Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kantorpe
tag
Nekem tetszik.
Csaptam is nagyot a homlokomra amiert nekem nemjutott eszembe hasonlo.
Aztan eszemebjutott, hogy aki hulye az fizet, akinek esze van az epit
Azota nem htpc hazakat nezek
Tanits tovabb minket mester.

-
Yess! Atom jó megoldások halomban :-)
Mondjuk lehet jó lett volna valami rendesebb drótot használni a PS/2 - es cumóhoz, és kevesebb idegbaj :-)
-
tomcs
őstag
ddr-nel nem a slot a baj hanem a memoriavezerlo, ami amd-nel biztosan a prociban van, szoval amd-nel kizart hogy am2 ddr-el vagy 939 ddr2-vel menjen. intelnel nem tudom, notikbol mintha lattam volna ddr-es meg ddr2-es gepeket is valamelyik az utolso pentium m-nel, de nem neztem utana, lehet csak katalogus eliras volt.
-
Tök zsír!
az a kapcsolos gombos dolg ránézésre igy éjfél elött elég necces munka, várom a következő irást az alaplap meg a többi beszereléséről, nagyon érdekel a dolog
(én nem vágnák bele ekkora operációba, nekem elég ha gépen nézek filmet és nagy ritkán rádobom a tv-t)mellesleg tud valaki olyan alaplapot amin van DDR memoriának slot (ha DDR2-es van rajt pluszba az is jó, de DDR a fontosabb) és van rajt AGP*8 és PCI Express is? /a hibrid hajtás a lényeg/ és ha amd-s sockett am2-es intel tekintetében meg megegye a core 2 duot, szal valaki tud ilyet?
-
Rossi
addikt
Fain. Várom a folytatást.

-
Vladi
nagyúr
Az igen! Szép munka.

-
tomcs
őstag
Kepek nekem nem jelentek meg mind, inkabb atraktam masik szerverre
-
cizoe
őstag
Nagyon jó, grat! Ha egyszer végre rászánom magam egy építésre, sok hasznát fogom venni. thx

Új hozzászólás Aktív témák
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest