Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pixelmester.

aktív tag

válasz #86973952 #3988 üzenetére

Kedves porterocka és GSPLR és minden jószívű ember!
    első körben szeretném mégegyszer tisztázni, hogy senkit nem szeretnék emgbántani!!!!
    nem tudom mi az a B133, de úgy vettem, hogy 4.4.2 android volt rajta, és 2.3-as emui volt rajta, de ahogy a spec-eket olvasom, ez a gyári szoftver.
    legelső válaszodra reagálva: teljesen bontatlan dobozban volt a készülék, a gyári fóliákkal, és minden gyári tartozékával. az előző telefonomat is "ilyen" gsm boltban vettem, és semmi gondom nem volt. A huawei-nek sincs szerintem semmi hardveres problémája.
    Tudom, hogy a gyári böngésző optimalizálása nem sikerült jól, ezért a chrome-ot és a dolphine-t is letöltöttem, de azzal sem akadásmentes.

Igen, ezzel a ténnyel valóban nem számoltam, hogy az akksinak kell opár hét, míg "bejáratódik". csak megijedtem, hogy a gyári hálózati töltőre dugva wifi+youtube mellett nem tölt... te power bankról igen :)
    de ezt sem a telefon hibájának róttam fel, sejtettem, hogy arról van szó, hogy a combosabb hardver miatt nagyobb a fogyasztás, mint amennyit a töltő tölt.
    és az is tény, hogy nekem irreális elvárásaim vannak egy telefon akksijával szemben, hisz 24 órában megy vagy a wifi vagy a mobilnet, és sokszor a bluetooth is be van kapcsolva a headset miatt, illetve sokat használoma waze-t, sopkat telefonálok, sokat netezek/csevegek. (játszani nem játszom) szóval valószínűleg olyan 8-10ezer mAh-s akksi lenne nekem elég egy napra ;] :C

az autós töltős problémámat nem a telefonnak róttam fel, sejtettem, hogy a töltő nem elég erős ehhez a telefonhoz.

az egy évet arra értettem, hogy az előző telefonomat pont egy éve vettem, igaz a két modell között csak bő fél év van, de még sem érzem, hogy fejlődött volna valamit a technika, a számokat leszámítva...

mindent szevetve jó kis telefon, tényleg nem akartam leszólni, bocsánat, ha friss tulajként indulatos voltam :) csak csalódtam, hogy nem tökéletes :) :Y
    de pár hibája ellenére azért szeretem. és nem véletlenül esett erre a választás, azért körbejártama témát vásárlás előtt, az már más dolog, hogy ez nem látszik rajtam :) hahaha
    de valószínűleg egy másik telefont már kidobtam volna...

viszont, amiben segíthetnétek:
    a gyári zene-lejátszóban nem lehet beállítani, hogy egy albumon belül a számok sorrendje ne ABC, hanem ID3 alapján legyen?

Új hozzászólás Aktív témák