Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz pixelmester. #3987 üzenetére

    Már úgy vetted, hogy B133 volt rajta? Csináltál gyári visszaállítást? Tudod hogy mi az a wipe? Mert ha nem akkor segítek. Olvass vissza légyszives, hogy miket kérdeztem és nézd meg, hogy tudjak segíteni.

    Utoljára kérdezem ezeket meg, mert már megtettem párszor. ÉS eddig még nem kaptam választ.

    Akksival kapcsolatos dolgokat utoljára írom le:
    Átlagos használat mellett 2-3 nap. Nem asztalon csücsülve, nem 8 órás folyamatos kijelző idő mellett, nem 6 órás folyamatos 4G telefonálással, nem 10 órás folyamatos 3G mobilnetezéssel, hanem átlagos használattal. Néhány nap, esetenként max. 1-2 hét kell, hogy beálljon a fogyasztása.

    Ezt sem az ujjamból szoptam ki, hanem saját tapasztalatból írtam le, illetve többször is kérdeztem ezzel kapcsolatban mások véleményét. 1-2, vagy 4-5 hónap után is.

    Valaki aktívan játszik vagy fotózgat a telefonnal, akkor nyilván zabál ezerrel. DE ez csak egy példa, néhány nagyfogyasztású tevékenység közül. FB -t már külön ki sem emelem...

    Akinél 0-3% -nál jobban merül egy éjszaka alatt a telefon, ott valami gond van a háttérben. Valami fogyaszt, esetleg nincs becsukva néhány app. Úgy írom ezt, hogy sosem használok energiatakarékos, meg egyéb hasonló hülyeségeket (ami egyébként inkább parasztvakítás, mint hasznos dolog az EMUI -ban IS). Kb. annyit számít a fogyasztás szempontjából, mint az automata fényerő, kontra csutkára felnyomott fény.

    "De amugy felreertes ne essek, tetszik a telo, szeretem. Csak picit tobbet vartam volna, igy egy ev elteltevel..."
    Ezt nem értem, hogy mire vonatkozik az egy év?!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés