Új hozzászólás Aktív témák
-
zordokin
csendes tag
Sziasztok.
Haver most vett egy ilyen "telefont" de még nekem az SIII elmegy három napig neki ez este hatra csontmerül.Jótanácsok neki(??) romolásokat kikerülve mert gyárin akarja használni a garancia miatt mint én.
Előre is köszönöm.
-
hurrikan
addikt
válasz
LouiS22 #16287 üzenetére
Csak félreértettem amit írt.
Azthittem azt írta hogy az ICS-s Hboot-al felmegy.De egy valamit nem értek....
4.0.4-el is változott a H-BOOT, nem?
És az OTA frissítés ment nyitott bootloaderen is, csak a gyári recoveryt kellett hozzá visszatenni. Tehát tudta cserélni magának a H-BOOT-ot nyitott állapotban is.
Most akkor miért nem megy? Lehet hogy akkor most az OTA sem fog menni nyitotton?[ Szerkesztve ]
-
I-S-T-I
tag
-
Pityukaka
tag
Tapasztaltatok már olyat, hogy vmi alkalmazásból kezdőképernyőre visszalépéskor az jelenik meg, hogy "Betöltés" és homokórázik úgy kb. 1 percig. (Úgy tapasztalom, hogy főleg Galériából visszalépéskor, a középső "hardveres" gomb megnyomásakor.) Kicsit idegesítő, főleg, hogy egyre gyakrabban csinálja, naponta 3-4szer biztosan... Kezdek lassan kiszeretni belőle, annyi bosszantó aprósággal lep meg, pedig még csak 1 hónapos sincs...
-
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #16272 üzenetére
A wifi antenna probléma megoldódott, de miután már másodjára könnyebb kibontani, takarítás céljából már szedtem szét többször is. Elég gyakran használom koszos helyeken is és könnyen elpiszkolódnak a pici nyílások. Egy nagytakarítás sűrített levegővel csodákra képes.
Ja és igen, csak a sajátomat, nem vállalok semmi fusit. -
Caaabi
senior tag
adownladerrel tökéletesen megy, és letöltési korlát sincs ( sebességet illetően ) szerintem a legjobb torrent kliens androidra
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Valaki próbálta a torrentezést a telón? Csak mert nekem nem töltött semmit sem az utorrent és nem tudom, hogy csak nálam vmi nem okés vagy teljesen használhatatlan ez az alkalmazás?
-
Caaabi
senior tag
Hasznos hsz volt köszönöm szépen, megfogadjuk a tanácsot ! Annyi kérdésem lenne, hogy már több mindenkéit csináltad e vagy a sajátodat kellett többször szétszedni ? Ha sikeresen odaforrasztjuk a drótot akkor az már időt álló remélem..
(#16271) CB : neked is köszönöm a válaszod, rosszul kerestem youtuben mert csak ezt az egy szétszedős vidit találtam, de így ahogy te írtad ha beírom a keresőbe valóban több találatot ad ami szintén hasznos !
-
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #16269 üzenetére
Én már szedtem szét többször is és szintén forrasztottam a wifi antennát. Relatíve könnyen lejött a burkolat, de ne használjatok semmilyen szerszámot (csavarhúzó, kés stb.) mert könnyen sérülhet mind a burkolat, mind a kijelző üvegje. A két alsó sarkán kezdjétek a kibontást, feljebb már könnyebb, legfeljebb a ragasztó csíkok fogják kicsit jobban, azokat óvatosan kell széthúzni. Az összekötéshez valami vékony vezetéket használjatok, pl a riasztó kábel 0.22mm-es vezetéke tökéletes, mert vékony és sodrott, könnyű lesz belehajtogatni összerakásnál.
Összeszerelésnél a bekapcsoló és a hangerő gombok műanyag lapkáira kell vigyázni, hogy ne mozduljanak ki a helyükről miközben teszitek össze. És ha már szét van szedve, érdemes kitakarítani, a hangszóró, mikrofon környékét is. -
Caaabi
senior tag
sziasztok, sikerült találnom Miskolcon egy ismerőst aki meg tudná csinálni nekem a wifis problémát, ezen videó segítségével, annyi kérdésem lenne, hogy aki már csinálta, mit javasol a szétszedéshez ? Én egyszer már nekiálltam, de csak az alsó részt sikerült kipattintani, felül már nem akartam tovább feszegetni, mert féltem h eltörök valamit, esetleg ha elötte melegitem kicsit a telot hajszáritoval vagy bármivel akkor esetleg könnyebb lesz szétszedni ? vagy amelyikőtök sikeresen megcsinálta már a forrasztásos drótos dolgot hogy tudta könnyedén szétszedni ugy a telefont hogy nem keletkezett benne kár ? összerakni ahogy nézem valamivel már könnyebb mert csak felül beillesztem aztán bepattintgatom a helyére, de biztos van valami kis trükkje amivel könnnyebb a szétszedése és erre lennék kíváncsi, valamint esetleges tapasztalatokra, tippekre mire kell odafigyelni még, előre is köszönöm a segítő szándékú hsz.-okat!
-
-FreaK-
veterán
Na fentvan a hivatalos OneX JB rom, az OrDroidX 6.0.0 képében. Akik kinyitották a bootloadert azok már fel tudják tenni mert megy az 1.28-as HBOOT-al is, persze annak is korlátozott a CID listája, de a legtöbb itthon forgalomban lévővel megy.
Advanced Power Menu meg 5x6os App drawer már van rá, meg %os battery mod is.[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Nem is lepődtem meg.
Minden esetre a "beteltem az 1-2-3 gigás játékokkal" élmény itt előbb bekövetkezik.[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Ha az ember gariztatni viszi vissza a telefonját, le kell gyalulni róla mindent? Esetleg hard reset?
Még eddig sose gariztattam... -
Hegasus
senior tag
Van köztetek esetleg olyan akinek van nexus7-e a one x mellett? Mert beteltem 1-2-3 gigás játékokkal, és akkor inkább már nagyobb képernyőn játszanék. Csak mert e szerint az írás szerint a gpu-t 100 Mhz-el csökkentették a nexus7-ben, és ez láthatóan befolyással van az fps-ekre? Tapasztalt olyasmit hogy például a shadow gun megröccen a one x-hez képest(vagy egyéb "normál" tegrás készülékhez képest)? Vagy igazából lényegtelen, mert olvastam, hogy még tuning rekordot is döntött a nexus7, de az csak a cpu-val vagy volt abban gpu is, tehát a gpu-t is fel lehetne húzni 520-ra vagy tovább is? Esetleg valaki már meg is tette?
[ Szerkesztve ]
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan oldalt vagy oldalakat ajánlani, ahol tokokat, kijelzőfóliát tudnék rendelni??
Már nézegettem párat, azért kérdezem, hátha van valami bevált webshop
-
BenHans
addikt
Ha 'Tárolás'-ban kiválasztom a gyári adatok visszaállítását, de nem pipálom ki az összes adat törlését akkor ugye a zenék, videók és képek nem törlődnek.
Bocs a hülye kérdésekért csak már belebonyolódtam a belső memóriába hogy melyik az "sd" rész és mi hol van... valaki legyen szíves leírni mert szeretnék biztosra menni hogy mit hova ment a telefon és hogy nem fogom e szálanként kitépni a hajamat ha véletlenül törlök vmit...
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Érdekes....
olyan mitől lehet, hogy egy hónapok óta rendesen működő játék most indítás után 7-8másodperc múlva állandóan kifagy.....?
Újraindítás sem segít semmi.... újratelepíteni meg nem fogom mert akkor veszenk az adatok minden más telefonon megy csak ez csinálja.... -
la_cc
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani navigációt a telóhoz? Valami megbízható kellene, lehetőség szerint iGo-szintű.
Tudnátok ajánlani ingyenest és fizetőset is?
Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
HTC One X (international) Jelly Bean roll out begins[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
A HOX hova menti a játékok és egyéb programok adatait, és hogy tudom őket majd visszaállítani, mert JB előtt szeretnék egy resetet, hogy minden rendben legyen de nem szeretném ha elveszne pl, a NOVA3 összes szintje amit már megcsináltam
1000köszi -
zsofzsof12
csendes tag
Pár kérdésem most hogy jön a frissítés, korábban már kérdeztem:
-Van pár moddolás az X-emen, értesítési sáv csere, SENSE törölve, kis média tuning, ráfrissíthetek attól OTA-n? Nem fog gondokat okozni?
-Ugyebár 4.0.4-re lehetett frissíteni nyitott bootloadert is OTA-n, csak vissza kellett tenni a gyári recovery.img-t, ez most is működni fog? Nem üthetem ki végleg a cuccot?
-Gyári recovery.img-t honnan tudok letölteni? -
-FreaK-
veterán
Azt tudja valaki hogy mennyi idő múlva jött ki a 2.17-es kernel source az első OTAkhoz képest?
Igazából ezt várom már (vagyis a custom kerneleket) -
Pityukaka
tag
válasz
LouiS22 #16221 üzenetére
amikor újra felraktam a widgetet, felkínál vagy 10 nagyvárost (Tokió stb.), de nem magyar helyesírással (hanem Tokyo), és ott a legvégén már Budapesta szerepel. Úgy tűnik, nem kezeli a magyar nyelvet a widget a az android+sense frissítésem óta....
Próbáltam már mindent a beállításokban, nem tudom kicserélni a városnevet helyesre. -
LouiS22
veterán
Mielőtt nagy vitatkozás kezdődik:
1. azt kérdeztem, hogy kolléga az automatikus helymeghatározást használja (amihez az infókat a cellákból nyerik a telefonok)
2. vagy a telefonban előre szereplő listáról választja ki a helyszínt.Olyan egészen biztosan nincs, hogy egyik telefonnal így, másikkal úgy.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
Pityukaka #16218 üzenetére
Természetesen mindkettőn, amennyiben a mobilhálózat alatt a mobilnetet érted (egyszerűbben: internetkapcsolat kell hozzá).
Várj egy kicsit: te manuálisan adod meg Budapestet mit helyszínt? Miért nem bízod a telefonra, pontosabban a szolgáltató által küldött adatokra, hogy megadja a helyszínt? (a cellák szórnak bizonyos helyszín információt). Ha utóbbival is Budapesta, akkor sanszos, hogy Vodafone-nál van valami elkúrva.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
Pityukaka #16214 üzenetére
A leggyorsabban talán úgy, hogy kukázod a widgetet és újra hozzáadod, ott meg fogja kérdezni, hogy akarod-e a teljes képernyős animot. Majd a beállításokban állítsd be a frissítés rendszerességét.
Ez a Budapesta melyik szolgáltatónál jön elő? Már más is emlegette így...
-
Pityukaka
tag
Sziasztok!
Az időjárás widgetemmel van kis gondom. Tudja vki, hogyan lehet visszavarázsolni a képernyőfeloldás utáni animációkat (köd, eső, ablaktörlő)? Magától megszűnt, sztem összefüggésben lehet a legutóbbi frissítéssel, amit csináltam. És vmiért átállt budapesta-ra, és nem tudom hogy kell visszaállítani budapest-re. és nem is nagyon akar automatikusan frissíteni. Köszönöm előre is. -
bullapo
tag
-
szmorocz
csendes tag
A frissítés menetével kapcsolatban tudunk valami problémát?
Értem ez alatt, hogy a 4.0.4 frissítés szépen felment, de a 4.1 után nem szükséges gyári visszaállítás?Mert pl. Sony Neo-n ICS -re frissítésnél, ha nem volt utána gyári visszaállítás, akkor utána bugzott/lagolt keményen. És ott azt írták, hogy azért, mert így biztonságosabb
volt a frissítés. Nem volt utólagos cache törlés, meg hasonlók.
[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
kulso gps eszkozt csatlakoztatott mar valaki, mondjuk bt-n keresztul?
-
lcee79
addikt
HTC One X sees Jelly Bean rollout in Taiwan and Singapore
Remélem ide is jön most már...
-
lcee79
addikt
válasz
-=Starwing=- #16205 üzenetére
Azt írja kiállítási darab. De elég jó ár, akkor is, főleg a T-Mobil-os 160.000-hez képest
-
-=Starwing=-
tag
Ehhez az árhoz mit szóltok?
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
De 3G-n van folyamatosan...
Wifi be sincs kapcsolva, GPS meg eddig is be volt mindig
és csak pár hete kezdte el ezt....
Még csak 3G/EDGE közti váltás sem jöhet szóba, mivel Eger központjában fullos 3G/HSDPA van.
Új appot lassan egy hónapja hogy nem telepítettem, tehát az sem lehetséges hogy bezavar valamelyik, ha csak el nem cseszték valamelyiket egy frissítéssel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)