- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
#86973952 #3988 üzenetére
Kedves porterocka és GSPLR és minden jószívű ember!
első körben szeretném mégegyszer tisztázni, hogy senkit nem szeretnék emgbántani!!!!
nem tudom mi az a B133, de úgy vettem, hogy 4.4.2 android volt rajta, és 2.3-as emui volt rajta, de ahogy a spec-eket olvasom, ez a gyári szoftver.
legelső válaszodra reagálva: teljesen bontatlan dobozban volt a készülék, a gyári fóliákkal, és minden gyári tartozékával. az előző telefonomat is "ilyen" gsm boltban vettem, és semmi gondom nem volt. A huawei-nek sincs szerintem semmi hardveres problémája.
Tudom, hogy a gyári böngésző optimalizálása nem sikerült jól, ezért a chrome-ot és a dolphine-t is letöltöttem, de azzal sem akadásmentes.Igen, ezzel a ténnyel valóban nem számoltam, hogy az akksinak kell opár hét, míg "bejáratódik". csak megijedtem, hogy a gyári hálózati töltőre dugva wifi+youtube mellett nem tölt... te power bankról igen
de ezt sem a telefon hibájának róttam fel, sejtettem, hogy arról van szó, hogy a combosabb hardver miatt nagyobb a fogyasztás, mint amennyit a töltő tölt.
és az is tény, hogy nekem irreális elvárásaim vannak egy telefon akksijával szemben, hisz 24 órában megy vagy a wifi vagy a mobilnet, és sokszor a bluetooth is be van kapcsolva a headset miatt, illetve sokat használoma waze-t, sopkat telefonálok, sokat netezek/csevegek. (játszani nem játszom) szóval valószínűleg olyan 8-10ezer mAh-s akksi lenne nekem elég egy napraaz autós töltős problémámat nem a telefonnak róttam fel, sejtettem, hogy a töltő nem elég erős ehhez a telefonhoz.
az egy évet arra értettem, hogy az előző telefonomat pont egy éve vettem, igaz a két modell között csak bő fél év van, de még sem érzem, hogy fejlődött volna valamit a technika, a számokat leszámítva...
mindent szevetve jó kis telefon, tényleg nem akartam leszólni, bocsánat, ha friss tulajként indulatos voltam
csak csalódtam, hogy nem tökéletes
de pár hibája ellenére azért szeretem. és nem véletlenül esett erre a választás, azért körbejártama témát vásárlás előtt, az már más dolog, hogy ez nem látszik rajtamhahaha
de valószínűleg egy másik telefont már kidobtam volna...viszont, amiben segíthetnétek:
a gyári zene-lejátszóban nem lehet beállítani, hogy egy albumon belül a számok sorrendje ne ABC, hanem ID3 alapján legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest