Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
Lépések:
1. Válaszd a beállításokat (Menu-Settings)
2. Válaszd ki az alkalmazások beállítását (Apps)
3. Válaszd ki az összes alkalmazás fület (All)
4. Keresd ki a 'Customization Setting Provider'-t és válaszd ki
5. Állítsd le (Force Stop)
6. A felugró kérdést hagyd jóvá (OK)
7. Ezt követően tiltsd le és válaszolj OK-val (válaszd: Disable, majd OK)
8. Lépj a programok közé (Home-All Apps) és keresd ki a HTC Setup alkalmazását (Setup)
9. A megjelenő listában már látható minden,a készüléken elérhető nyelv,így a magyar is! -
LouiS22
veterán
A One X, hasonlóan a többi HTC telefonhoz, tartalmazza a magyar nyelvet. Ehhez nem kell külön alkalmazás. Esetleg nyomnál egy gyári beállítást (el fog veszni minden adatod) és megnéznéd, hogy úgy is csinálja-e?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
rígel
őstag
Nyomj egy hardresetet,ahogy LouiS22 javasolta. Jó lesz!
Soft-/Hardreset
1.Softreset
(nagyjából olyan,mintha eltávolítanánk az akkut,majd visszatéve újraindítanánk a készüléket.Fagyás,egyéb probléma esetén jól jön)Kb.10 mp-ig tartsd a Power gombot nyomva,egészen addig ne engedd el,amíg a készülék újra nem indul.
2.Hardreset
Megegyezik a Gyári adatok visszaállításával(Factory data reset).
a.Ha működik a rendszer,de szeretnéd megcsinálni valami miatt:
Menu>Beállítások>Tárolás>Gyári adatok visszaállítása
b.Kikapcsolt rendszer esetén:
Tartsd lenyomva a Power és a Hangerő Le gombot.Ez elindítja a Bootloader menüt.
A Hangerő LE gombbal válaszd a Factory Reset-et és a Power gombbal kell a választást megerősíteni:rendszer visszaáll gyári alapállapotba.
A Hardreset töröl minden adatot,letöltött alkalmazást a készülékről!!![ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Ez szerintem teljesen szubjektív. Kinek mi a jó. Obejktív választ csak saját magadnak tudsz adni, ha kipróbálod a versenyzőket és eldöntöd, hogy a te szokásaidnak, ízlésednek melyik felel meg a legjobban. Itt jönne képbe magyar fejlesztésű barátunk, csak hát ők valamiért az Androidot nem tekintik versenyképes platformnak (szerény véleményem szerint kb. ezzel a kijelentésükkel nagyjából meg is ásták a saját sírjukat, de ez majd pár éven belül kiderül).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
ilyen_85
senior tag
attól, hogy azonnal nem halt bele a telefon a vizes tesztbe én nem merném kijelenteni, hogy semmi baja sem lett, sőt határozottan jót tett neki, mert a tegra amúgy is elég szegényben...
Sajnos nekem már ázott be telefonom a zsebemben! nyáron a melegtől, tehát még csak nem is esőtől, szép lassan korrodált el az alaplap a telóban és a telefon elhalálozott... Igaz beletelt majd egy fél évbe.
A nedves papírzsepitől viszont szerintem semmi baja nem lesz.,
nekem is, de én max hetente vagy annál is ritkábban indítom újra, még nem volt hozzá lelki erőm
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Annyira azért nem lő rossz képeket. A színhűség és a makró nem az erőssége, de éjszakai képekben, [link] [link] és mozgó témákban egész jó, valamint a panoráma képek is elfogadható minőségűek. [link] [link] Nekem Desire és Sensation után klasszisokkal jobb.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
hurrikan
addikt
Azért mert 1-2embernél beakad nem azt jelenti hogy akinél nem akad az vak...
álljunk már le ezzel, hogy ha valaki valami negatívat tapasztal akkor annak kötelezően mindenkinél meg kell lennie, mert akinél nem az hazudik....
SENSE-n tapasztalják páran, ha meg nem SENSE a launcher akkor nem akad ott semmi, semmi köze a telefon kategóriájához, a SENSE felülethez van köze.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
nistv4n
tag
-
FeRRaR1
őstag
Hangszínekkel lehet játszani, pl alapból, amit a sennheiserhez használok eq profilt, azzal játszotta a külső hangszórón is, szépen szólt, viszont elég halkan, ha volt környezeti zaj...
Eq beállításoknál találtam egy phone speaker nevűt, amitől tényleg sokkal hangosabb lett +50% kb. bár szebben nem szólt tőle
-
Caaabi
senior tag
adownladerrel tökéletesen megy, és letöltési korlát sincs ( sebességet illetően ) szerintem a legjobb torrent kliens androidra
[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Nekem is ez van, irni kell a play storeban a fejleszto mailjara hogy frissitsek!
Eddig csak 1 temat frisitettek a 4+ra a tobbi meg nem megy, pedig a holo hianyzik nagyon nekem is.
Dobj egy mailt nekik hogy pls update soon, mert ha sokan panaszkodnak csak megemberelik magukat!Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- általános iskolai rendszergazda
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest