Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Sanyi.mTs #1199 üzenetére

1.
    Szerintem igen, de attól is függ, hogy mit keresel.

2.
    Igazából szerintem minden márkánál ajánlott, illetve jobb a general. Viszont nem minden márkánál létezik ilyen változat, mert van ahol ugye desktop programmal lehet újratenni a szoftvert.

OTA az Huawei -nél a legtöbb esetben 300-600 mega között szokott lenni. A generál verzió azt jelenti, hogy több fájlt tartalmaz, illetve bootloop -ból is vissza tudja hozni a telefon (kivéve ha nem végezted ki teljesen). Vagy akár custom ROM -ot, recovery -t is gyorsan vissza lehet így állítani, ahogy a ROOT -ot is.

Tulajdonképpen azért generál, mert regenerálja a rendszert. Több fájlt telepít a frissítés során, így kb. esélytelen, hogy telepítés során hiba lépjen fel. Amúgy a generál verzió mérete (kicsomagolva) 2 giga környékén szokott lenni.

Maga a művelet nagyon egyszerű, meg segítünk is, ha valamit nem értesz.

3.
    Nem tudok ilyenről. Hibás darabról hallottam már, de mondhatni normális dolog, hogy néha becsúszik egy-egy, de széria hibáról nem tudok. Sárgulás nincs, ahogy a melegedést is mellőzi a készülék.

4.
    Huawei szervize a TeleMax, ami nem lehet ismeretlen a piacon, mert elég sok márkát lát el. Weboldal.

5.
    Év végén várható rá Lollipop, utolsó negyedévben fog érkezni.

6.
    Erre válaszoltam feljebb.

(#1201) vegytek:
    Attól függ mit keresel, mi a fontos.

G7 javára írható a nagyobb, 5.5 colos kijelző (ha valakinek ez fontos), illetve jobb üzemidőben. A többi a P7 felé hajlik, szerintem.

sonice:
    Azt nem csinálják meg garanciában.

Hogy sikerült Nillkin ellenére is betörnöd?

Új hozzászólás Aktív témák