Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Huawei-nél (ala TeleMax
) nem tudom hogyan megy, de más úgymond, nem szétszedhető telefonnál, egy esetleges kijelzőcserénél automatikusan az akkut is szokták cserélni. Ezt amúgy a készülék gyártója határozza meg, tehát ha te azt mondod nekik, hogy márpedig neked csak a kijelzőt cseréljék, de nekik az akku is elő van írva ilyenkor, akkor felesleges lesz leállnod pajszerkodni. Nos, az eseted fizetős szervizelés lesz, így ebben az esetben a kijelző ára+akku (ez a nem biztos pontja)+bevizsgálási díj+maga a szerviz díj+áfa szorzó. Ez így nem lesz rossz pénz szerintem. Az alkatrészek árai adottak euróban, amit jó magasan szoktak átváltani, adj hozzá az aktuális árfolyamhoz vagy 20 forintot kb., bár szerviz válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) nem tudom hogyan megy, de más úgymond, nem szétszedhető telefonnál, egy esetleges kijelzőcserénél automatikusan az akkut is szokták cserélni. Ezt amúgy a készülék gyártója határozza meg, tehát ha te azt mondod nekik, hogy márpedig neked csak a kijelzőt cseréljék, de nekik az akku is elő van írva ilyenkor, akkor felesleges lesz leállnod pajszerkodni. Nos, az eseted fizetős szervizelés lesz, így ebben az esetben a kijelző ára+akku (ez a nem biztos pontja)+bevizsgálási díj+maga a szerviz díj+áfa szorzó. Ez így nem lesz rossz pénz szerintem. Az alkatrészek árai adottak euróban, amit jó magasan szoktak átváltani, adj hozzá az aktuális árfolyamhoz vagy 20 forintot kb., bár szerviz válogatja.