- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én bízom benne, hogy a P7 jól fogja bírni, frissítésben is jól megtámogatják és problémák sem igazán lesznek készülékkel az elkövetkezendő 1-2 évben. Technikailag én úgy gondolom, hogy jól fogja állni a sarat, de ennél izmosabb készülékeknek sem jósolnék sok jót.
Nekem van még azért aggodalmam. A szerkezete elég jól összeszedettnek tűnik, de én azt mondanám, hogy középső kategóriás, pedig az anyagok nagyon jók, inkább felső kategóriásak többségében, szerintem. Én attól tartok, hogy a készülék oldalán lévő gombok, leginkább a ki- és bekapcsoló fog elfáradni, annak ellenére, hogy szépen igyekeztek elsüllyeszteni. Ennek lesz egy kis mozgása, illetve hangja. Lehet nincs igazam, ez csak tipp, annyira nem ismerem a szerkezetet, de általában jól szoktam gondolni. Ez mondjuk inkább a szépérzéket befolyásolja, mint a használatot. Ez persze mint írtam, csak feltételezés.
Viszont én egyáltalán nem sajnálom hogy megvettem. 2 előfizetéssel futok és általában mindig meg szoktam találni azt, amit a mindennapokon a legjobban ki tudok használni. Főleg hogy én sokat telefonálok. Visszatérve: Egyik évben az egyik, másik évben a másik előfizetésem jár le, de még jelenleg is úgy érzem néha, hogy nagyon sok idő (pedig évente tudok váltani)
Néha meg rendelgetek kintről
lor: Ennek nem sok értelme van, amit írtál. Pont hogy nem dugom el, hanem csak keretet teszek rá és nem egy egész tokot. Azon kívül a fólia nem tudom miért befolyásolná bárki szépérzékét is, főleg ha jó minőségű, meg sem látszik. Csak az oldala nem fog látszani a telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Trollok komolyan
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest