig forgattam oldalra, távolra, közelre is a felvételkor, sőt még zoomoltam is és nulla pumpálás. -
Exian
addikt
válasz
NoMagix #14106 üzenetére
Küldj kérlek linket, mert engem is érdekelne! Köszi!
Amúgy milyen a tabod? Nekem Navon Predator 7-esem van, ami amúgy nagyon szuper, csak a wifije tűnik gyengének, de amúgy eleve gyanús, mert minden sokkal gyengébben megy itt, mint a régi lakásunkban (fél éve költöztünk ide). Ott szinte mindenhol ment. De átnéztem a "wifi térképet" analizáló programmal és sokkal telítettebb is a pálya, lehet, hogy az zavar be, illetve a háztetőn millió wifi átjátszó van, a házunk tetejét bérli több netes cég is, és tele vannak wifi adókkal... mi meg alatta lakunk 3 emelettel. Nem tudom, talán még ez is befolyásolja. Az biztos, hogy nem egy tiszta wifi környezet...
-
Exian
addikt
válasz
NoMagix #14101 üzenetére
Az én tabom háta is fém és az enyém is jóval gyengébb, mint a telefonom wifije
Ez az egyetlen bajom vele. Így én is beterveztem, hogy beépítek egy repeatert a lakás közepére, mert így most sok helyen használhatatlan a lakásban a wifi, pedig csak egy kétszobás panelről van szó, még is gyenge. Jelenleg úgy oldottam meg, hogy a router antennáját kábellel közelebb vittem a lakás közepefelé. Mert a routert nem tudom átrakni, az a lakás egyik szélén van. De úgy a másik végén már egyáltalán nem ment a tabbal a net. Nagyon gyenge a wifije. Telefonnal viszont megy ott is, érdekes.
-
grafika95
tag
válasz
NoMagix #8479 üzenetére
Arra gondoltam, hogy valami "beragadt" és elég neki egy ROM újrahúzás. A gyári van rajta + volt egy frissítés, amit felajánlott (tehát gyári) azután pár nappal jelentkezett a hiba.
Lehet a régebbit visszaraknám működne, de ha vissza viszem tuti ott vesztegel hetekig. Amikor lehet 1-2 óra alatt megoldható, de sajnos nem vagyok nagy szaki ebben, ezért kérdeztem van e ölteletek ? -
crause
csendes tag
válasz
NoMagix #7830 üzenetére
Ftomm, köszönöm!
Nálam mindig és következetesen új lapra rakta, a New feliratot mellőzve a frissen installáltakat. Pl. ha az ötödiken volt egyetlen ikon, akkor megnyitotta a hatodikat .. és így tovább, amíg meg nem lett mind a kilenc.
Már (így) emlékszem, a rossz minőségű opciót korábban már bejelöltem, de miközben a Wifi jelre vadásztam. valahogy teljesen kiesett a képből.
Nálam semmi játék, se zene, se mozi változatlan telefonhasználat mellett hamarabb merül az aksi. Nem vészes, mert bárhol töltheti az ember, de .....
-
x1port
addikt
válasz
NoMagix #6910 üzenetére
Az a baseband -es dolog egy véletlen baleset volt
Hát..kapcsolóval nehéz lenne megoldani...Például napfényben is jobban látszik a fehér a kijelzőn mint a fekete.
Arról nem is beszélve ,hogy kevesebb energia kell ahhoz hogy fehér legyen a kijelző .A feketéhez többet használ.
Kivéve az amoledeket. -
x1port
addikt
válasz
NoMagix #6890 üzenetére
Ott van a bibi,hogy a Huawei kezdőlap nevezetű launcherben semmilyen beállítási lehetőség nincs.
Ha megnézitek , bármelyik letöltött launcherben van olyan opció,hogy memóriában marad.
Na ez a gyári ez nem!
Szóval ha kilépünk egy olyan alkalmazásból ami egy kicsit több memóriát használ , akkor a kezdőlap csak ezután kezd el betöltődni.
Viszont ha a memóriába maradna akkor egyből bevágná onnan az ikonokat nem akkor kezdené el betöltögetni amikor már szükség lenne rá.
Például most nálam a futó alkalmazások között meg sem lehet találni , pedig ha ott lenne a háttérben akkor villámgyorsan tudna indulni.Azt kell kipróbálni,hogy valami task killer szerűséggel adni neki egy jogosultságot,hogy a rendszer ne tudja kilőni.
-
-
mckangi
senior tag
válasz
NoMagix #6229 üzenetére
Ha "elolvasod" a képet akkor rájössz
Telepítsd fel ezt:
88smsA beéllítások menűben az unicode karakter konvertálást állítsd be.
A gyári sms alkalmazás akár fagyasztható illetve törölhető is,ha a menüben beállítod a "Stand-Alone" funkciót!Mindenesetre én a gyári sms appot kitöröltem a systemből majd ezt beraktam rendszeralkalmazásnak.
-
x1port
addikt
válasz
NoMagix #5906 üzenetére
Nem root nélkül gondoltam.
Ez az egész energiatakarékos mód figyelmeztetés egy óriási baklövés.
Szerintem a legtöbb embert irritálja (köztük engem is ).
És ha valaki szabadulna tőle ne kelljen már 1200 forintot leperkálni.Ha már megvan rá a megoldás legalább akkor legyen meg ingyen
-
- = Zk = -
félisten
válasz
NoMagix #5759 üzenetére
akkor viszont én nem találom, hogy hova mentette
mert amit a gombokkal bohóckodtam, azt ráböki az SD kártyára egy fain kis mappába(#5760) x1port
buhehe(#5762) x1port
akkor nem csinálta meg a képet. ennyi
pedig még ennyi idősen is rátudok bökni egy kis ikonra, ami.... ami bacik képet csinálni -
x1port
addikt
válasz
NoMagix #5301 üzenetére
A Telenorral semmi baj nincs.
Velem eddig mindig a legkorrektebben jártak el.
A blade 1 -em besz@rt anno.. 9 hónapot engedtek el a hűségből ha új telefont veszek.
Akkor vettem a Blade 3 -at..az is kuka lett azt 1 hónap után engedték lecserélni.
És most itt van ez a csodaSzvsz a szolgáltatók közül az egyik legjobb.
Ja és persze senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez,hogy "hűséges" legyen -
schulzz
tag
válasz
NoMagix #3979 üzenetére
Pedig nagyon szoktam ezekre figyelni. De az az erdekes h ez ugy jott elo hogy kb 4 napig nem os volt netre csatlakozas aztan amint csatlakoztam ujra akkor be is jottek. Most megint visszajott a joy nevu mappa. Toroltem azokat az appokat amiket legutobb feltettem. De mi lehet a megoldas?
-
Jamcsabi
tag
válasz
NoMagix #3747 üzenetére
Hozzád hasonlóan, nem roooltam, nem piszkáltam bele a rendszerbe. Tekintettel arra, hogy nekem semmi problémám a rögzített videó hangerejével, szerintem valami más alkalmazás avatkozott be a dolgokba.
Esetleg próbálj meg egy gyári visszaállítást.@ colonell #3729: Nálam minden rendben a New Camera App-pal, a képminőség is egész jó. Videóban itt sincs már folyamatos AF.
-
Jamcsabi
tag
válasz
NoMagix #3719 üzenetére
Én is ezt a New Camera App-ot használom, és nem tapasztaltam vele hasonló hibát.
B173-as (T-Mobile) ROM van a készülékemen. -
sssent
senior tag
válasz
NoMagix #1364 üzenetére
Hát, nekem ezt most nincs kedvem végigolvasni, de aki leírta, hogy "az első és az ötvenedik, vagy ötszázadik töltési ciklus semmiben nem különböznek egymástól", az szerintem más ökörséget is írhatott még. Formázni persze ettől még tényleg nem lehet, de legalább megpróbálni még árthat is. A táp és a töltő fogalmát nem kéne keverni, mert ez két tök különböző dolog. A kis teljesítményű táp (amit bedugsz a telefonba és a konnektorba) nem nagyon fog használni az akkunak (mondjuk remélhetőleg ártani sem), ellenben maga esetleg hamarabb elfáradhat. A töltést vezérlő töltő (ami a telefonban és magában az akkuban van) pedig pontosan tudja, hogy mekkora árammal kell töltenie az akkut (ami egyébként a töltési ciklus folyamán nem is állandó).
Röviden:
Törekedjetek minél kevesebb töltési ciklusra (80>90%-ra töltés ugyanúgy egy darab ciklus, mint 0>100%), és ha nem kényelmetlen, akkor húzzátok ki a konnektorból, amint 100%-ot jelez. Amúgy meg ez egy használati tárgy, ami a mi kényelmünket kéne, hogy szolgálja (és nem fordítva), tehát ha nem sikerül pont optimálisan használni, hát Istenem, ez sem lesz örök életű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W