- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Peltár #17538 üzenetére
Sajna maguk a romok viszonylag keveset gyorsítanak, a legjobb Cyanogenmodok is talán csak 30-50%-ot. Egyébként a gép sebessége pont játékokra jó, single task üzemmódban elég jól teljesít.
A gond a multitaskingnál kezdődik, amikor memóriaigényes dolgokat indítasz párhuzamosan. Na ezt nem szereti. Ilyenkor ki kell söpörni a memből az előző cuccot, pl. fácsé, Viber, Skype, navi, többlapos böngésző stb. Én erőltetett bezárással (forced close) csuktam be a "Beállítások - Alkalmazások - Összes" fül alatti menüben. Ilyenkor ténylegesen le is áll.
A lényeg ezért a memóriabővítésen van. Olyan kernelt kell nézni, ami támogatja a swapot, majd ezután beállítani 128 Mbyte-ot. Elég ennyi, mert tapasztalatom szerint a 128 fölötti rész igénybevétele már inkább lassít, mert az SD kártya elérése azért jóval lassabb a RAM-nál.
Lehet még kísérletezni azzal, hogy nem fájlba rakod a swapot, hanem partícióba, mert így a belső SD-re is tudod pakolni, ami lényegesen gyorsabb a külsőnél. Viszont itt már gond is lehet, nekem egyszer valamiért beletörölt a rendszerpartícióba és rakhattam újra a romot.
Úgyhogy csak óvatosan.
-
sgergi
veterán
válasz
Peltár #17538 üzenetére
Köszi a jelzést, új címe van a TWRP honlapjának, ki fogom javítani az elérhetőséget, addig itt van neked a link.
A törölhető programok listája ott van az összefoglalóban, de igazából nem érdemes azzal nagyon foglalkoznod, ha másik romot akarsz feltenni. Inkább keress egy neked tetsző romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged