- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1389 üzenetére
Ezek a képek nem valami jó minőségűek. DE nekem más a szemem hozzá, mindegy, nem fogok ilyen dolgokon leállni vitázni. Ne hasonlítsuk össze a fényképezőgépet a telefonnal. Farmert sem lehet a szövetnadrággal. Digitális gépet sem az analóggal...és még sorolhatnám.
Amit én tettem be, azok nem makrók, hanem ki lettek vágva az eredeti képből. Az utolsót lehet makrónak nevezni, de az photoshop -os. Csak betettem, hogy ilyet is lehet.
Szimplán annyiról van szó, hogy ne temessük a P7 kameráját és a minőségét. Mert szó nincs ilyenről. Erről volt szó.
Buszos:
Akkor azzal elvileg nem lehet gond, ha nem tapasztaltál ilyet. Amúgy fw frissítés óta van ilyen probléma? Próbáltad újratenni?Próbáld meg azt is, hogy kiveszed pár percre, majd újra beteszed az akksit.
Meg a szolgáltatónál ha van szervízpont rész, akkor ki lehetne próbáltatni saját töltőjéve (egy másikkal), mielőtt esetleg szervízbe küldenéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest