Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz CarTom #16522 üzenetére

Huawei -nél legalább annyi a hiba, mint az LG -nél. Azért amikor aktívabban jelen voltam a fórumon, sok témában, elég komoly dolgokkal mentek a szenvedések. Pl. G620s -nél friss ROM -on a használhatlan GPS, amit megkoronázott az, hogy nem volt downgrade -re lehetőség. Semmilyen módon.

Ez nagyon készülék specifikus. P7 -nél azért eléggé rendben vannak a dolgok, kis hibáktól eltekintve.

Samsungnál már nem írom ezt alá.

DE ha már LG, a sokak által kedvelt G2 engem szét idegelt a széria hibáival. G3 sem volt az igaz, ami nem magánvélemény. G4 -gyel viszont nagyon elégedett vagyok. 1366 órája volt utoljára újraindítva a telefon, és egy deka röccenésem nincs.

P7 -et imádtam, és imádom a mai napig. Annak ellenére, hogy GPU -ban bizonyos dolgokhoz kevés, de magasan hozza még a szintet. De igazából a mai napig is a játékok 99% -t jól el lehet rajta vinni. Customozás nélkül is.

Mellesleg én még mindig azt tartom, hogy a P7 -nek van a legjobb kijelzője Huawei -ek között. Persze a P8 óta használt új IPS technológia frankó, csak helyenként nem színhű, és alacsonyabb a fényerő.

Új hozzászólás Aktív témák