- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sanyi.mTs #1199 üzenetére
1.
Szerintem igen, de attól is függ, hogy mit keresel.2.
Igazából szerintem minden márkánál ajánlott, illetve jobb a general. Viszont nem minden márkánál létezik ilyen változat, mert van ahol ugye desktop programmal lehet újratenni a szoftvert.OTA az Huawei -nél a legtöbb esetben 300-600 mega között szokott lenni. A generál verzió azt jelenti, hogy több fájlt tartalmaz, illetve bootloop -ból is vissza tudja hozni a telefon (kivéve ha nem végezted ki teljesen). Vagy akár custom ROM -ot, recovery -t is gyorsan vissza lehet így állítani, ahogy a ROOT -ot is.
Tulajdonképpen azért generál, mert regenerálja a rendszert. Több fájlt telepít a frissítés során, így kb. esélytelen, hogy telepítés során hiba lépjen fel. Amúgy a generál verzió mérete (kicsomagolva) 2 giga környékén szokott lenni.
Maga a művelet nagyon egyszerű, meg segítünk is, ha valamit nem értesz.
3.
Nem tudok ilyenről. Hibás darabról hallottam már, de mondhatni normális dolog, hogy néha becsúszik egy-egy, de széria hibáról nem tudok. Sárgulás nincs, ahogy a melegedést is mellőzi a készülék.4.
Huawei szervize a TeleMax, ami nem lehet ismeretlen a piacon, mert elég sok márkát lát el. Weboldal.5.
Év végén várható rá Lollipop, utolsó negyedévben fog érkezni.6.
Erre válaszoltam feljebb.(#1201) vegytek:
Attól függ mit keresel, mi a fontos.G7 javára írható a nagyobb, 5.5 colos kijelző (ha valakinek ez fontos), illetve jobb üzemidőben. A többi a P7 felé hajlik, szerintem.
sonice:
Azt nem csinálják meg garanciában.Hogy sikerült Nillkin ellenére is betörnöd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Túra és kirándulás topic
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W