- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sonarr és Radarr
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- SCYROX V6 gamer egér
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Köszi a segítséget.
-
_q
addikt
-
_q
addikt
Sziasztok!
Ilyen hibáról hallottatok már, hogy ha egy új rom kerül a telefonra, akkor nem működnek a szenzorok (giroszkóp, közelség érzékelő)? Vagy ez egy hardveres problem lehet?
-
_q
addikt
Sziasztok.
A telefonom airplane mode-ba ragadt. Tudtok segíteni? Köszi. -
_q
addikt
Felraktam a venom 4.0.2-t. Jól látom, hogy a mass storage továbbra se működik. Van még egyéb más ami nem teljesen jól funkcionál?
-
_q
addikt
válasz
vatoteam #31778 üzenetére
Ha alaphelyzetbe megnyomod a hívás ikont, akkor beadja hogy "híváslista" "telefon" "emberek".... füleket. Eddig a "telefon" fülön ott voltak a hívható számok most meg üres. Csak ha az "emberek" fülre lapozok ott látom a mentett telefonszámokat. Eddig pedig a "telefon" és az "emberek" fülön ott volt mind kettőn. Ezt nem lehet visszahozni?
-
_q
addikt
Viper 4.0.0 rom-nál valahogy meg lehet csinálni, hogy ha rámegyek a telefon ikon-ra akkor mint az eddigieknél is beadja egyből a neveket? Most ott semmi nincs, csak előző hívások. A telefonkönyv csak az "Emberek" fülnél van nem úgy mint eddig.
-
_q
addikt
válasz
Kiss67 #31698 üzenetére
Először én is úgy csináltam és nem működött a hívás. Nem engedte a pin kódot beírni. Ahogy írtam úgy már ment rendesen. Szerintem jó lett. Gyors. Amit az előző verzióban megszokhattunk "plusz, viper dolgok" itt is megvannak és szép lett. Eddig nekem tetszik, de nem volt még időm sokat tesztelni.
-
_q
addikt
válasz
Kiss67 #31696 üzenetére
Tegnap raktam fel én is a Viper Romot. Ahogy írtad azzal menni fog szépen. Én annyit változtattam rajta, aztán lehet hülyeség volt és én gondolom rosszul. Kiemeltem vastagon, amivel másabb volt az, ahogyan én csináltam. Most működik szépen az alábbi leírási sorrend végrehajtása után:
- Leszedtem a ViperX 4.0-át
- Letöltöttem a ViperX Kernel Flasher-t is
- Felmásolom a telefonra a ROM-ot
- Bemegyek recovery-be a telefonon
- Wipe-nál teljes wipe, cache, data, android, system stb.
- A telefont csatlakoztatom a PC-hez Fastboot módban
- Elindítom a kernel flasher-t
- A kernelt flashelem a ROM-ban található Boot.img-el
- Bemegyek recovery-be a telefonon
- Install a ViperX 4.0 ROM, de úgy hogy itt nem a perform wipe-ot választom, hanem azt hogy ne legyen semmi wipe, asszem ez az első opció volt, valamint full installt választottam egy következő menüpontnál és végül mikor kérdezi azt választottam, hogy a viperesek által ajánlott kernelt haszálom -
_q
addikt
A sense 5-ös venom x esetén más is tapasztalta, hogy repülő gép módba befagy és nem lehet pinkódot se beirni?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy megbízható sense 5-ös romot?
-
_q
addikt
válasz
enginev3.0 #27690 üzenetére
Levágtam egy tavalyi sim-et méretre. Ezt "beismerte" csak ugye nem volt használva 1 évig így le lett tiltva, de pin kódot kért stb. Viszont ami 6 éves sim annál nem ismeri be nem kér pinkódot.
-
_q
addikt
Üdv!
Régi típusú, kb 6-8 éves sim kártyát micro sim-re alakítottam de a telefon nem ismeri be? A régi sim-eket nem lehet méretre vágással használni a micro sim-et igénylő kártyákkal?
-
_q
addikt
Üdv!
Adott egy HTC One X 16GB-os telefon a következő "hibával":HTC One X 16 GB, less than 6 months old, bought in India. Phone had no problem until 2 days back when I returned form Spain. It was on mobile date roaming while in Spain and on the flight I put it in flight mode. When I switched it back on in UK it shows "disconnected as service not available" although able to recognize the sim card, and able to select network APN settings automatically but no phone or 3G signal. Works on home WI-FI as usual. I have been through all forums possible and tried to do what I could understand but no change. I have even flashed it back to stock as it was rooted before and reverted to original settings. My understanding is its a problem with the radio of the phone somehow stuck in roaming mode and not catching UK networks. I am no expert in this matter but might be a simple job for someone who knows more.
Magyarul röviden össze foglalva. Az illető angliában használta az eredetileg indiában vásárolt telefont, semmi baja nem volt vele, elment spanyolországba romingra állította a telefont utáni vissza ért angliába és azóta nem működik a hálózat. Próbált romot cserélni és továbbra se jó. Ha lehet neki hinni és tényleg csak ennyi történt, akor szerintetek mivel lehetne orvosolni a problémát vagy mi állhat a dolog háttérében? Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával