Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz I-S-T-I #9581 üzenetére
1. Max egy volume locker programot felteszel, ami zárolja a hangerőt, vagy taskerrel is megoldható. Amúgy ha a képernyő ki van kapcsolva, akkor nem tudod elállítani, ha meg be van akkor jó eséllyel észreveszed, mert pittyeg
Engem a volume locker zavart, ezért köztes megoldásként azt csináltam, hogy egy program (volume ace free) 1x1-es widgetben mutatja a hangerőket a home-on, így rögtön látom, ha elállítódna.2. Tudtommal nincs. CID getterrel megállapítható a cid, de csak az a tuti, ha megy másik szolgáltató simjével.
[ Szerkesztve ]
-
Emilchen
tag
válasz I-S-T-I #9581 üzenetére
Két hete vettem a Vodánál a telót. Mikor kérdeztem, hogy független-e, az eladó azt mondta, hogy nem tudja, de ha nagyon kíváncsi vagyok rá, menjek be egy másik szolgáltatóhoz és kérjem meg az ügyintézőt, hogy tegyen bele egy másik simet és ha működik akkor független. Kérdeztem, hogy ezt nekem másutt megcsinálják-e, ezt mondta, nem tudja, de ha egy Telenoros telót behoznának hozzá, ő megtenné.
-
zezoka
őstag
válasz I-S-T-I #10809 üzenetére
Hát igen, lehet itt "aratni", ezt utálom sokszor. Olyanokat hasonlítanak össze, h sokszor égnek áll a hajam: pl sokszor egyik telón szinte minden be van kapcsolva, minden fut, felső sor tele mindennel, térerő, wifi, 3G, másik telefon meg épp bekapcsolás után, sim kártya nélkül, kikapcsolt wifivel. Bár most elvileg "egyenlő eseéllyel boot után" volt. De kíváncsi vagyok pl le volt-e frissítve, meg mennyi minden indul boot után.
Frissítések után is csináljatok egyet!
Meg azt is kéne nézni, h a Sense azért kajál, egy "kopasz" androiddal összehasonlítani... Enyémre is raktam már mezei Android felületet, jobban szedte a pacskerokat. Szóval azt is kéne nézni. Oké, mondhatnánk, h így gyári, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz I-S-T-I #15327 üzenetére
Azt nem írták, hogy nagyobbra(2100 mah) cserélték-e az akkumulátort? Mert valaki írta korábban hogy kicserélték és javult az üzemidő, nem is kevéssel. Vagy ez csak urabanlegend?
Vagy ha elkezded nyúzni újból, akkor beszámolsz, hogy észre veszel-e valami változást az üzemidőn?[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Hegasus
senior tag
válasz I-S-T-I #15337 üzenetére
Ez elméletileg kiírja, de szerintem csak azt olvassa le ami a hivatalosan jár hozzá, de egy próbát megér. Rögtön ahogy elindítod a diagramok felett kiírja mah-ban az akku kapacitását. De szerintem a te használatod lesz mérvadó.
-
twine
veterán
válasz I-S-T-I #15932 üzenetére
ok,,csak gondoltam láss már végre lag nélkül is androidot live háttérrel
Egyébként sokáig én is azt hittem hogy eszi...de nem...rengeteg mindent kipróbáltam...Szerintem nálunk a képernyő zabál,, a többi smafu...(GPS-t kivéve)
Komolyan nincs szignifikáns különbség bármit be vagy kikapcsolok...live vagy nem live...chrome, vagy gyári böngető, egyszerűen csak a képernyő számít szinte, úgy veszem észre,,,, -
g0n21
senior tag
válasz I-S-T-I #20587 üzenetére
utána olvasgattam még éjjel, és több helyen (nem feltétlen htc-seknél) azt olvastam, hogy force close-olni kell a google framework-ot, a gmail-t, a contact storage-ot, majd újraindítani, mert ez az összelinkelt kontaktoknál fellépő bug. Nekem éjjel, kb mikor ez megjelent, feldobta, hogy a skype ismerőseimet hozzá szeretném-e adni? Szerintem igent nyomtam, na azóta van szopás kb., a skype-ot leszedtem, nem segített, most az accountokból próbálom eltüntetni (ha egyáltalán ott van), csak az a gond, hogy FR-t még nem tudok csinálni, mert ha exportálni akarom phone storage-ba, vagy google fiókba a névjegyeimet, a kétharmadánál lefagy... HTC sync-kel elkezdek szinkronizálni, de kiírja, hogy befejezte, nem sikerült, csatlakoztassam újra, a telefonon pedig látom a hibaüzenetet...
szerk: nincs skype a fiókoknál, valahogy el kéne tüntetnem a link felajánlásait.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Bulitt
addikt
válasz I-S-T-I #22331 üzenetére
Köszi Annyira nem foglalkoztam még a kamera részével Csak a videózás érdekel majd, ha eljön az ideje
Ha csontra merítenéd, vagy kisütnéd nem biztos hogy újra felveszi a töltést. Ezért mondják ezt az aksikra. De a telefon védi szóval időben kikapcsol, és nem engedi bekapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
válasz I-S-T-I #23391 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy a 3GS-ed sem olyan fürge a frissítések óta mint kezdetben és bár a verzió szám ugrik, de az új funkciók nagy részét sem kapja meg... Más üzlet politika, de a végeredmény nem sokban különbözik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LouiS22
veterán
válasz I-S-T-I #23391 üzenetére
Az Apple ebből a szempontból messze jobb konstrukció. Egyébként meg fos zárt és idiotproof (olyan igazi amerikai), de ezt eddig is tudtuk És emlékeim szerint azért a régebbi modelleken ott is döcögnek az újdonságok, plusz nem is kapnak meg mindent.
Közben megelőztek
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
markyy18
aktív tag
válasz I-S-T-I #24330 üzenetére
Igen ezt eltaláltad like. Gondolkoztam rajta mert jobban megéri, de hűség időm van 2 év az nem számít közben lehet változtatni?
Amit most eladtam Sonyt azt hűségre vettem és nem akarnám h bekavarjon a díjcsomag váltás és letiltsák a telefont. Vagy ettől nem kell félnem? -
markyy18
aktív tag
válasz I-S-T-I #24332 üzenetére
Köszönöm a segítséget majd személyesen bemegyek a T-pontba az a tuti.
H3gam: pont ezen törtem a fejem én is h legtöbb esetben elég a lassított sebesség is. De azért néha jól jönne a plusz net. Nekem általánosan elég egy hónapban a 300 ahogy mértem és azért 250 megát most lenyomni 32/32-es nettel néha kicsit sok.
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz I-S-T-I #24330 üzenetére
nekem is like 300-am van, de gondolkodom, hogy visszaváltok az 50-esre(azt hiszem lehet), mert a 300 mega durván egy hétig tart ( ), és utána jön a lassítás, aminél hogy őszinte legyek semmi hátrányt nem tapasztalok főleg opera minivel a böngészésbe (najó weboldalak +3 sec betöltésnél, de túlélem)... viber hívás hibátlanul működik (kiszámoltam, durván 4-6 kbyte/sec kell neki), levelek megjönnek időben... egyedül ha le kéne töltenem programot az lenne a lassú, de azt wifin szoktam, természetesen állandó szinkron is van.
szóval nem hogy kiadnék még 1000-ret extra netért, hanem inkább lassítsanak le 2 nap után... nekem nem éri meg hogy kapok +5 napot 1000 huf-ért, jobb helyre is el tudna menni. (tippmix )(#24333) markyy18: nekem a hónap végére volt már 700 mega is (bár ebből a google szolgáltatások vitt el vagy 50-et, de hogy mire )
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz I-S-T-I #24335 üzenetére
gyári böngészővel, meg chrome-al, meg opera mobile-al (meg még nem tudom mikkel) bizony hogy leírhatatlan lassú!!! De ezért írtam az opera minit, nem hittem a szememnek mikor látom, hogy lelassított nettel is szinte ugyanúgy 9gag-ezek, meg facebook-olok (böngészőben, nem alkalmazással, bár a frissítés után mintha tűrhető lett volna lassítva az alkalmazás)
természetesen nagy ritkán csinál olyat, hogy nem tölt egy oldalt egy ideig, mert éppen szinkronizál és arra megy el az a pár kbyte, de befejezi lehet folytatni.[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
válasz I-S-T-I #24397 üzenetére
és akkor hogy kivitelezhetö?ez a root:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1859478
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
válasz I-S-T-I #24399 üzenetére
ezt probáltam de ez se akar össze jönni.:::http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644167:::.lehet láma kérdés de ugye a roothoz nem kel a bootloadert nyitni?
és igen Rogers-os a xl-em.
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Hegasus
senior tag
válasz I-S-T-I #24461 üzenetére
ha valaki szereti úgy használni az androidot ahogy van, nincs is ezzel semmi baj, de ha egyik nap felkel és szeretné ha máshogy nézne ki az androidja, akkor van lehetősége rá
de szerintem ezek után a sense 6-ban nem nagyon lesznek kezdőképernyők és widget-ek, megnézik hogy mennyien kapcsolják ki a blinkfeed-et azt ha az elnyomó többség nem, akkor gondolják minek widget, meg főképernyő...
összeesküvés elmélet on
Benhans kollégának volt egy érdekes eszmefuttatása az apple és htc kapcsolatáról... mi van ha bevásárolt egy jó adag htc részvényt (az se kizárt hogy az apple-nek köze van a htc részvények mélyrepüléséhez) és elég szép befolyást szerzett a termék fejlesztésbe... ezáltal ios-android kombó ölt testet a htc készülékekben...
összeesküvés elmélet offWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Tyer
őstag
válasz I-S-T-I #25402 üzenetére
Köszi az infot.
Meg is tettem a dolgot. Most valoban 2-3% körül van a Sense, viszont kb 28 ora használat után 42 %-on van a telo. ez nagyon jo lenne, nade a képernyö kb. 40 perc. Ami azt jelenti, hogy még azt a képernyó idöt se hozza, mint eddig.Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Peterson_
addikt
válasz I-S-T-I #26141 üzenetére
Aztarohadt!
Két hét az kb megengedhetetlen.
Igen, az adatmentést feljebb is írtam, hogy szerintem is bukta, mivel közben bebizonyosodott, hogy bekapcsolni sem tudom.
Pedig már minden módszert végigpróbáltam az égadta világon, hogy ne legyen 140 ropis papírnehezékem
Az biztos, hogy nagyon gázos a dolog, ez úgy konkrétan töltőn volt, mellette a másik telefon is, ami köszöni, jól van.
Tehát se túlfeszt meg semmit nem kaphatott, a töltőjének sincs semmi baja, szóval a telefon.
Aztán csinálj vele paraszt valamit, egybe van öntve az egész mocsok.Én már mondtam az asszonynak, hogy felejtse is el, soha többet unibody készülék, pedig eddig én is szimpatizáltam vele.
No mindegy, megpróbálkozok nyomást gyakorolni rájuk a mobilbiztosításon keresztül, talán úgy gyorsan haladok.
Abban bízok, hogy a komolyabb dolgokat tekintve is olyan lesz a hozzáállásuk, mint ahogy eddig tapasztaltam, mert azelőtt le a kalappal.Na majd azért leírom, ha sikerült a végére járni
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
-
macsek18
aktív tag
válasz I-S-T-I #28146 üzenetére
Ma a zsebemben indult újra,ahogy beültem a kocsiba. De valamelyik reggel,ébresztés után a töltőn indult újra. Van,hogy pár napig semmi. A merülést normálisnak tartom.Nem érzem,hogy valami be lenne akadva. Van,hogy megy a gps,telefonálok,játszok,netezek és simán elmegy egy napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Politika
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest