- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1070 üzenetére
Nah, rég volt időm aktívan részt venni a fórumban (lehet sokak legnagyobb örömére
).
Hardverben papíron erősebb, viszont néhány dolgot nem szabad elfelejteni.
1. Tesztekben agyon csalják magukat a készülékek. Van olyan is - már korábban említettem - , ahol a Huawei P7 csal, bár ezt itthon nem nagyon használják.
2. Annyival erősebb a hardvere, hogy ezt max. gyári böngészőnél veszed észre. Viszont itt is inkább szoftveres problémákat látok a háttérben, mint hardvereset. Ugyanis a P7 -nek röhögve kellene böngésznie az Opera -n, ezt amúgy más böngészőben meg is teszi lazán. CM Browser vagy Dolphin.
3. Az LG kilóméterekre sem közelíti meg optimalizálásban a Huawei -t, de sajnos még az Alcatel -t sem. Oké, az Alcatel sokat fejlődött az utóbbi időben, de ez leginkább annak köszönhető, hogy felvásárolták. Én annak idején nagyon bíztam az LG -ben, amikor átpártoltam a Samsung egyáltalán nem problémás működéséről, most pedig az LG sorra azokat a hibákat követi el. Árazásban is.
4. A Huawei P7 -ről szóló cikk dátuma óta már 4 frissítést kapott a készülék, ami igen jelentős a használhatósága tekintetében. Már az első frissítés megoldotta ezeket a problémákat. Ergo, már amikor kereskedelmi forgalomba került, már nem létezett a leírt hibák nagy többsége. Az akksival sem nagyon vannak már gondok, mivel egy idő után beáll, éjjel nekem rendszerint 1, max. 2 százalékot eszik intelligens módban, csak a net nincs bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest