Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nekem semmi gondom nem volt eddig a wifi-vel. Otthonival mondjuk nyilván nem, de akkor sem, ha fent volt bekapcsolva és az utcán nyomtam vele. Nyilvános wifi -ket is lazán szeli, 2-3 mp alatt szokott csatlakozni. Cégnél is jól kapcsolódik. Nekem még mindig a legnagyobb problémám a lefedettség, ami szerintem helyenként siralmas, egyes esetekben, amikor vidékre megyek, pesten szinte mindenhol kifogástalan, bár ez nem a telefonhoz tartozik. Sajnos utóbbi sem igazán hálózat függő.

Az viszont tény, hogy ha a telefon saját mobilnetet is figyelembe vesszük, akkor az Iphone Ötöscsávó nekem talált jelet, de elég gyengén, azt sem mindig használhatóan, viszont a P7 vagy a G2 egyáltalán nem... Balaton melletti kisvárosban egy kertes háznál a hegy lábában :D

A tokok amiket itthon lehet kapi... az inkább siralmas szerintem. 990 HUF -ért vettem ideiglenesen a KÖKI plázában a felső emeleten olyat, amit máshol 1.500 vagy 2.000, illetve felette árulnak, de annyira merev és rosszul elhelyezett az előlapi részén a széle, hogy felpiszkálgatja az előlapi fóliát. Amúgy szilikonnak mondott, de amúgy szinte 100% gumi tok. Elég borsos áron lehet hozzájutni különböző kinyitható tokokhoz is, amit Bay-en vagy Kínából jóval olcsóban lehet beszerezni. Viszont szerintem egyáltalán nem praktikus telefonáláskor, ha csak ki nem veszed belőle, de akkor meg minek van? Ezen kívül néhány helyen lehet még kapni ezt a műanyag, hátlap tokot, ami felpattinthatós. Ennek a minőségéről nem sokat tudok mondani, mert bármelyiket néztem mindegyik csajos, köves... Hátlapfóliát vagy matricát itthon én úgy tudom nem lehet kapni, legalábbis elég sokat kerestem. A csináld magad verziók meg szerintem erre nem alkalmasak, a minőségük sem valami jó. Szóval ha megjött az elő- és hátlapfólia meg a keret, akkor azt fogom használni, addig marad a ronda kímélés. Utána meg persze a beszámoló, hogy hogyan szuperál a Nillkin -es keret :D

Új hozzászólás Aktív témák