Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kantorpe
tag
Nekem tetszik.
Csaptam is nagyot a homlokomra amiert nekem nemjutott eszembe hasonlo.
Aztan eszemebjutott, hogy aki hulye az fizet, akinek esze van az epit
Azota nem htpc hazakat nezek
Tanits tovabb minket mester.

-
Yess! Atom jó megoldások halomban :-)
Mondjuk lehet jó lett volna valami rendesebb drótot használni a PS/2 - es cumóhoz, és kevesebb idegbaj :-)
-
tomcs
őstag
ddr-nel nem a slot a baj hanem a memoriavezerlo, ami amd-nel biztosan a prociban van, szoval amd-nel kizart hogy am2 ddr-el vagy 939 ddr2-vel menjen. intelnel nem tudom, notikbol mintha lattam volna ddr-es meg ddr2-es gepeket is valamelyik az utolso pentium m-nel, de nem neztem utana, lehet csak katalogus eliras volt.
-
KISDUCK
addikt
Tök zsír!
az a kapcsolos gombos dolg ránézésre igy éjfél elött elég necces munka, várom a következő irást az alaplap meg a többi beszereléséről, nagyon érdekel a dolog
(én nem vágnák bele ekkora operációba, nekem elég ha gépen nézek filmet és nagy ritkán rádobom a tv-t)mellesleg tud valaki olyan alaplapot amin van DDR memoriának slot (ha DDR2-es van rajt pluszba az is jó, de DDR a fontosabb) és van rajt AGP*8 és PCI Express is? /a hibrid hajtás a lényeg/ és ha amd-s sockett am2-es intel tekintetében meg megegye a core 2 duot, szal valaki tud ilyet?
-
Rossi
addikt
Fain. Várom a folytatást.

-
Vladi
nagyúr
Az igen! Szép munka.

-
tomcs
őstag
Kepek nekem nem jelentek meg mind, inkabb atraktam masik szerverre
-
cizoe
őstag
Nagyon jó, grat! Ha egyszer végre rászánom magam egy építésre, sok hasznát fogom venni. thx

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest