- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Képzeld a minap telepítettem egy x2 5600+-os gépet. XP és az alap driverek után fetoltam neki az MPC-HC-át és akadt rajta a Dr. House Xvid! A te logikád szerint akkor szar a vas mert még az xvid-et sem viszi? A logikád erősen hibás! A player a saját codekével nem bírt vele. Feldobtam a legújabb k-lite csomagot, de nem úgy mint a vak borjú hanem erősen tweakelve és az ffdshow már tete is a dolgát.
Az pedig elég erősen User error ha valakinek egy 1080p-s mkv szaggat a 4850e-n. Vagy beállítás vagy szar a film. Nincs olyan normális 1080p-s mkv amit ne lehetne lejátszani vele. Ami nem normális azt pedig erősebb gépekkel is művészet. Ha valaki belefut egy szarba az keresse meg a filmet egy másik RIP csapattól. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest