Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én bízom benne, hogy a P7 jól fogja bírni, frissítésben is jól megtámogatják és problémák sem igazán lesznek készülékkel az elkövetkezendő 1-2 évben. Technikailag én úgy gondolom, hogy jól fogja állni a sarat, de ennél izmosabb készülékeknek sem jósolnék sok jót.

Nekem van még azért aggodalmam. A szerkezete elég jól összeszedettnek tűnik, de én azt mondanám, hogy középső kategóriás, pedig az anyagok nagyon jók, inkább felső kategóriásak többségében, szerintem. Én attól tartok, hogy a készülék oldalán lévő gombok, leginkább a ki- és bekapcsoló fog elfáradni, annak ellenére, hogy szépen igyekeztek elsüllyeszteni. Ennek lesz egy kis mozgása, illetve hangja. Lehet nincs igazam, ez csak tipp, annyira nem ismerem a szerkezetet, de általában jól szoktam gondolni. Ez mondjuk inkább a szépérzéket befolyásolja, mint a használatot. Ez persze mint írtam, csak feltételezés.
Viszont én egyáltalán nem sajnálom hogy megvettem. 2 előfizetéssel futok és általában mindig meg szoktam találni azt, amit a mindennapokon a legjobban ki tudok használni. Főleg hogy én sokat telefonálok. Visszatérve: Egyik évben az egyik, másik évben a másik előfizetésem jár le, de még jelenleg is úgy érzem néha, hogy nagyon sok idő (pedig évente tudok váltani)

Néha meg rendelgetek kintről

lor: Ennek nem sok értelme van, amit írtál. Pont hogy nem dugom el, hanem csak keretet teszek rá és nem egy egész tokot. Azon kívül a fólia nem tudom miért befolyásolná bárki szépérzékét is, főleg ha jó minőségű, meg sem látszik. Csak az oldala nem fog látszani a telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- GTA V
- Temu
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest