- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
igali
tag
Lehet, hogy mások már kérdezték...
4.4 azaz KK alatt a Facebook Messenger felugró ablaka nálam eltűnik, 4.2.2 B132 build-nál ilyen gond nem volt. Ez a Messenger, vagy a KK hibája? Lehet ezt valahogy orvosolni?
A build.prop fájlban már átírtam azt a sort, amivel a Beállításokban látható az Értesítéskezelő, és abban engedélyezve van a Messenger...Ti melyik SMS kezelő alkalmazást javasoljátok, ami 160 karakterként számol el egy SMS-t, 1 betű= 1 karakter ,normális, helyes, magyar karaktereket is lehet használni? 4.2.2 alatt a HandCent SMS-t használtam, de ezen képtelen normálisan működni, mindig elfelejti, hogy az maradjon az alapértelmezett, kb 20perc múlva már nem is "emlékszik" rá.
Az oldallal kapcsolatban: Telefonon is a Google Chrome böngészőt használom, szinkronizálva van a gépi böngészővel, de telón képtelenség bejelentkezni az oldalra, arra hivatkozik, hogy "MEGVÁLTOZOTT A BELÉPÉS MÓDJA..." Igen, ok értem én, gépen emailcímemmel, jelszavammal szépen betudok lépni, de telón viszont nem, pedig teljesen ugyanazt nevet, jelszót írom be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest