- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrrent
aktív tag
válasz
left177 #22695 üzenetére
Nekem is megjárta már a szervízt bár más miatt (képernyő hiba). Kicsit én is ódzkodtam, de nagyon kellemes csalódás ért. Egy hét alatt végeztek vele és szintén a fél teló cserélve lett. Úgyhogy ne féljetek beadta bármilyen hiba miatt is. És ha külön jegyzőkönyveztetitek, hogy milyen szoftver volt rajta és azon nem kérsz változtatást akkor nem is fognak.
-
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22698 üzenetére
Az még kérdéses.Most folyamat nyomkodás/telepítés húzza lefelé rendesen.Meg lehet hogy ennek is kell némi idő hogy beálljon.Viszont ha maga a rendszer pár nap múlva is ilyen fasza gyors lesz akkor leírom az akksi tapasztalatokat is.
-
Zlika
aktív tag
Ezt valaki nézte már?
Én még ilyen sebességet nem nagyon láttam p6-on mint ezzel.Aztán lehet hogy csak a kezdeti lelkesedés (meg az miui hiánya) okozza. -
v1kt0hr
tag
szerintem ne várjátok az 5.0-t
nexus4 en feltettem 3napja de akkora hulladék használhatatlan vacak hogy most pakolom vissza 4.4-et
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #22688 üzenetére
Igen, nagyon tuti lett a 3.0,bár egyre arcátlanabbul MIUI az egész, a zenelájtszó is és a grafika is csak átszínezve
,de iparkodhatnának a tervek szerint már OTA-n kéne kapnunk dec.ben ...
-
Trias86
csendes tag
Sziasztok.tegnap felraktam a b512 -es romot. Egy gondom van csak vele még pedig hogy nagyon hall a hangszóró. Valami ötlet azon kívül h rakjak rá régebbit?előre is köszi a helpet
-
mec71
tag
válasz
mmaattee90 #22688 üzenetére
Magyar nyelv van benne? Linket tudsz adni? Köszi
-
mmaattee90
tag
válasz
zaurac #22684 üzenetére
Eléggé hiányos, most raktam fel, hiányzik belőle pár kínai app, de azért néhányat beletettek. Viszont gyors nagyon tényleg, és érdekes h ezt nem twrpvel kell feltenni hanem sima dload és úgy local update vagy 3 gombossal is fellehet. Remélem egyszer tényleg kijön egy international emui 3.0, mondjuk még ebben az évben
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #22675 üzenetére
Pont ettől tartottam: ua.t csinálják,m.B510-zel,kiadják a bétaverziót véglegesnek
Bár a 706 gyorsabb és jobb volt,m.a B5xx-ek,de azért hiányos még.Ez a kínai verzió lehet? Milyen facebook csoport ez?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
mmaattee90 #22679 üzenetére
Semmi reakció. Mondjuk kikapcsolni sem lehet, nem emiatt nem indul el a 3 gombos?
Ha folyamatosan nyomon a Power On/Off gombot, a kijelző elsötétül, rezzen egyet a készülék, majd "újraindul" és a Logo jön be, ahonnan nincs tovább sehova.
Gabancs: Igen, ezt csinálom...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
gabancs #22674 üzenetére
Na, jól megjártam.
Feltettem a B125-öst, Rootoltam, majd telepítettem a TouchRecoveryInstaller-t. Elindítottam a Recovery-t, feltettem a openrecovery-twrp-2.8.1.0-et, majd Reboot to Recovery után semmi nem indul el, csak kitartóan a Huawei bootlogo jelenik meg.
Se a B125, se a Recovery, se a 3 gombos nem indul (a dload mappában még ott van az UPDATE.APP fájl).
A Recovery se a Hangerő FEL, se a Hangerő LE gombbal nem jelentkezik be.
Mit lehet ilyenkor tenni?
:-( -
mmaattee90
tag
Ma reggel felkeltem, nézem a facebookom és ott a kis indonéz p6 csoportban ilyeneket látok, de egyszerre vagy 15 embertől
-
gabancs
addikt
-
Oldman2
nagyúr
válasz
gabancs #22661 üzenetére
Köszi, letöltöttem.
Sajnos a TouchRecovery-t (és emiatt az openrecovery-t) sem tudom feltenni.
B625 KK ROM van fent.
A TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk -t feltelepítem, elindítom, megkapja a Root jogot, telepítem (ami igen lassan fejeződik be).
Amikor felment, rányomok a Reboot into Recovery gombra, de csak simán újraindul a készülék.A fenntmaradó gyári 3e Recovery alól pedig nem meglepő módon nem lehet feltelepíteni az openrecovery-twrp-2.8.1.0.zip állományt.
Mi a titok? Tegyek vissza egy régebbi gyári ROM-ot?
-
iskir
csendes tag
válasz
Tomacko #22668 üzenetére
Támogatlak kolléga !Beszélhetsz itt, olyan mint, ha a falnak beszélnél. Van itt sok gps szakértő, aki még csak telefonon használt gps t. Én is javasolnám a neten fellelhető gps témakörben lévő cikkeket, csak, hogy képben legyenek a működéssel az emberek. Csak egy érdekesség, a rendszert üzemeltető amerikai hadsereg, bármelyik pillanatban lekódolhatja a gps műholdakat( a pontosságot most is lerontja a civil eszközök részére) és innentől a szuper lg telefonod is meg lesz halva. Amúgy ha csinálsz egy factory resetet és se internet, se wifi,( a factory resetre azért van szükség a teszthez, hogy az eltárolt agps adatok törlődjenek) nemhogy a pincébe nem talál jelet, de még kint a nyílt ég alatt is megizzad majd, magyarul jó néhány percbe beletelik, mire jelet fog a telefonod, nyuigodtan kipróbálhatod, ha van kedved. Egyszer régebben vettem a fáradságot, hogy leírjam ide az agps működési elvét, még egyszer nem teszem. Rá lehet keresni a neten. Ezért van az, hogy a telefonok gyorsabban találnak jelet, mint a profi gps eszközök. De ahol azok még vidáman működnek a telefonok, már elvérezhetnek. Aki üzemeltette, már mindkettőt egyszerre, az tudja ezt. Aki meg nem az állítja, amit gondol, vagy hinni szeretne. Mármint, hogy az ő szuper telefonja tudja ugyanazt, mint mondjuk egy 100-150 ezres céleszköz. Amúgy nekem török B635 el semmi gond a telefon gps ével. B 511 en néha volt gond, egy újraindítás megoldotta, valószínúleg ezért ez szoftveres hiba volt, időnként összeakadt benne valami.
[link] ezt érdemes elolvasni. -
fornettisuti
veterán
válasz
Zollkid100 #22664 üzenetére
Valahol regebben irtak, hogy amiben fix akku vab, azon termeknel garancia vonatkozik akkura is, idotartamban fel-egy ev szvsz. Utana kell jarni.
-
v1kt0hr
tag
Aki esetleg ilyen telefont venne!
-
Zlika
aktív tag
válasz
Nekem is ugyanezt csinálja viszont én konkrétan emlékszem hogy összefügg a kk telepítéssel.
-
Tomacko
őstag
válasz
trobi28 #22667 üzenetére
Értelek. Én kérek elnézést, hogy mertem a szakmában dolgozó barátaimra hallgatni akik GPS forgalmazással, teszteléssel foglalkoznak csakis felkérésre, fuvarozó cégeknek. Városban ha közlekedsz szabad ég alatt vagy !!!! Nem kell kiforgatni a szavaimat, nem azt írtam, hogy napsütésben, szél és felhő mentes időben kell. Egyszerűen azt írtam le, hogy nem házban, pincében vagy bármilyen zárt helyen kell neki esni.
A világhálón találni bőven, szakcikkeket a GPS témáról, hogy mit hogyan kell...... El kell ezeket olvasni. Nem fogok linkelgetni és magyarázkodni semmit, mindenkinek a maga dolga, hogy ha akar utána olvas. Szóval ez részeről nem vita téma, erről a "beszélgetést" részemről le is zártam.
Szóval ha becsülettel végig olvasod a fórumon az összes GPS vitát bizony kiderül róluk, hogy nagy részben a panelház közepén akartak csodát várni a telefonjukba lévő vevőtől.
-
trobi28
addikt
válasz
Tomacko #22650 üzenetére
Szabad ég alatt még olyan eszköz is fog fixet amibe nincs GPS vevő
Pont olyan helyen kell tesztelni ahol rosszak a körülmények. Hiába navigál jól a mezőn, ha városban meghal.
Csak halkan jegyzem meg, hogy az a készülék amelyikben jó vevő van, még a pincébe is fixet fog pár másodperc alatt (pl L925). Ezt akármikor megmutatom neked -
crok
nagyúr
válasz
Nem, szerintem nem érted hogy működik a LiPo akku. De a lényeg itt most az, hogy ha mélymeríted akkor felgyulladhat - erre *nem* szoftveres védelem van kialakítva, hanem hardware-es: az akkuban van pár alkatrész (nem térnék ki mi és hogy működik) ami *nem engedi* lemerülni (meg egyébként azt se engedi, hogy a mélymerült akkut visszatöltsd..) az akkut és egyszerűen az akku kivezetésein egy bizonyos szint alatt nem látsz feszt terhelés hatására (ezért meg a hiszterézis miatt van az, hogy azt látod, hogy a telefon él mint Marci hevesen aztán se szó, se beszéd egyszer csak kikapcsol, teljesen, de nem leállítja magát, hanem mint ahonnan elvették a tápot, mert tulajdonképpen ez történik; valamint terhelés nelkül épp visszakapcsol de kisvártatva megint ki fog kapcsolni és ez rendben is van így, mert a mélymerült LiPo akku anódjából kiválik a réz és rövidzárat eredményez, márpedig a lítium ha melegszik akkor bizony elkezd nagyon melegedni, amint oxigéndús lesz a légkör mert a rövidzár miatt megolvadt a burkolat elkezd nagyon durván égni). Viszont közben láttam, hogy még írtál - így már az akku lehet hibás, pontosabban pont ez a kis elektronika (a szint amin működik valamiért nem jó, talán valamelyik része rossz). Rá kell kérdezni, hogy az akku része-e a garanciának - amennyire tudom sajnos nem, de egy próbát megér megkérdezni és/vagy a papírokat átolvasni.. [Szerk.] vagy tényleg rossz valamelyik cella és a kis áramkör jól működik és ez az eredménye..
-
arminlok
senior tag
válasz
VAlami nem oké. Garanciába biztos h foglalkoznak vele hiszen nem ugy müködik ahogy kéne.
-
Zollkid100
tag
Addig oké, de ez akkor sem természetes, valamilyen szinten lehet el van kalibrálva, mert mélymerülnie nem szabadna 15%tól lefelé. Tényleg arra hasonlít egyébként az egész szitiáció, mintha a 15%nál már leesne annyira a feszültség mintha a 0%-nál lenne és akkor természetes hogy onnan pillanatok alatt mélymerül és kikapcsol. Remélem valamennyire érthető amit próbálok mondani
Sőt, egyszer olyat is csinált, hogy ment valami 3D játék, és 30%nál fogta magát és kikapcsolt, kiírta hogy lemerült a telefon.
Aztán visszakapcsoltam és ment még vagy 2 órát a telefon és ugyanúgy 30%-on volt a visszakapcsolásnál.
Lehet hogy akksi, vagy inkább a vezérlőelektronikája lenne a ludas? -
crok
nagyúr
válasz
Zollkid100 #22662 üzenetére
Szvsz. ez nem kalibrációs probléma hanem LiPo mélymerülés elleni védelem..
-
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Én küzdöttem a 15%-alatt 10 perc alatt lemerülős problémával.
Nos újrahúztam a romot tiszta telepítéssel, leformáztam még az atyaistent is...
Sajnos a helyzet változatlan. 15% alatt megint csontra lemerült és kikapcsolt nagyjából 10 perc alatt, úgy hogy szinte semmit nem csináltam vele. Ami felettébb fura, hogy amikor feldugtam a töltőre és bekapcsoltam, egyből 17%-ot mutatott... Ami akksi kalibrációs problémára utal, de előzőleg akksi kalibráció után is ugyanezt játszotta. Ötlet?
Garanciában foglalkoznak ilyen problémával? -
Tomacko
őstag
válasz
gabancs #22657 üzenetére
Gondolom elég belőle a legutolsó updete zip-t leszedni meg a Gapps 4.4.4 és a szokásos wipe eljárás TWRP-ben aztán mehet fel ? A 4.4.3 gapps linkje halott is mondjuk
Sanszos, hogyha megjött szervízből, akkor 1 hét teszt gyári rommal, hogy minden működik-e jól, aztán akkor feldobom én is.
Nézegettem én ezt már 2-3 hónapja is, de tudtam, hogy szervízbe adom nemsokára és nem akartam szenvedni a sok telepítéssel meg belakással stb... -
gabancs
addikt
Feltettem a CM11-es ROM-ot. Eddig nagyon tetszik.
-
Mister X
tag
Köszi a válaszokat. Majd még megszülöm magamban mi legyen. Van néhány versenyzőtársa.
-
Tomacko
őstag
válasz
trobi28 #22628 üzenetére
A GPS nem talál jelet sokáig történetre annyit tudok mondani, hogy ezezk 99%-a user error. Nem mindegy az időjárás, nem mindegy a hely, nem mindegy a helyszín...... és még elég sok minden közre játszik a navigálásban. Ennek tessék szépen utána olvasni mindenkinek magának. Még egyszer elmondom, hogy nem a panelház és más egyéb betondzsungelekben kell GPS-t tesztelni, GPS-t szabad ég alatt kell próbálni, felhős, ködös időben a dedikált eszközök sem hozzák a várt szintet.
Az itt "sírók" nagy többsége zárt, fedett helyen próbálgatta, naná, hogy kevés siker volt, aztán meg ide hányták, hogy szar, fos és egyéb jelzőkkel is. Na most ha valaki nincs vele megelégedve adja oda a szervíznek, hogy csinálják meg. Nem itt kell sírni és lehordani egy eszközt ami ha nem hibás akkor bizony oda veri az Xperia S telefonomat is navigálásban, de még a wayteq dedikált GPS eszközömet is.
Tehát aki a siránkozók miatt nem veszi meg a telefont, az bizony irreális vélemények miatt hagy ki egy kellemes, stabilan működő, szerintem szép telefont.
ui: az enyém most szervízben, kijelző cserén, de rossz, selejt minden gyárban készül, az én kijelzőm pedig gyártási hibás volt. Tehát nem a telefont fogom miatta kárhoztatni.
-
cynosure
csendes tag
Gondolkozok rajta, hogy a P6 -ot a páromnak adom, én a Honor 6 -ot néztem ki. Nekem úgy tűnik, hogy kicsit (rossz szó, hogy gagyibb, inkább) egyszerűbb köntösben egy kissebb szuperszámitógép. Vélemény? Hozzáteszem, kb februárban vettem a P6 -ot, és azóta szinte csak PSP -nek használom (játszok, telefonálni napi átlag 5 percet szoktam), meg persze a Waze, ha a szomszéd teszkóba megyek akkoris.
-
Mister X
tag
Sziasztok. A téma összefoglaló elriasztott ettől a telefontól... Kicsit soknak találom az apróbb/nagyobb hibákat. Bár szerintem nagyon emberfüggő kinek mi a hiba és mennyire tud együtt élni vele. A headsetes halkság vonatkozik zenehallgatásra is vagy csak a telefonáláskor jelentkezik ?
-
zsop
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni egy oldalt ahol le van írva,magyarul hogy bootloaderben maradt p6-ot hogyan lehet kihozni?
Egy MIUI v5-re frissítés után csak a Huawei felirat világít folyamatosan. Gyári recoverybe be tudok lépni, de nem sokra megyek vele. Pc-re dugva elindul a Hi-suite, de természetesen nem tud kapcsolódni.
Kösz előre is!!! -
Blood Mage
senior tag
Ha szeretnék használtan egy P6ot venni, van amit érdemes rajta leellenőriznem megvétel előtt?
-
javexify
újonc
válasz
arminlok #22638 üzenetére
Köszönöm a választ! Viszont sok ismerőstől hallottam, hogy a P szérián kívül ne vegyek mást, mert sok baja szokott lenni... például akksi nagyon gyorsan lemerül, valaki egyszer mesélte hogy az antennája romlott el. Dicsérést még nem hallottam Huaweiről a P szérián kívül.
-
-
gabancs
addikt
válasz
fornettisuti #22633 üzenetére
Nem kell elájulni egyetlen mobiltól sem. De a P7 akkor is különb telefon, mint a P6. Nekem P6 van, a fiamnak P7, és cserélnék vele. Persze ugyan az, csak egy kicsit komolyabb vas van benne, és a P6-nál szerzett tapasztalatokat kamatoztatták. Csiszolták, finomították. Maradjunk annyiban, hogy méltó utód. A P6 a maga idejében nem az akkori csúcs telefonokkal volt versenyben, mint ahogy a P7 sem. De nem is baj, hiszen nem erre tervezték.
-
ctibor
senior tag
válasz
fornettisuti #22627 üzenetére
Nincs semmi zavar!
A Huawei OTA service a beillesztett képen szereplő ROM-ot ajánlotta fel a P6S-U06 verziójú készülékhez. Ezek szerint ez a frissítés több verzióhoz is használható.
Nem tudom ellenőrizni, mert nincs szándékomban feltenni.
-
Solad
addikt
válasz
fornettisuti #22633 üzenetére
Nyilván azonos vonal. Viszont a készüléktest sokkal minőségibb érzetet kelt a korábbi (fehér) P6-omhoz képest és a kijelzőváltás is jót tett. A P6S-ben nem tudom változott-e a készülékház, arról nem tudok nyilatkozni.
-
Solad
addikt
válasz
Newlachka #22620 üzenetére
Rendben. Veszel egy autót. Rossz a rádió. Ne vidd szervizbe, hisz nem szórakoztató központot vettél hanem autót. Zene nélkül is el lehet vele jutni A-ból B-be. Hisz a T-modellnél még ez volt a cél. Az új autódnál is az,
de jöttek velejáró pluszok. De attól még nem hűtőházat vettél, minek a klíma és még sorolhatnám.Nem az volt a probléma a srácoknál, hogy nem egy dedikált gps szintjén működik a telefonban lévő, hanem az hogy annál is rosszabbul működik mint a többieknél ugyanebben az eszközben.
Hol van az leírva, hogy a telefon nem használható GPS-ként? Ha le van írva, linkeld be...
A telefon bármelyik részegysége, esetleg funkciója lehet hibás, most itt épp a GPSről van szó de ez nem befolyásol azon, hogy ha valami nem működik aminek elviekben kellene, akkor az javításra/cserére szorul.
(#22628) trobi28: Én is gyönyörűnek találtam (és találom is), tartottam tőle hogy mire fogom tudni cseréltetni. Aztán megkaptam a P7-et, és egyszerűen játéktelefonnak tűnik mellette a régi (senki ne vegye sértésnek, a szemléltetés miatt fogalmaztam így), nagyon meg vagyok vele elégedve! És igen, a P6-tal is meg voltam, szuperül működött a GPS
-
javexify
újonc
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok. Kinéztem a Huawei P6-ot és a Huawei G6-ot.
A kettő közül melyiket ajánlanátok? Tudom hogy a P6 drágább meg jobb hardverben, de tényleg megéri +20ezerért a P6? -
gabancs
addikt
Nagyon felhígult ez a topic, sajnos. Túl sok a hülye!
-
marilllyo
veterán
Próbálok pártatlan maradni.... Az öcsém lumia 920-asa nagyjából árban hasonló kategóriában van ezzel. Tökéletes GPS, tökéletes fényképek. Pedig az is csak egy telefon. Azzal meg más gondok vannak.
A szerviz nem jelent minden esetben megoldást.
Itt van például az enyém. Swiftkey, TouchPal lassú, értesítések sokszor nem jönnek. Ezzel nem fog a szerviz foglalkozni. Pedig működnie kéne. -
trobi28
addikt
válasz
Newlachka #22626 üzenetére
Sokan arra panaszkodnak, hogy nem talál jelet sok idő után sem. Ezen értettem azt, hogy szerintem használhatatlan, de biztos van olyan is akinek müxik
De nem akarok offolni, és főleg úgy fikázni egy készüléket, hogy nem is használtam.
Csak olvasom egy ideje a topikot, és ez jött le a sok panaszból.
Egyébként nagyon szép ez a telefon, Mediában megfogdostam, és nagyon megtetszett, de ilyen kompromisszumokkal..... -
trobi28
addikt
válasz
Newlachka #22620 üzenetére
Csak azért szólok bele, mert én is szemeztem ezzel a készülékkel, de oly sok rosszat olvasok, hogy elment a kedvem
Nincs igazad, mert a vevő kifizette a GPS-t, kifizette a kamerát, soroljam?
Benne vannak, csak használhatatlanok
Na nehogy már a vásárló a hibás mert elvárja, ha már kifizette működjön is!!!
3310-es Nokiába nem fizettem csak a telefonért meg az SMS-ért
Jelenleg Lumia 925-öt használok, patent a GPS vevő, fotóban kevés vas szorongatja meg, soroljam?
Jogos a kérdés: akkor miért váltanék?
Csak, mert jó az újdonság
Druszám -
Newlachka
őstag
nem jogos
ez telefon nem gps vevő, így ne várjon el csúcsteljesítményt.Az eszközt nem gps vevőnek vette hanem TELEFONNAK.
Sehol nincs leírva,hogy gps vevőként is kitűnően üzemel.
VAgy ha le van akkor linkeld be.
vitát zárjuk le.Aki úgy érzi rossz vigye be garanciába.
még egyszer leírom amit kb 200 hsszel ez előtt.
EZ TELEFON nem fényképező,nem psp,nem gps. Ehhez mérten panaszkodjatok.
Példa: nokia 3310 telefonálás volt a cél. ennél is az de vannak egyéb velejáró pluszok.
nem psp-t vettél telefont, nem tükörrefis fényképezőt vettél hanem telefont. folytassam? -
Solad
addikt
válasz
djbelo #22618 üzenetére
De kulonbseg van akozott hogy gyenge minosegben fotoz vagy egyaltalan nem lehet fenykepezesre hasznalni. Vett egy eszkozt amiben van gps. Ha nem mukodik, akkor legyintsen csak ra, hogy ugyia csak telefon es hagyjuk? Az eszkiz nem azt tudja amiert fizetett. Jogos a felhaborodas es a szerviz.
-
djbelo
senior tag
Így be kell adni szervizbe ott biztos meg tudják oldani! Bocsi, csak azért írtam mert állandóan visszatérő téma a GPS! Tudom,hogy sokkunknak nincs pénze külön gps-re! De én úgy gondolom, pl a fotónál is, hogy ez a telefonfotók csak "amatőr" fotózás! De ez az én véleményem! Tudod sokan azt várják a telefontól,hogy olyan minőségben tudjanak fotózni vele mint egy profi géppel! Nekem sem tetszik pl a fotó minősége a P6-nak, de sose panaszkodtam rá! Ilyen ennyit tud! De nem is a fotózás miatt vettem.
Más: Feltettem a B520 romot eddig hibátlan megy minden,még próbálgatom!
-
Tomacko
őstag
Nem. Ő arra próbált célozni, hogy ha valami nem hozza azt a szintet mint egy céleszköz és néha mégcsak az alsó szintet is alig üti meg a minősége, akkor nem a fórumot kell "telesírni", hanem be kell adni szevízbe. Nekem egy éven át pl. a kijelzőmön lévő hiba nem irritálta annyira a szemem, hogy be adjam szervízbe (egy ponton elszineződött egy pata lenyomat formában nagyjából 1x1 cm hleyen bárhol érintettem meg a kijelzőt, a folthoz köledve persze egyre erősebb volt a folt fénye) mert ezen felül 100%-n teljesített a telefon. Soha egyetlen ujraindulása sem volt magától, a GPS is hozta a telefontól elvárható szintet (magyarul normális körülmények közt 95%-ban fogott jelet azt is pontosan megtartotta), a kamera is nagyon jól működik, a GSM és NET hálózati része is tökéletes, a WIFI pazar. De most mivel ebbe a hónapba lejár az első év kénytelen voltam beadni szervízbe kijelző cserére. De evvel a problémámmal sose jöttem ide, hogy jajj de rossz. Úgyis az egyetlen megoldás az ilyen és hasonló bajokra a szervíz. Legyen az a probléma GPS, WIFI, GSM modul, vagy bármi. Ha egy adott része a telefonnak több ROM-l, programmal, is ugyanazt a hibát, gyenge minőséget hozza továbbra is, akkor azt sajnos szervízbe kell adni. Sajnos úgy tűnik, hogy ez sokaknál nem alap dolog, nálam és jópár embernél viszont igen, és baromira idegesítő mikor ezen alap tényeken más emberek rágódnak...... Nem szabad, be kell adni a szervízbe és ott megoldják. Ez a dolguk, ehez értenek, ezért kapják a fizetésüket. Nekem sincs túl sok bizalmam idegenek kezébe adni bármit is, de néha elkerülhetetlen. Alapból én is avval kezdem természetesen, hogy megpróbálom magam megoldani a problémát, aztán ha nem jutok vele eredményre, egy hozzáértő kezébe adom.
Ne vedd magadra egyáltalán ezt a hosszúra nyúlt monológot. De egyszerüen csak jött szépen sorba miután megírtam az első sort.....
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Valamiért a gépem nem ismeri fel a telefont.
Mi lehet a gond? -
stilo18
addikt
Párom óra widgetjeivel lenne egy kis próbléma:
A DigiClock widgetet ha kirakja, konkrétan kint van a főképernyőn, viszont nem látszik, próbálkozott még pár másikkal, de azok meg megállnak ha lezárja a képernyőt.
A gyári illetve Yahoos megy...Valakinek valami ötlete mi lehet a probléma?
-
ctibor
senior tag
Újabb OTA frissítés a P6S-re (dual SIM): B606. A mérete 540 MB. Teljes ROM-ként még ezt sem adták ki.
Az előző, B605-öt visszavonták.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari