- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1389 üzenetére
Ezek a képek nem valami jó minőségűek. DE nekem más a szemem hozzá, mindegy, nem fogok ilyen dolgokon leállni vitázni. Ne hasonlítsuk össze a fényképezőgépet a telefonnal. Farmert sem lehet a szövetnadrággal. Digitális gépet sem az analóggal...és még sorolhatnám.
Amit én tettem be, azok nem makrók, hanem ki lettek vágva az eredeti képből. Az utolsót lehet makrónak nevezni, de az photoshop -os. Csak betettem, hogy ilyet is lehet.
Szimplán annyiról van szó, hogy ne temessük a P7 kameráját és a minőségét. Mert szó nincs ilyenről. Erről volt szó.
Buszos:
Akkor azzal elvileg nem lehet gond, ha nem tapasztaltál ilyet. Amúgy fw frissítés óta van ilyen probléma? Próbáltad újratenni?Próbáld meg azt is, hogy kiveszed pár percre, majd újra beteszed az akksit.
Meg a szolgáltatónál ha van szervízpont rész, akkor ki lehetne próbáltatni saját töltőjéve (egy másikkal), mielőtt esetleg szervízbe küldenéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest