- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
dancskaa + Felhasználom:
Én sosem bízom az előre telepített programokban, bármennyire is jók. Nála is tapasztaltam már 1 - 2 problémát, de alapvetően azért önmagában is elég jól működik. Telefon-kezelő tehát jó, de érdemes néha ráerősíteni az említett Clean Master -vel. Volt már rá példa, hogy az takarított utána. Pl. leszedett program után maradvány mappa, aminek nem feltétlen van mérete, viszont a szemetet sem szeretném gyűjteni.Tompie:
Én azt vettem észre, hogy általában a szolgáltatók kapják meg elsőnek. Nem csak ennél, más készüléknél is tapasztaltam, hogy pl. piros az esetek többségében első körös. Gondolom ennek is meg van az oka. Változó, hogy mennyi idő alatt hozzáférhető mindenkinek, mert ugye nem eresztik rá az összes telefonra egyszerre. Meg ennek is meg van az oka.Persze aki szeretne mókolni a telefonnal az simán belefér első körbe, ha magának csinálja a dolgokat. Aki "hivatalosan" szeretne hozzájutni, annak lehet várnia kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- YouTube
- Milyen házat vegyek?
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest