- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3345 üzenetére
hát az a baj hogy már én sem igazán emlékszem rá hogy volt e hálózat mielőtt frissítve lett éjszakás műszak után nem vagyok igazán beszámítható
igen másik telóba jó a sim kártya mindkettő
pin kód kivan nyomva a sim kártyámon
meg a másikon is amivel próbáltam még pluszba mert ugye az enyém körbevágott kártya gondoltam az nem tetszik neki
de akkor kipróbálom bekapcsolt pin kóddal
ha még emlékszem a kódjára így jó pár év utánigazából semilyen problémát nemtaláltam a hálózaton kívül
wifi van
nfc van
net van
menü működik ahogy kell
áruházból is lejön minden
kamera jó
wipe után eltűntek a gyári widgetek a főképernyőrőlsimán szoftverből ment az update beállítások menünél
de mnodjuk ez pc nél se igazán bevált ha belegondolok ott is mindig biosból az igazi
lehet megkéne próbálni recoveryből ujratenni
az összefoglalóban én úgy olvastam hogy az sd kártya gyökerébe tegyem be a dload mappát és betettem oda
nem zipbeboot az sima huawei
recovery menüről nemtudom mit lehet tudni info nincs bent (ingen kb 4 szor láttam eddig recovery menüt azt se ezen )
viszont most el kell mennem melóba
nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest